Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבצעי סוף שנה בDC :)

רק לעשות את ההזמנה מוקדם כי תוך שבוע המלאי מתרוקן להם.

מה האתר שלהם? משום מה לא הבנתי על מי מדובר :roll:

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעל הפוסו ניסיתי, על הגג של הרכב יש פוסו וזה דווקא עובד טוב עם השילוב הנ"ל, יש בידינג יפה בנוסף.

וואלה עשיתי עכשיו את הקוקטייל הנ"ל ונראה לי אחלה נוסחה

הרכב קיבל ברק יפה וחלקות נעימה. אבל אני חייב לחכות עד לשטיפה הבאה

לראות איך זה מגיב.

פורסם

יחזיק מעולה, ה BSD נותן את שלו בעניין ההגנה הרבה מעבר לV07 שאת המראה שלו אני דווקא ממש אוהב, קל מאוד והמראה חלקלק, אז פה הרווחת את שניהם יחד (ועוד הוספתי אינסטנט דיטיילר ואת הווקס הנוזלי).

בנוסף זה אפילו מנקה מהסימנים של המים על חלקי פלסטידיפ אצלי ברכב.

ערבבת רק כימיקל ו BSD?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני תמיד שוטף בשעות הקטנות של הערב מ 6-7 ככה, שעה שעתיים של שטיפה.

לוקח לי בערך שעה עם התמהמהות מעט.

הספקתי לעשות מ 6 עד 8 בערך את הבימבה שלי ואת המאליבו של אבא שעברה גם פלסטלינה בנוסף, אבל לא עברתי לו על הג'אנטים :p זה כבר הקש ששבר.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא אוהב בערב בגלל שמתחיל להחשיך די מהר.

וגם התאורה ברחוב עובדת לסירוגין, אז ככה שדי חשוך.

אם עשית פלסטלינה, מתי תיישם אוטם צבע?

פורסם

המנזרנה לא היה איתי באותו יום לצערי היה רק את הווקס הנוזלי של אופטימום וחבל, יחזיק חודש חודשיים עד הניקוי הבא אותו נעשה יותר מושקע

דווקא אני אוהב לעשות שטיפה בערב, פעם שעברה שטפתי ב 10 בלילה, יש לי תאורה מהגינה שמגיעה עד לרכב אז זה נחמד דווקא + אין לי שמש יוקדת על הפנים. כמובן שאם היתה פרגולה היה עוד יותר טוב :p

Opel Adam S 2017

פורסם

בחזרה לנושא השרשור: לא כדאי לשטוף היום.

כלומר, אתמול ושלשום. מילא החום, אבל הלחות הרגה אותי. התחלתי ביום חמישי בסביבות 15:30 (אז יש צל מלא ב-driveway) עם שטיפת פיירי > פלסטלינה > שטיפת ONR > ייבוש > IPA > פוליסיל - ואז נכנעתי לחום ולעייפות (כבר היה סביבות 20:30).

אה, לאחר הייבוש, הכנסתי את הרכב לחנייה כי כבר התחיל להחשיך, והמשכתי שם. בסוף היום הרגשתי רע, לא יודע אם זה מאיבוד נוזלים או להפך, ששתיתי כמויות גדולות.

למחרת השלמתי את העבודה בתוך החנייה עם אינסטנט דיטיילר > אופטיבונד במקומות שונים. זה כבר לא לקח הרבה- סה"כ כשעה וחצי באיזי, אבל עדיין נטפתי כהוגן.

אז הסיפוק הרגיל משטיפה יסודית קיים כמובן, אבל כנראה שלא רק צריך להזהר מאבק ולכלוך של עונות המעבר, אלא לדחות את שטיפות מושקעות לתקופות שפוייות יותר.

בכל זאת קחו כמה תמונות:

IMG_20150821_120041.jpg

IMG_20150821_120127.jpg

IMG_20150821_120109.jpg

IMG_20150821_120307.jpg

פורסם

כמה דליים אני צריך להוציא החוצה?

כלומר, אני מוציא 2 דליים לשטיפה רגילה.

עכשיו אם אני רוצה להשתמש במטלית פלסטלינה, אז אני צריך להוציא עוד 2 דליים החוצה, נכון?

סך הכול 4 דליים?

פורסם
כמה דליים אני צריך להוציא החוצה?

כלומר, אני מוציא 2 דליים לשטיפה רגילה.

עכשיו אם אני רוצה להשתמש במטלית פלסטלינה, אז אני צריך להוציא עוד 2 דליים החוצה, נכון?

סך הכול 4 דליים?

אתה יכול למלא את 2 הדלאים הראשונים :)

בגדול, רצוי לשטוף שוב אחרי פלסטלינה (גם עם סבון כלים או משהו חזק אחר)

אפשר לעבור גם עם IPA, אבל צריך הרבה IPA בשביל זה

אם אתה עושה פלסטלינה, בתאכלס בשטיפה הראשונה אתה צריך בעיקר להוריד אבק ולכלוך רגיל, אפשר לעשות את זה בשיטת המטליות ואת שני הדלאים להשאיר לשטיפה אחרי זה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אתה יכול למלא את 2 הדלאים הראשונים :)

בגדול, רצוי לשטוף שוב אחרי פלסטלינה (גם עם סבון כלים או משהו חזק אחר)

אפשר לעבור גם עם IPA, אבל צריך הרבה IPA בשביל זה

אם אתה עושה פלסטלינה, בתאכלס בשטיפה הראשונה אתה צריך בעיקר להוריד אבק ולכלוך רגיל, אפשר לעשות את זה בשיטת המטליות ואת שני הדלאים להשאיר לשטיפה אחרי זה

יש לי כפפת פלסטלינה. המטרה שלי לעשות פלסטלינה ככה:

[video=youtube;JseinNOZ-yw]

איפה אני מכניס את IRON X?

• תוכן חדש...