Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון מרצדס בנץ - מפגש שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מועדון מרצדס, לא מרצדס פרטי. מי שרוצה שיגיע עם ספרינטר. ככל שזה יתפוס תאוצה יהיו גם אספנות גם שרירים וגם מוניות...

חבר של אבא שלי שואל אם הוא גם יכול לבוא :lol:

14485_1379945415566300_1945253421_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ה-CLA שם של חבר פורום?

כל הכבוד על המפגש, צנוע ככל שיהיה זה עדיין מפגש והיכרות של האנשים. לאט לאט הכל יתחיל להתחבר ולתפוס תאוצה.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חבר של אבא שלי שואל אם הוא גם יכול לבוא :lol:

[ATTACH=CONFIG]398925[/ATTACH]

חתיכת צי יש לאבא שלך!

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
ה-CLA שם של חבר פורום?

כל הכבוד על המפגש, צנוע ככל שיהיה זה עדיין מפגש והיכרות של האנשים. לאט לאט הכל יתחיל להתחבר ולתפוס תאוצה.

עם ה CLA הגיע נציג ממרצדס, אשר אחראי על חטיבת AMG.

אני יודע שהוא כן מסתובב בפורום לפי הדברים שהוא אמר, אבל לא סגור אם יש לו משתמש.

פורסם

תפוח

הלוואי של אבא שלי.

זה של חבר שלו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מלאתי את טופס ההרשמה, לא נשלח אישור בחזרה לדוא"ל כי הוא התקבל?

אל תגזים... :-)

קיבלת אישור כששלחת את הטופס, עד כאן הגיעו היכולות הטכניות שלי.

פורסם

כן, כמו שמועדון במוו ייראה כמו מועדון בני דודינו... :roll: מנפלאות הסטריאוטיפים בארץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...