Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון מרצדס בנץ - מפגש שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם ה CLA הגיע נציג ממרצדס, אשר אחראי על חטיבת AMG.

אני יודע שהוא כן מסתובב בפורום לפי הדברים שהוא אמר, אבל לא סגור אם יש לו משתמש.

אכן בעל משתמש, אחלה יוזמה מרטין, מקווה שזה ילך ויגדל.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קבוצת וואטסאפ מלחיצה אותי (בגלל ניצול לרעה בהגן של הבנות שלי, חפירות ללא הגבלה).

נושאי המועדון יכולים לעבור יפה דרך מייל, אין כאן נושאים שצריכים תגובה מהירה ברמת הסמס.

בכל זאת, לא פסול ואם הרוב ירצה קבוצה בסמס אז זה מה שיהיה.

כשנגיע להחלטות אשלח לינקים להצבעה, ככה נוכל לשמור על מעורבותם של החברים.

אגב, יש מספר תגובות על "מועדון המוניות", מצחיק, מאחל להם שבשנה החדשה יקנו מרצדס מונית לשעבר ולבד יבינו שצריכים לאכול את הכובע.

פורסם

עכשיו זה מועדון ברמה! :wink:

אגב, אני לדוגמא כן הייתי רוצה לנהוג על מרצדס מסוימת, אבל כרגע אין לי הממון לתחזק אותה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דרך אגב, עכשיו שמתי לב שמישהוא הביא הדפסות של תמונות בגודל B2, האם ידוע לכם אם ההדפסות האלה הודפסו במכונה של Indigo ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת אבל לא הייתי ליד המחשב בשבוע האחרון. העיקר שהמכונית הכי יפה של מרצדס גם הייתה. ה129 פשוט נהדרת. שנות ה80 (למרות הייצור בתשעים) הנפלאות והאמינות יש לציין, כשזה נוגע למרצדס. אתמול ראיתי אחת כזו, שנת 94 עם 460 ק״מ למכירה. לא, זו לא טעות. 460 ולא אלף. כנראה שמישהו קנה רכב ושם אותו בחניה. כבר פעם שניה שאני רואה את הרכב. הכל נראה כמו חדש! מתחת למכסה המנוע לא יצא לי לראות ואולי יש כמה גומיות יבשות, אז אולי. אם היו לי את 350 אלף (המחיר כן באלפים) השקלים שמבקשים על הרכב ככה בכיס הקטן של המכנסיים, הייתי קונה!

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם
תחנת מוניות, כשכל המוניות בנות 30+ !moroccotaxis497997055_041f05982b_b.jpg

נראה כמו כנס אספני מוניות. ספר באיזו מדינה מאפשרים לרכב בן 30 להיות עדיין מונית. אצלנו בארץ זה 10 שנים למיטב ידיעתי.

פורסם

אצלנו הגיל המקסימלי לרכב ציבורי הוא 20 שנה ולא 10 שנים.

למיטב ידיעתי התמונה צולמה במרוקו או באלבניה; יש במדינות האלו כמויות מדהימות של מרצדסים ישנות, שהגיעו אליהן ע"י דילרים שייצאו אותן מגרמניה לאחר שנקנו בזול, כמכונית בסוף חייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...