Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמנים ל Subaru Impreza 2008 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הגיע הזמן לעשות טיפול 120 לרכב. אני רוצה לעשות הכל לבד. רציתי להתייעץ אתכם לגבי איזה סוג שמן גיר אוטומט ושמן דיפרנציאל שמים בדרך כלל ברכב הזה?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי!

תודה מראש!

פורסם

בד"כ בעת החלפת שמן גיר אוטומטי, יש בורג המאפשר לנקז רק חלק משמן הגיר ולא את כולו (חלק נשאר בממיר המומנט). כדאי לבדוק עם מוסך או מישהו שמתמחה ברכבים אלה כמה שמן מעשית ניתן לרוקן ורק את הכמות הזו לרכוש ולמלא בעת הטיפול.

בהצלחה

יובל

פורסם (נערך)

כל המערכת כולל ממיר המומנט מכילה 8.4 ליטר, אבל בהחלפה רגילה דרך בורג הריקון לא כל השמן מתנקז, לכן תקנה 4 או 5 ליטר בתור התחלה ואם צריך תוסיף עוד.

כדאי גם להחליף פילטר גיר, ניתן לראות אותו בתמונה.

נסה לברר מחיר גם בצנטרל:

http://www.d.co.il/11280810/28050/

עריכה: יובצ הקדים אותי.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוא תסביר לי איך לרכב משנת 2008 אתם ממליצים על שמן חצי סינטטי כשאנחנו כבר במאה ה21? מה ההמלצת יצרן אומרת? לא המלצת יבואן, כי הן בד"כ מגוחכות, ותואמות לכיס ולצוברים שלו.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...