Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר הנ"ל מתחבר לשקע OBD - שקע דיאגנוזה.

יש חיבור כזה לכל רכב מודרני משנות ה 2000, אז אני לא חושב שאמורה להיות לך בעיה.

המכשיר הזה יודע להתממשק דרך בלוטוס עם תוכנה שנקראת Torque , אשר עולה כמה עשרות שקלים אאל"ט, אבל יש גם דרכים אחרות להוריד אותה בחינם.

המכשיר הזה בעזרת התוכנה יודע לקרוא את מרבית התקלות, אין להסתמך עליו ב 100% והוא אינו מהווה תחליף לבדיקה של מחשב רכב מקצועי. אבל זה כן דבר נחמד שיהיה בהישג יד כדי לתת סוג של תמונת מצב, במיוחד לאור המחיר שלו.

מלבד התקלות שהוא יודע לקרוא, יש עוד כל מיני פיצ'רים מעניינים שהאפליקציה יודעת להציג, החל מחום מנוע וטורים ועד למסת אוויר שנכנסת לסעפת והספק כ"ס במנוע (כמובן אם קיימים החישנים המתאימים ברכב).

אצלי קיים אותו המכשיר בדיוק, מחובר למרצדס C200 ואני דיי מרוצה ממנו.

פורסם

ברנו לא תוכל להתחבר למחשבי כרית אויר או ABS, רק מחשב הצתה.

כמו כן לא תקבל קודים "לא סטנדרטים", למשל כשהרכב שלי גמגם נדלק קוד שמתאים למיספייר, אבל רק עם סורק אמיתי אפשר היה לקרוא את הקוד של הסיבה.

פורסם

כן אצלי המכשיר מחובר באופן קבוע, כל פעם שנכנסים לרכב צריך להפעיל את התוכנה בסמארטפון ולהתחבר אליו (קצת מציק).

לגבי הקודים והתקלות, כמו שכבר ציינו לפני, הוא לא יודע לקרוא את כל התקלות. אבל יש תוספות לאפליקציה, שפותחו על ידי אנשים פרטיים ומתאימים כרגע לכמה רכבים ספציפיים כמו מיצובישי מאזדה ועוד כמה. בעזרת התוספות האלה, ניתן לשלוף יותר נתונים מהרכב ולקרוא גם תקלות פחות שכיחות.

פורסם

המשך שאלות OBD - איפה ממוקם הפורט בסיטרואן C4 שנים 08-09?

גוגל זרק לי תשובות של מאחורי המאפרה, לא ראיתי..

פורסם

פרק את המאפרה ואת מגש הפלסטיק שמתחתיה ואז תראה את השקע.

• תוכן חדש...