Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בנרות צמיגים טובים (conti premium contact2 ,falken z912 וכו') במידה 195/50-15

Ctzvi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

לפני כמה חדשים פתחתי נושא לגבי צמיגים שיחליפו את ה-conti שהגיעו עם הפיאסטה שלי.

הומלץ לי אז על falken z912, אולם הסתבר שהקדמתי את המאוחר ולא הייתי זקוק עדיין להחלפה.

כעת הגיע הזמן ואני לא מצליח למצוא שום מקום שמחזיק צמיגים טובים במידה 195/50-15.

חיפשתי את ה-conti ונאמר לי בכמה מקומות שיש מחסור אצל היבואן.

יצרתי קשר עם טייר קלאב לגבי הפאלקן - כרגע אין להם לא z912 ולא את המחליף שלהם z914 וגם לא ידוע מתי יהיו.

בכל פנצ'ריה שביקרתי בה ניסו לדחוף לי שלל צמיגים נחותים משמעותית ובחלק מהמקומות גם שיקרו לי לגבי מוצאם של הצמיגים ("הם מיוצרים במפעל של [הכנס שם מותג כאן], אבל זה לא כתוב בשום מקום").

אם למישהו יש מושג על מקום שמחזיק בוודאות צמיגים כאלה במלאי אשמח מאד לשמוע.

אני צריך מקום באיזור המרכז, השרון או בירושלים. עדיפות כמובן למקום אמין וחף משקרים בסגנון שהזכרתי קודם.

כמו כן, אשמח לעוד המלצות לצמיגים עם נתונים דומים שעולים כמו ה-conti או פחות.

תודה,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה צמיגים בכל זאת הוצעו לך?

באתר טייר דיל מופיעים עדין הקונטי וה-ZE912. נסה לבדוק מולם אם במקרה קיים במלאי אצלהם.

נסה גם ליצור קשר טלפוני עם צמיגיות שמוצעות באתר טיירס4יו. כמו כן יש שם עוד צמיגים שאולי רלוונטים כתלות בתקציב.

אומנם לא ממש באזורך, אבל בדוק בצמיגיית רמת אביב על דרך נמיר ואנטון ביפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק עם צמיגי מוריס - יש סניף קרוב אליך. לצערי אין לי את המספר בסניף השרון, אבל תוכל לפנות אל הסניף בבית עובד ולהעזר בהם (08-9406629).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב,

אכן אין כרגע Falken ZE-912 במידה שלך אבל הוא אמור להגיע בזמן הקרוב.

כרגע יש מכולה בנמל והצמיגים יגיעו אלינו בשבוע הבא או בשבוע שלאחריו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...