Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפאסאט 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את זוג הצמיגים הקדמיים, הצמיגים שמורכבים קדימה הם: Bridgestone Turanza ER300 215/55R16 97W

אני מחפש חלופה יותר זולה כי הצמיגים האלו עולים בערך 1600 שקל לזוג, התקציב הוא עד 500 שקלים כולל מע"מ.

אני שוקל גם לרדת ברוחב (מידות מאושרות לפי הוראת רישום) מקדימה ל - 205/55R16 91V או ירידה בקוד המהירות והמשקל ל-

215/55R16 93V , אבל אני מפחד קצת לרדת באיכות הצמיג.

עצות יתקבלו בברכה.

נ.ב- נבדקו כמה חלופות ב- TIRES4U ו tyrereviews.co.uk כמו:

Toyo Proxes CF2 215/55R16 93V

Toyo TEO plus 215/55R16 93V

גם

pirelli p7 205 55r16 91v

Detailer.gif
פורסם

אני חולק עליך. גם אם רשום כרגע ברשיון קוד מהירות גבוהה יותר, הוא יכול לשנות זאת בדיוק כמו מידה אחרת במכון הרישוי ע"ס הוראת הרישום שהוא צירף.

פותה"ש - יש לך דרישות מסויימות מהצמיגים?

אגב, האם הצמיג שמורכב כרגע הינו Run on Flat? ואם כן, האם יש גלגל רזרבי ברכב?

פורסם

הצמיגים לא RUN FLAT ויש גלגל רזרבי (מברזל) עם אותו צמיג (שהעברתי אותו לאחד הגלגלים האחרים והחלפתי אותו בסיני).

בקשר למידות, קוד המהירות וקוד העומס הם מה שרשום בהוראת הרישום (שלקוחות מאוטודטה) ומעלה (כלומר בתכלס קוד המהירות צריך להיות V ובפועל הוא W ברשיון, כנראה שזה מה שהיה במחסן.)

לא יודע מה לעזאזל מכשירי תנועה חושבים לעצמם אם המחירים האלה, הצמיג עולה 110 דולר בחו"ל ופה בארץ מינימום 800 שקל.

דרישות בסדר הזה: נוחות, אחיזה, שקט וחיסכון.

T1S לא בא בחשבון :lol:

Detailer.gif
פורסם (נערך)

אני מציע לבדוק אם ה-P7 Blue מיובא לארץ. באחת מהמידות שציינת מדדי האחיזה ברטוב וחסכון בדלק שלו ע"פ התקן האירופאי עומדים על A.

קוד עומס 97 תואם לדעתי לצמיגים שמדורגים כ-(XL (Extra Load ולכן עשויים להיות קשיחים יותר מאשר אלו בדירוג נמוך יותר.

כמו שציינתי, אם בכוונתך להתקין צמיגים בעלי דירוג מהירות ועומס נמוכים יותר מאלו המופיעים ברשיון (אך עדין זהים או גבוהים מאלו בהוראת הרישום), תזדקק עדין לאישור של מכון רישוי, גם אם תשנה את מידת הצמיגים.

גם ה-CF2 מציג דירוגים לא רעים.

וגם, הגודייר אפישנט גריפ פרפורמנס, אם כי הוא כנראה קצת מעבר לתקציב.

אפשר גם לבדוק את העלות של קונטיננטל אקו5 או פרימיום 2/5.

(המחירים ב-tires4u נוטים שלא להיות מדוייקים).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הם אכן מיובאים לארץ והמחיר שלהם הוא גם 800 שקלים חדשים לצמיג, לפי מה שהבנתי הבעיה היא פשוט בקוד המהירות והעומס (XL).

נראה לי שהכי טוב יהיה פשוט לרדת בקוד המהירות והעומס, מכון טסטים יכול לאשר את זה לפי מה שאני יודע, אם אני אשלוף להם את המסמך הזה הם לא יעשו יותר מידיי בעיות לא?

הכי הרבה יש אוטודטה או את אתר משרד התחבורה.

החשש היחידי שלי הוא שתהיה ירידה באיכות הנסיעה.

Detailer.gif
פורסם

שים לב שהתייחסתי לדגם Blue ולא ל-Cinturato בלבד (אם כי גם הוא אמור להיות טוב).

אכן לא אמורה להיות בעיה לאשר את שינוי.

ירידה באיכות הנסיעה אם תהיה, לא תהיה בגלל שינוי בקודי העומס והמהירות כלפי מטה (אם כבר אז לדעתי כאמור קוד עומס נמוך יותר מעיד על צמיג רך יותר), אלא בגלל הבדלים בין הדגמים השונים (סוליה, מבנה פנימי, תרכובת גומי כויוצב').

פורסם

אין סיבה שתהיה ירידה באיכות הנסיעה אם מדובר בצמיג איכותי.

אם באוטודאטה מצויין שקוד המהירות הוא V ובפועל הורכב W אתה יכול לשנות זאת בכל מכון טסטים בחזרה ל-V.

תבדוק גם באתר Tire Club, יש שם כמה צמיגים זמינים במלאי כולל את ה-CF2 שרצית בקוד עומס ומהירות 93V

ואפילו את הפאלקן ZE914 (המעולה) בקוד מהירות W.

פורסם (נערך)

ראיתי שהיה בטייר דיל את הפירלי P7 BLUE הם פשוט קראו לו Pirelli Cinturato P7 Blue והוא עלה 795 שקלים לכל צמיג (קצת יותר מה-P7 הרגיל שהיה), כנראה נגמר.

בגלל שיש ירידה ברמת הצמיג (ITS ALL ABOUT THE PRICE ) אני מפחד שתהיה ירידה באיכות הנסיעה.

ד.א - אחרי שמתקשרים לפנצריה מ- tires4u כדי "לבדוק אם יש במלאי" המחיר מאוד מדוייק :lol:.

ראיתי את מה שיש בטייר קלאב הם טיפה יותר יקרים, ראיתי גם את הפלקן ZE-914 215/55R16 97W ב- 369 לצמיג, אני פשוט מעדיף את הטויו.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

אצלי בחיפוש הוא לא מופיע שם. או שאני מפספס אותו באופן שיטתי בכל פעם שאני מסתכל. אבל לא משנה.

גם הZE914 אמור להיות בסדר כמו שקריוס ציין. ובמחיר שלו, גם אם הוא לא לטעמך תוכל להחליף אותו אחרי זמן קצר יותר ועדין לא להיות "מופסד".

בכל אופן, התמחור ממש לא מעיד בהכרח על טיב הצמיג. ישנם צמיגים וחברות שבאופן מסורתי מתומחרות גבוה מעל השאר. ע"ע מישלין, ברידגסטון ועוד.

פורסם

הבעיה היא שזאת פשרה על פשרה וגם צריך לשנות את קוד העומס ומהירות.

מחפש צמיגים יותר איכותיים במחיר הזה.

Detailer.gif
פורסם

cf2 toyo יהיו מצוינים עבורך.

הבריגסטון שיש לך סתם צמיגים,שאמנם מחזיקים הרבה ק"מ/זמן אבל אחיזה מהם והלאה,ומרעישים נורא.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...