Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת...

אני יודע שצריך להתאים מגברים ורמקולים

וסבבה עושה את ההתאמות

להתאים מגבר לרדיו דיסק או לכל יוניט צריך?

מתח יציאה של הרדיו דיסק שיתאים למגבר?

כי ראיתי מגברים שעובדים כנראה ב14.4 וולט

או כל מיני כאלה

ומתח יציאה של קדם מגבר ברדיו דיסק 2 וולט...

לא יודע

אולי הסתבכתי?

מה הולך עם זה?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנסה לעזור, למרות שאינני משוכנע שאהייה מספיק ברור..

המתח שהמגבר עובד בו, זה המצב היותר בריא עבורו, משמע, ברוב המגברים .. ככל שיקבלו את מלוא המתח שבו הם בנויים לעבוד, הם יפיקו גם יותר כוח.

באשר להדיוניט, ה2 וולט המדובר, הוא העוצמה של הסיגנל, את ההתאמה של עוצמת הסיגנל, לרגישות המגבר, מבצעים על ידי הגיין. (בורר) שעל המגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני אנסה להיות יותר ברור

ה2 וולט שיש לך בPRE OUT הם הסיגנל כמו ששי הסביר

בכדי לקבל הספק מקסימלי אתה צריך להתאים בין גובה הסיגנל לבין גובה הכניסה במגבר ע"י כיוון הGAIN

ככל שהסיגנל יותר גבוהה כך הוא יגיע במלואו למגבר עם כמה שפחות עיוותים

ה14.4 וולט הוא מתח ההפעלה של המגבר שמסופק לו ע"י האלטרנטור ברכב שלך בזמן שהמנוע מונע

ככה שהמתח שהמגבר יהיה גבוה יותר עד לגבול מסויים שמשתנה בכל מגבר, ההספק יהיה גבוה יותר אך לא באופן משמעותי

מגבר של 200 וואט יפיק 200 וואט בערך פלוס מינוס עם עליות וירידות המתחץ

פורסם

רק נסביר קצת את דבריי צברי, סיגנל גבוה לא יעבור עם פחות עיוותים, פשוט תהייה לו על הנייר פוטנציאל לדחיית רעשים.. אז אל תחשבו שסיגנל חלש = פחות טוב ..

לגבי הוולטאז שהמגבר מקבל, אכן בסטיות הסטנדרטיות לא יהיה שינוי דרמטי בהספקים, אך אם תהייה נפילת מתח משמעותית, 2 וולט, לדוגמא .., השינוי אכן יהיה מהותי ורצוי להימנע מבעיות אלו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תשמע שי על הנייר או לא, ככל שהאות יותר חזק כך גם הפוטנציאל לדחיית רעשים

זה שבהפרשים כאלו אין הבדל מורגש אתה צודק

ואם כבר אז אני מבקש, צ-ב-א-ר-י.

פורסם

המתח של המצבר שלך הוא 12 וולט נכון?

כשהמנוע מונע המתח מגיע מהאלטרנטור והמתח הוא בסביבות ה14 15 וולט

זהו בעצם המתח של הפלוס והמינוס של המגבר כדי להפעיל אותו ואין להם קשר לסיגנל שבא מהרדיו דיסק

פורסם

אני רק רוצה לציין שברוב הכמנוניות היום ( שלא עברו שידרוג אלטרנטור)

בדרך כלל זה יורד לכייון של 13.5 ולא כמו שאתה אמרת 14-15

( אבל זה סתם לכללי)

פורסם

אם אנחנו בעיניין של דיוק בנושא ...

אני היתי הולך יותר על 13.5 - 14.4 ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אם אנחנו בעיניין של דיוק בנושא ...

אני היתי הולך יותר על 13.5 - 14.4 ..

שי אין הרבה רכבים שמוצאים 14.4 ( כמובן שיחסית ) רוב הרכבים החדשים שהלטרנטור שלהם עוד חדש מוצאים 14.4
פורסם

לכן אמרתי שזה הטווח היותר מדוייק, נראה לי שיש יותר רכבים שנותנים 14 + , מאשר רכבים שנותנים 13.5 ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...