Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום, אני רוצה לדעת האם יש לי אפשרות לתבוע את המעסיק ששילם לחברה שלי שכר חודשי מתחת למינימום .

קצת רקע, חברה שלי חיילת משוחררת כשנה וחצי עבדה אצל המעסיק 5 חודשים במקצוע ספרות .

המשכורת שלה היא 3 אלף ש"ח גלובלי, המעסיק לא שילם - תשלום על שעות נוספות , תשלום של נסיעות , המעסיק שילם רק דמי ביטוח לאומי וביראות .

שעות העבודה היו מ - 10 בבוקר עד כ - 20:00 בערב ולרוב נמשכו עד 22:00 בלילה והגיעו בחגים עד 00:00 בלילה .

חשוב לציין שיש לנו תלושי משכורת של כל החמישה חודשים, בתלוש רשום שהוא משלם נסיעות אבל הוא ממש לא שילם .

התשלום מסתכם בסכום נטו של 3אלף ש"ח .

בנוסף יש עוד סוגיה שאני רוצה יעוץ, המעסיק כנראה היה בעבר בכלא ואין לנו מושג על מה - אבל זה גם מונע מאיתנו להגיש תביעה .

החברה פוחדת להגיש את התביעה מכיוון שנאמר לה שהוא היה בעבר מעורב בעולם תחתון .

מדובר בבחור בן 23 סך הכל .

אשמח להכוונה איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אם היא פוחדת להתעמת איתו אז חבל על הזמן של כולנו פה .

בכל אופן היא יכולה לתבוע ורוב הסיכויים שהיא תזכה במידה וכל מה שאתה מתאר מדוייק .

לרוב באים לקראת העובד ולא המעסיק .

לא נעים להגיד אבל חברה שלך אשמה במצב הזה .

5 חודשים היא מסכימה לעבוד בתנאים האלו , היא אשמה בזה לא אף אחד אחר .

במידה והובטח לה בתחילה X ובמשכורת הראושנה היא לא קיבלה אני מבין , אבל ברגע שהיא המשיכה לעבוד שם זה כבר בעיה שלה

לא חסר מקומות עבודה בשכר מינימום ויותר לחיילים משוחררים .

בנוסף תעשו על השם שלו גוגל + תעודת זהות אם אני לא טועה אם הוא נשפט הפסק דין חייב להיות מפורסם ואם לא אתם יכולים לשלם כמה גרושים בתקדין ולקבל אתזה ( עורכי דין בפורום הזה יוכלו לעזור יותר בכיוון הזה )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אם היא פוחדת להתעמת איתו אז חבל על הזמן של כולנו פה .

בכל אופן היא יכולה לתבוע ורוב הסיכויים שהיא תזכה במידה וכל מה שאתה מתאר מדוייק .

לרוב באים לקראת העובד ולא המעסיק .

לא נעים להגיד אבל חברה שלך אשמה במצב הזה .

5 חודשים היא מסכימה לעבוד בתנאים האלו , היא אשמה בזה לא אף אחד אחר .

במידה והובטח לה בתחילה X ובמשכורת הראושנה היא לא קיבלה אני מבין , אבל ברגע שהיא המשיכה לעבוד שם זה כבר בעיה שלה

לא חסר מקומות עבודה בשכר מינימום ויותר לחיילים משוחררים .

בנוסף תעשו על השם שלו גוגל + תעודת זהות אם אני לא טועה אם הוא נשפט הפסק דין חייב להיות מפורסם ואם לא אתם יכולים לשלם כמה גרושים בתקדין ולקבל אתזה ( עורכי דין בפורום הזה יוכלו לעזור יותר בכיוון הזה )

אני מחזק אותה להתעמת איתו, אחרי התכתבות בהודעות הוא ביקש להיפגש איתה היום בעוד כחצי שעה .

השיחה שלהם תהיה מוקלטת והיא תדרוש ממנו מה שמגיע לה, אני אמשיך לעדכן .

הם סיכמו בניהם ( ללא הסכם ) שהמשכורת תהיה 3אלף ש"ח ובהמשך שהיא תלמד יותר את המקצוע הוא יקדם אותה הלאה.

כמובן שהוא ניצל את זה ולא שילם את מה שבאמת מגיע כמו שעות נוספות, חגים , ונסיעות .

נודע לנו כרגע יש לו עובדת חדשה ולה הוא משלם משכורת של 5אלף ש"ח ( מכיוון שהיא יותר מנוסה במקצוע ) .

אני לא אומר שחברה שלי הייתה צריכה לקבל משכורת כזו, אבל את המינימום הוא היה חייב לשלם כחוק.

מה הסכום ברוטו?

הסכום ברוטו בתלוש 3 אלף ש"ח , כתוב בתלוש שהוא משלם נסיעות אבל "רק כתוב" .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

פאק אז כמה זה יוצא שהיא קיבלה בעצם לשעה?

איפה היא עבדה?

אפילו אני מלצר מושתן בבית מלון מקבל מינימום+נסיעות+שעות נוספות+150% חגים ושבתות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
פאק אז כמה זה יוצא שהיא קיבלה בעצם לשעה?

איפה היא עבדה?

אפילו אני מלצר מושתן בבית מלון מקבל מינימום+נסיעות+שעות נוספות+150% חגים ושבתות.

יצא שהיא מקבלת לשעה פחות או יותר 11-10 ש"ח , היא עבדה במספרה .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

וואו.

בגיל 15 הייתי מקבל יותר.

לא לוותר לו,תתלוננו בכל מקום אפשרי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה שהבחור ישב בכלא אין מה לחשוש, וגם אין מה להכנס לפינות.

שום דבר לא נעשה בכפיה או תחת איומים או קללות, יכלה לעזוב מתי שרק רצתה, אך בחרה להשאר, קיבלה תלוש. ככה שהכל חוקי.

הרי אין לכם הוחכות על השעות?

הוא יטען שעבדה פעמיים בשבוע 10 שעות וקיבלה ממוצע של 50 שקל לשעה.

הכי יפה ו"בכבוד" שבו עם הבחור החביב, קחו מה שיציע לכם ולמדתם לקח.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם יש לה רישום של השעות , ובמידה ובשיחה לא מוכן לשלם , לגשת לבית הדין לעבודה, ינקנקו לו את הצורה שם

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שום דבר לא נעשה בכפיה או תחת איומים או קללות, יכלה לעזוב מתי שרק רצתה, אך בחרה להשאר, קיבלה תלוש. ככה שהכל חוקי.

חובת ניהול הרישום היא של המעביד. העובד יכול להגיד מה שהוא רוצה והמעביד צריך להוכיח שזה לא המצב. לגבי נסיעות זה צריך להופיע בתלוש כסעיף נפרד ולא מספיק לכתוב כולל נסיעות.

צריך לבדוק שבאמת שולמו הניכויים ושלא רק נרשמו בתלוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תיגשו עם התלושים לעורך דין שיבצע תביעה , כל עוד אין רישומים של השעות שהיא עשתה זה יכול קצת לתקוע את התביעה לסכום יותר גדול.

בכל מקרה תשלום המינימום שמופיע בחוק חייב ליהיות משולם ע"י המעביד לפי שעות בסיס והיום עומד על איזור ה 4300 לדעתי לפני נסיעות ונוספות

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אתה מקשקש.

תפנו לקו לעובד וילוו אתכם בכל.

צביקי

http://www.kavlaoved.org.il/

פורסם

בדיוק אותו סיפור עברתי עם אשתי ופנינו להסתדרות,

(דמי חבר 12 ש''ח בלבד) קיבלנו יותר מכפול ממה שציפינו בכלל,

אגב הוא אמור לשלם לפי חוק עוד דברים כגון הבראה,פנסיה,וכו'

מספיק מכתב מנומס לרואה חשבון שלו ואתה תראה איך העיניינים מסתדרים להם.

אין צורך בעו''ד חבל על הכסף.

במידה וחלילה העיניין מסתבך יש לך גם עו''ד של ההסתדרות שמומחה בתחום,

אבל,הסיכוי קלוש.

בהצלחה

פורסם

הבראה רק אחרי 11.5 חודשים ופנסיה אם לא היתה לה קרן ממקום קודם אז אחרי 3 חודשים.

עריכה: מגיע לה גם יום חופש על כל חודש עבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הבראה רק אחרי 11.5 חודשים ופנסיה אם לא היתה לה קרן ממקום קודם אז אחרי 3 חודשים.

עריכה: מגיע לה גם יום חופש על כל חודש עבודה.

נכון,

היא עבדה שנה וחצי

(בדיוק התקופה שאשתי עבדה חצי משרה)

יש המון זכויות שמגיעות לה שזה לא יאמן.

מה שכן שדרשנו את הכסף זילזלו בנו מאד,אבל אחרי שקיבלו מכתב,

התמלאו אנרגיה ומרץ לפתע,ככה זה רק כח הם מבינים.

לצערי.

• תוכן חדש...