Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רישיון בחזרה אחרי שלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בלילה של יום ראשון ה-8 לספטמבר (בשעה 1:00 בלילה, כך שבפועל זה היה כבר ה-9) נתפסתי ע"י ממל"ז, מהירות 147 לפני הפחתה, בכביש של 90 קמ"ש. למחרת בבוקר הייתי בשימוע, קיבלתי שלילה מנהלתית ל-30 יום, ואישור זמני לנהוג עד 22:00 באותו יום.

העו"ד שלי סגר את התיק בשימוע מוקדם, 21 יום שלילה וקנס של 1200 ש"ח (יש לי עבר מכביד..), ללא שלילה על תנאי.

השאלות שלי :

1. באיזה יום בדיוק אני יכול לקבל את הרישיון חזרה ? יום שני (מחר), ה-29 לחודש, או ביום שלישי ? אם מחשיבים את יום שני כיום במניין ה-21 יום, אז לכאורה ביום ראשון (היום) כבר עברו 21 ימי שלילה, אז מחר אני יכול לקבל את הרישיון ?

2. ביום המיועד, הבנתי שאני צריך להגיע למשרד הרישוי לקבל את הרישיון. מאחר ובאותו יום מעשית אני לא בשלילה, האם אני רשאי לנהוג למשרד הרישוי ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לסעיף 2, לא.

כל עוד אין לך רישיון ביד שמשולם בדואר, לא מעניין אף אחד ברשויות השונות שתאורטית זה היום להחזיר את הרישיון.

אל תשחק עם זה, ביקורת שגרתית בדרך למשרד הרישוי והופ תיתפס נוהג בשלילה ותישפט על כך ותישא בעונש העניין.

אופנוען

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, עדכון קצר. בבוקר עשיתי בירור בתחנת המשטרה שבה הפקדתי את הרישיון, עשו לי חישוב של הימים ואמרו לי שאני רשאי לקבל את הרישיון היום.

אמרו לי בהתחלה להגיע אליהם, רק שזה קצת רחוק לי. אני חיפאי והמשטרה בכפר סבא. אז אמרו לי שאני יכול ללכת למתנ"א חיפה, להציג את המסמכים ויעשו לי את השחרור במחשב, והרישיון יישלח בדואר. שאלתי אם אני יכול לנהוג אל תחנת המשטרה, אמרו שאין בעיה כי מבחינת חוקית אני כבר לא בשלילה, ואם עוצר אותי שוטר פסק הדין ואישור ההפקדה יספיקו.

החלטתי לנסות את מזלי קודם במשרד הרישוי. הפקידה בהתחלה התווכחה איתי שזה רק מחר, אחרי שהסברתי לה את החישוב לאט היא השתכנעה. אבל אז הסתבר שעל האישור מבית המשפט היה חסר מספר דו"ח של המשטרה, ובלי זה היא לא יכולה לשחרר לי את הרישיון. אז שלחו אותי לאחראית, שעשתה מאמץ מיוחד והתקשרה למישהי שהיא מכירה בבית המשפט בפתח תקווה, והיא אישרה לה את מספר הדו"ח, בחזרה לפקידה וקיבלתי רישיון נייר לתשלום על סך 57 ש"ח, איתו אני יכול לנהוג עד שהכרטיס הפלסטי יגיע בדואר. תודה לאל !

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...