Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי זו תופעה ששיכת רק לחברי קארזפורום.

בשבועיים האחרונים התחלתי לשים לב לרכבי פיאט (500/איבו/קצת גרנדה) מהשנים 2009-2012 שחונים באיזורים שבהם יוצא לי לבקר והייתי מעיפה מבט על הדשבורד שלהם. היום הייתה הפעם הראשונה שראיתי פונטו איבו (כנראה סוף 2010, לפי המספר) עם דשבורד שנראה ממש כמו חדש, בלי נפיחות/קווים בולטים/סדק. אני לא יודעת אם זה הדשבורד המקורי או אחד שהוחלף לא מזמן, אבל אני יודעת שעל אף אחד מהרכבים לא הייתה מדבקה של הפורום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 359
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העובדה שבחו"ל לא רואים תיעוד של מקרים כאלה מעניינת. או שזה לא קורה שם, ואז זה משהו שקורה רק אצלנו, שזה ממש מוזר, או ששם הדילרים לא מתווכחים ומיד מחליפים את החלק כך שאף אחד לא צריך להתלונן בשום מקום.

לגבי התקנה מקומית, אצלי יש רק קודנית, ואני לא חושב שיש קשר בין הדברים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מתוך: http://www.carsurvey.org/reviews/fiat/grande_punto/r93018/comments/

[h=1]18th Oct 2007, 15:31[/h]Had my new Grande Punto (1.4 8v dynamic sport) this September. When I drove off from a local fiat dealer I noticed the next day that there was a fine crack on my dash (where passenger side airbag is). went back in to the dealer after following weekend. they took some pictures and after a week or so the dash got replaced (with approval from Fiat). Was very please initially, but the very next day I noticed there where some dents on the dash. Took it back to the dealers again got the pictures taken. after few days I was told by the dealer that fiat says the dent on my dash was an acceptable fault... i was absolutely disgusted. later on the dealer agreed to put my dash right at their own expense (to keep their customer happy.. so they say).

I wonder if there are any more fiat grande owner who had similar experience with dash.

פורסם

התקלה הזו מ2007?? מה קורה שם בפיאט?

לפחות בחו"ל יש עם מי לדבר אז זו חצי נחמה (להם)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפי הכתוב הרכב היה באחריות, וזכה לטיפול זהה לו זכה הרכב שלי. אגב, אצלו שם בבריטניה (נראה לי) לקחת להם כמה ימים כדי לקבל את אישור פיאט להחלפה. אצלי זה היה על המקום. אולי 7 השנים שעברו עשו את שלהם...

התקלה הזו ישנה. בדרך כלל קרתה עוד במסגרת האחריות ולכן טופלה ותוקנה לשביעות רצון הלקוחות ולכן לא הייתה מוכרת.

פורסם

השאלה היא למה עדיין מוציאים רכבים מהמפעל עם הדשבורד הפגום?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תתפלאו אבל גם בפיאט בראבו הדאשבורד מתנפח איפה שהכרית אוויר (כמעט בכל הבראבואים שראיתי זה קורה)

אולי באמת יש פה קייס וכדי להחליף.

פורסם
אולי יש סדרה דפוקה שנותרה ששולחים למדינה דפוקה?

מקומות אחרים מקבלים את הסדרה המשופרת...

פיאט מציידים את המכוניות בחיישן גילוי יהודים מבוסס ריח וחיישני נפח.

כשמזוהה בעל רכב שמדיף ריח שדומה ליהודי ויש לו אף גדול במיוחד, זה מפעיל מנגנון שמנפח את הדשבורד.

פורסם

מיץ פטל, שוב תיאוריית הקונספרציה שלך לא מתאימה למה שקורה.

הפגם הזה מופיע ברכבים משנים שונות 2007-2012 נכון לעכשיו, אז זה אומר בעצם שלאורך כל השנים האלו המשיכו לייצר סדרות טובות וסדרות פגומות של דשבורדים? נשמע לי לא הגיוני.

יחד עם זאת, למדנו במהלך השרשור הזה שמדובר בתופעה רחבה מאוד, יש עדויות על התופעה בדגמים רבים (פונטו איבו\גרנדה, 500, אבארת' 500 וכנראה גם בראבו).

היבואן והיצרן מודעים לבעיה, אבל הטיפול בה מתבצע בשיטת המצליח ואף אחד לא מוכן לקחת אחריות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לנה, המילה "אולי" מלמדת על השערה.

השערה היא השערה. לא קונספירציה.

כבר היו דברים מעולם. קוראים לזה "מפרט ישראלי" או "מותאם לאקלים".

אם את חושבת שמכונית שיוצרה ב 2012 אכן כל מכלוליה יוצרו באותה שנה - את טועה. אחת על כמה וכמה - לגבי התכנון.

כתב מי שכתב שאין מידע מאתרים בעולם למעט התייחסות שמצאו מ 2007 - כך שההשערה יש לה מקום.

אני באמת לא מאמין שמישהו דפק אותנו בכוונה.

פורסם

היום עצרתי בקניון הזהב, אני עם פיאט 500 אדומה, חזרתי לרכב לאחר קניה ואיזה קטע פיאט 500 אדומה חונה צמוד אלי (קרבה משפחתית?)

הצצתי לכיוון הדשבורד, וכמובן נפיחות בולטת של הכרית, חבל שלא צילמתי את זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם תתחיל לאגור תמונות של רכבי קונצרן פיאט בעלי דשבורד סדוק/נפוח, תצטרך להרחיב את הזיכרון של הטלפון שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...