Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 359
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין אותי מאוד אם לפיאט 500 אבארט, ונניח ספציפית לטרביוטו פרארי הזאת שמוצעת עכשיו למכירה ב- 370,000 ש"ח יש כרית אוויר מנופחת בדשבורד - כלומר ברור שיש או יהיה, השאלה היא אם מחליפים להם ללא ויכוחים. מישהו ניסה?

לפיאט יש מכוניות יפות ומהנות לנהיגה, חבל שהיצרנית נופלת על שטויות כמו חתיכת פלסטיק שלא תוכננה היטב. חבל.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

היינו היום בפסטיקאר, ודי קרובות אחת לשנייה עמדו להן 2 אלפא ג'ולייטה תלתן ואבארת' 500. כולם היו עם דשבורד נפוח באזור כרית האוויר של הנוסע.

אני חושב שיש יסוד סביר להניח שגם בטריבוטו הזאת זה יקרה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תפנה לשירות של סמל"ת, אני מאמין שיחליפו לך בלי סחבת רק בגלל שזו פיאט אבארט (המחיר היה יותר גבוה ברכישה - סביר להניח שהשירות אחר).

מה שכן, חדש לי לגבי האלפא. יכול להיות שבכל זאת מדובר בכשל בכרית אוויר עצמה והתופעה מתרחשת גם באלפות בגלל שהם עובדים עם ספק כריות זהה?

היתה לי פיאט אונו בת 15 בלי נפיחות בדשבורד, הייתי מאוד מתבאס בלשון המעטה אם זה היה קורה אחרי 3 שנים בלבד.

פורסם

קניתי 500 מ2012 עם 2700 ק"מ, פשוט עמדה בחניון תת קרקעי 99% מהזמן. אם מסתכלים ממש ממש טוב אז רואים שהמקום של הכרית אוויר קצת בולט יותר, לא יודע אם לקרוא לזה נפיחות או שככה זה ברגיל. בכל מקרה אני תמיד אשתדל לחנות בצל ולשים מגן שמש, מקווה שלא יקרה משהו, אבל גם אם כן בטח שאני לא ילך להחליף את הדשבורד, מצידי לנסוע עם חור שמה ולא להחליף כזה חלק :roll:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

20 עמודים על השפעתו של פגם קוסמטי על תפקוד כרית האוויר, ואתה מציע לשים כיסוי במשקל כמה מאות גרמים על פתח היציאה שלה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועוד לקרוא לזה זוועה. קצת פרופורציות... זה אמנם לא משהו שצריך לקרות אבל ממש לא זוועה. זה לא שגילית שדחפו גופה של תינוק במקום כרית האויר שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...