Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בונציה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאלה שהיו בונציה עם רכב, האם עדיף לחנות בכניסה לונציה (חניה יקרה) או קצת יותר רחוקה (והרבה יותר זולה)?

ממה שהבנתי המחירים המשוערים הם 6 יורו לחניה הרחוקה יותר מול 25 יורו לחניה הקרובה.

אשמח לקבל המלצות.

תודה

פורסם

אנחנו חנינו בכניסה לעיר. נוח ויעיל. ההפרש לדבריך 19 יורו, הנסיעה לעיר מבחוץ היא לא בחינם - בקיצור ההפרש הוא פחות מ 100 שקל. תעשה את השיקול האישי שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

החניה תהיה כנראה יומיים, כך שההפרש גדל.

האם מישהו חנה בחניה היותר רחוקה? האם ההגעה משם נוחה? יש מספיק תחבורה ובכל השעות?

תודה

פורסם (נערך)

אני חניתי בחניון של Alipark שנמצא באיזור שדה התעופה הסמוך לוונציה. לא זוכר עלויות אבל היה משתלם מאוד.

סגרתי איתם דיל של חניה + הסעה הלוך חזור לונציה. יצרתי איתם קשר במייל באמצעות אתר האינטרנט.

ניתן להחליף את ההסעה בשייט (מסמוך לחניון לוונציה) תמורת תוספת תשלום.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

תודה, אני אבדוק את האפשרויות שהצעתם.

לגבי מסטרה, האם ידוע לכם המחיר לכרטיס נסיעה בין מסטרה לונציה?

והאם החניה במסטרה חינם?

פורסם
כפי שכתבו לך,תחנה במסטרה , וקח רכבת של 7-8 דקות לונציה.

אני חניתי במאסטרה בחניון שים לב:

אם אתה בא עם ניווט (וויז) החניה בהמשך לתחנת רכבת (בערך עוד 300 מטר), אל תשאיר שום דבר ערך ברכב,

מיום שישי עד ראשון בבוקר עלה לי 42 יורו לא מעט (הרכבת לונציה עוד 2.5 יורו ואוטובוס ימי עוד 7 יורו).

תהנה

פורסם

להגיד לך את האמת, למרות שאתה חוסך בערך 25-30 יורו סה"כ, אני במקומך הייתי שם את הרכב בחניה של המלון {אם זה אפשרי והמלון בכניסה לונציה} או בחניה בתוך ונציה.

למה? מהסיבות הפשוטות, לחסוך את הכאב ראש של להיסחב עם התיקים והמזוודות עד למלון וגם אי אפשר לדעת בשביל מה ומתי תצטרכו את הרכב במיידי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני חניתי בחניון של Alipark שנמצא באיזור שדה התעופה הסמוך לוונציה. לא זוכר עלויות אבל היה משתלם מאוד.

סגרתי איתם דיל של חניה + הסעה הלוך חזור לונציה. יצרתי איתם קשר במייל באמצעות אתר האינטרנט.

ניתן להחליף את ההסעה בשייט (מסמוך לחניון לוונציה) תמורת תוספת תשלום.

כמה זמן לוקחת הנסיעה? ההסעה כוללת אך ורק נסיעה או גם קטע שייט?

הם הציעו לי חניה ליומיים פלוס נסיעה הלוך חזור לשני אנשים תמורת 40 יורו.

פורסם
אני חניתי במאסטרה בחניון שים לב:

אם אתה בא עם ניווט (וויז) החניה בהמשך לתחנת רכבת (בערך עוד 300 מטר), אל תשאיר שום דבר ערך ברכב,

מיום שישי עד ראשון בבוקר עלה לי 42 יורו לא מעט (הרכבת לונציה עוד 2.5 יורו ואוטובוס ימי עוד 7 יורו).

תהנה

תודה על המידע. מצאתי בינתיים חלופה זולה יותר, מה ש Pasat04 הציע.

פורסם
להגיד לך את האמת, למרות שאתה חוסך בערך 25-30 יורו סה"כ, אני במקומך הייתי שם את הרכב בחניה של המלון {אם זה אפשרי והמלון בכניסה לונציה} או בחניה בתוך ונציה.

למה? מהסיבות הפשוטות, לחסוך את הכאב ראש של להיסחב עם התיקים והמזוודות עד למלון וגם אי אפשר לדעת בשביל מה ומתי תצטרכו את הרכב במיידי.

תודה, אך החניה במלון לא אפשרית.

פורסם

אני לקחתי מלון במסטרה, צמוד לתחנת רכבת, גם הייתה חנייה במלון, גם יכלתי להינות ממלון ברמה יותר גבוהה מאשר מה שהייתי מקבל באותו מחיר בונציה, ועדיין עם העלויות של הרכבת חסכתי דיי הרבה כסף.

סתם שתדע, אם אתה מתכנן להיות שם בסופ״ש, אפשר לחנות ברחוב ללא תשלום.

• תוכן חדש...