Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בונציה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לקחתי מלון במסטרה, צמוד לתחנת רכבת, גם הייתה חנייה במלון, גם יכלתי להינות ממלון ברמה יותר גבוהה מאשר מה שהייתי מקבל באותו מחיר בונציה, ועדיין עם העלויות של הרכבת חסכתי דיי הרבה כסף.

סתם שתדע, אם אתה מתכנן להיות שם בסופ״ש, אפשר לחנות ברחוב ללא תשלום.

איפה ניתן לחנות במסטרה בחינם?

אני יודע לגבי העלויות של מלון בונציה, אך היינו חייבים לילה אחד בונציה, בכל זאת ירח דבש.

רוב הטיול נלון בחוה ב San Casciano שם העלויות הרבה יותר הגיוניות.

פורסם
איפה ניתן לחנות במסטרה בחינם?

אני יודע לגבי העלויות של מלון בונציה, אך היינו חייבים לילה אחד בונציה, בכל זאת ירח דבש.

רוב הטיול נלון בחוה ב San Casciano שם העלויות הרבה יותר הגיוניות.

הרחובות הסובבים את התחנת רכבת הינם רחובות של חניה בתשלום (כמו כחול לבן בארץ), בסופ"ש, אין חובת תשלום.

פורסם
אני חניתי במאסטרה בחניון שים לב:

אם אתה בא עם ניווט (וויז) החניה בהמשך לתחנת רכבת (בערך עוד 300 מטר), אל תשאיר שום דבר ערך ברכב,

מיום שישי עד ראשון בבוקר עלה לי 42 יורו לא מעט (הרכבת לונציה עוד 2.5 יורו ואוטובוס ימי עוד 7 יורו).

תהנה

לקחת אוטובוס ימי כדי להגיע מנקודה לנקודה בתוך ונציה?

פורסם

בהמשך לפוסט, אודה אם למישהו יש מידע בקשר לחניה בעיירות הבאות:

Panzano in Chianti

Castellina in Chianti

Montepulciano

Pienza

San Quirico D'Orcia

Montalcino

באיזו מהן כדאי לחנות בחוץ, ולאיזו אפשר להיכנס עם רכב?

תודה

פורסם (נערך)
כמה זמן לוקחת הנסיעה? ההסעה כוללת אך ורק נסיעה או גם קטע שייט?

הם הציעו לי חניה ליומיים פלוס נסיעה הלוך חזור לשני אנשים תמורת 40 יורו.

הנסיעה לוקחת בערך 20 דקות, בעומס של סוף שבוע, תלוי בשעה, אולי עוד כמה דקות.

החנייה וההסעה הם האופציה הכי טובה, גם המחיר מצויין.

מדובר על נסיעה ביבשה (ועל "גשר" החיבור עם וונציה).

תהיה לך הליכה מהכיכר המרכזית, היכן שתרד מההסעה, עד למלון.

תוודא את המרחק, ואם מדובר במרחק גדול, תוודא אם יש קרוב למלון תחנה של אוטובוס ימי, ואז כבר השיקולים הם אחרים, מהחניון למלון באוטובוס ימי.

אוטובוס ימי הוא בתשלום נפרד, וניתן לבקש ממפעילי החניון הסעה לתחנת העגינה שלו במקום לעיר עצמה. מיותר לדעתי, כי תוכל לחוות אותו בנסיעה בן שתי נקודות בתוך העיר.

בתוך העיר, חוץ מהחוויה של אוטובוס ימי בין שתי נקודות, תטיילו ברגל, כך תוכלו לחוות את וונציה ברגלים.

מזל טוב ונסיעה טובה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
הנסיעה לוקחת בערך 20 דקות, בעומס של סוף שבוע, תלוי בשעה, אולי עוד כמה דקות.

החנייה וההסעה הם האופציה הכי טובה, גם המחיר מצויין.

מדובר על נסיעה ביבשה (ועל "גשר" החיבור עם וונציה).

תהיה לך הליכה מהכיכר המרכזית, היכן שתרד מההסעה, עד למלון.

תוודא את המרחק, ואם מדובר במרחק גדול, תוודא אם יש קרוב למלון תחנה של אוטובוס ימי, ואז כבר השיקולים הם אחרים, מהחניון למלון באוטובוס ימי.

אוטובוס ימי הוא בתשלום נפרד, וניתן לבקש ממפעילי החניון הסעה לתחנת העגינה שלו במקום לעיר עצמה. מיותר לדעתי, כי תוכל לחוות אותו בנסיעה בן שתי נקודות בתוך העיר.

בתוך העיר, חוץ מהחוויה של אוטובוס ימי בין שתי נקודות, תטיילו ברגל, כך תוכלו לחוות את וונציה ברגלים.

מזל טוב ונסיעה טובה.

תודה רבה על העזרה!

המרחק מנקודת ההורדה הוא כמה קילומטרים, כך שנראה לי שבכל מקרה נצטרך לקחת אוטובוס ימי.

• תוכן חדש...