Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשבח שוב את דודי,

ביום חמישי הייתי בנופש, ושלחתי לאחי להזמין לי עריסה לטלפון.

מכיוון ששלחתי לו מהטלפון הנייד ההנחה של השופינג il לא ירדה (אחי לא היה מודע שיש בכלל הנחה וישר הזמין).

לפני שבכלל הספקנו להסתכל על הפייפאל, דודי שלח לאחי הודעה שמגיע לו החזר ויירד לו סכום נמוך יותר מבהזמנה.

שירות למופת!

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף למשבחים.

השרות יוצא דופן בנוף המקומי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ליאון קופרה 280

מערכת המולטימדיה מגיעה עם מה שסיאט קוראים FULL LINK ומציעה את שלושת אופציות החיבור/שיקוף.

שלב 1 - התקנת תושבת הבסיס של ברודיט לסיאט ליאון - פריט 854890

20151125_115630.jpg

שלב 2 - התקנת עריסה לאייפון 6S. הדגם שנבחר הוא 514666 שכולל תופסן אליו מחברים כבל אייפון מקורי. הכבל ננעל בפנים ומהצד השני מחובר ל- USB ברכב.

20151125_115811.jpg

עכשיו, מה שנשאר זה להחליק את הטלפון בקלות לתוך העריסה. carplay עולה אוטומטית ויש אנשי קשר והודעות בעברית ועוד.

וזה מה שנקרא - Plug and Carplay

פורסם

יש לי את אותה תושבת (ותודה לדודי), הכבל היחיד שמתאים הוא רק המקורי של אפל, כל כבל אחר לא נכנס פיזית.

לי הפריע הצבע הלבן ברכב, צבעתי אותו עם פלסטידיפ שחור, יצא מעולה :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דגמים חדשים של תושבות שהגיעו השבוע למלאי:

קיה_קרניבל

יונדאי_טוסון

פורד_פוקוס 2016 ימין, פוקוס 2016 שמאל

ב.מ.וו._X1

טויוטה_יאריס 2015

פורד_F350

כמו כן חזרה למלאי התושבת הפופולרית לסיאט_ליאון שהייתה חסרה זמן רב.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

דיטק שלום רב, לא כל כך הבנתי את עניין התושבת של ברודיט.

על מנת להניח את הטלפון אצטרך גם את התושבת וגם עריסה בנפרד?

משמע 160 ש"ח על התושבת + 160 ש"ח על העריסה עצמה?

פורסם

חג שמח,

אכן מדובר בפתרון של 2 חלקים.

חלק אחד הוא התושבת בסיס (הפרוקליפ). היא מתוכננת במדויק בהתאם לדגם הרכב ומתחברת ללא ברגים. המחיר שלה 159 ש"ח.

החלק השני הוא העריסה שתופסת את הטלפון ומתחברת לתושבת. לא חייבים עריסה/מחזיק של ברודיט ואפשר להשתמש בכל התקן לתפיסת הטלפון שיכול להתחחבר לתושבת הבסיס, לרבות כל סוגי המגנטים.

עריסה מומלצת שלנו שמתאימה לכל המסארטפונים היא הדגם הזה MG002-APAM (מופיע גם בתמונה שהעליתי בהודעה הקודמת של האיביזה).

סט של תושבת יעודית לרכב והעריסה הזאת יעלה 159 + 119. יחד עם הנחת מבצע הפורים - יוצא 228 ש"ח.

פורסם

רכשתי נרתיק ספורט לסלולרי של ארקון, מרוצה מאד והמבצע פגז!

תודה וכל הכבוד דודי, פורים שמח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פיזו 308 שנת 2010:

תושבת בסיס של ברודיט - אין לי במלאי, אבל אפשר לצרף למשלוח הבא שלנו בחו"ל. יש 3 אופציות לבחירה

www.brodit.com/productList.html?lrhandDrive=lhd&brand=Peugeot&model=308&year=2010

אם אתה עם הרדיו המקורי - דגם 854071 מומלץ וממוקם מצוין.

אופציה אחרת שיש לי במלאי היא פלאח מתכת שמתחבר לשני החורים ברדיו המקורי ונותן בסיס להתקנת עריסה לטלפון:

http://www.kram.dk/Images/Vejledninger/78800.pdf

אל התושבת של ברודיט או פלאח המתכת מחברים עריסה לטלפון. לאייפון 6 יש כמה אפשרויות.

המומלצת והנמכרת ביותר היא זאת brodit 514666 שמאפשר חיבור של כבל אייפון מקורי שננעל בפנים ונותן טעינה לטלפון (סרטון בהודעה #94)

יש אופציות זולות יותר ויקרות יותר. מופיעות באתר.

פורסם

דודי, האם יש אופציה לרכוש רק את המתאם חיבור לברודיט?

הפלאח מתכת שמופיע בעריסה של ארקון שהעלית את התמונה שלה פה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...