Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 130-150k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז ככה ההורים החליטו להתחדש ברכב חדש,משפחתי בלבד (3 ילדים במושב האחורי באופן קבוע כולם מעל גיל 9)

מחפשים רכב עם כמה שיותר נוחות ומתאימות לנסיעות עירוניות כמובן,אך עם דגש על צריכת דלק נוחה וכמה שיותר כוח.

בתור התחלה חשבנו על mazda 6 2.5

אשמח לשמוע את דעתכם והצעותיכם...?

פורסם

ל-3 ילדים מאחורה אוקטביה יכולה להתאים, מדובר במשפחתית מאוד מרווחת. בתקציב שלכם נכנס דגם ה-1.4 המאובזר ואולי אם יהיה מבצע אז גם ה-1.8 שמגיע רק ברמת הגימור הגבוהה.

בקצה העליון של התקציב נמצאים גם הג'יפונים האחים קיה ספורטאז' ויונדאי IX35 בדגמים הבסיסיים, הם מרווחים וגדולים יותר מהג'יפונים הקטנים כמו יטי ואופל מוקה.

מאזדה 6 ושאר המשפחתיות הגדולות לא יהיו נוחות לשימוש עירוני בגלל המימדים הנדיבים.

פורסם

מהנתונים היבשים תוכל להתרשם בקטלוגים או בקטלוג של האתר.

בשימוש רגוע האוקטביה תהיה חסכונית יותר בזכות מנועים מוגדשים וגיר רובוטי.

פורסם

אף משפחתית או מנהלים לא מציעה נוחות טובה ל-3 נוסעים בוגרים מאחור (הנוסע האמצעי תמיד יסבול). לנוחות מירבית עדיף מיקרוואן המצוייד ב-3 מושבים אמיתיים מאחור - בדוק את הפיג'ו 5008 וסיטרואן C4 פיקאסו החדש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אף משפחתית או מנהלים לא מציעה נוחות טובה ל-3 נוסעים בוגרים מאחור (הנוסע האמצעי תמיד יסבול). לנוחות מירבית עדיף מיקרוואן המצוייד ב-3 מושבים אמיתיים מאחור - בדוק את הפיג'ו 5008 וסיטרואן C4 פיקאסו החדש.

אבל זה לא קצת מחוץ מטווח המחיר? אף על פי שההמלצות טוובות.

פורסם

ההמלצות נחמדות

אך מבחינת ביצועים מראה ונוחות (לפי דעתם של הוריי ) הם מעדיפים מכונית סדאן,גם אם באה קצת בחשבון על הנוסע האמצעי במושב האחורי

מה לגבי שברולט קרוז טורבו ? הם מפרסמים שזה במחיר מיוחד וחזק ממאזדה 3 ומטויוטה קורולה עלייה מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שיש יתרונות ויש חסרונות, לדעתי גם שווה ומשתלם, 113אלף לקרוז טורבו וזה מבצע לזמן מוגבל.

אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן קודם כל, בסך הכל הקרוז טורבו רכב מעולה וחסכוני .

פורסם

הקרוז רכב סביר, גרסת הטורבו במחירים הללו מציעה כבר רכב שמתקדם מעלה לכיוון המתחרות הדומיננטיות בשוק ההישראלי, מה שכן הייתי רוכש אותה (במידה והיא התאימה לכם כמובן) דרך מנגנון ה0 ק''מ של חברות הליס', הם מתמחרים את הרכב ב100 אלף ש''ח

פורסם
אני אומר אל תאמין לכל דברים שאומרים בפרסומות.

כן, פשוט בודקים מפרט טכני ורואים שאכן אמת.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

צר לי אבל הוריך פשוט טועים, רכב סדאן השילוב הכי פחות מוצלח של מרווח פנימי ושימושיות אל מול מימדים חיצוניים.

לצורך העניין מאזדה 6 היא מכונית באמת מרווחת, אבל גם מאוד ארוכה, גם האוקטביה לא קטנה בכלל, אבל לפחות מציעה דלת חמישית שימושית, מה גם שרכב מנהלים עם מנוע גדול, על אף הטכנולוגיה הוא עדיין בזבזן.

מה לגבי שברולט אורלנדו 1.4 טורבו? נמכר היום באיזור ה150 א' ש"ח. הוא מיניוואן, לא הכי מרווח בקטגוריה, אבל המושב האחורי שטוח יחסית, יש מלא מקום בבגאז' וגם 7 מושבים, שאני מבין שהם לא הכרח אבל לפעמים זה טוב שיש.

• תוכן חדש...