Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס + דיבורית בלוטוס, איזה ואיפה?

eliran 23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מחפש לקנות חיישני רוורס לרכב שלי (פיג'ו 307) וגם דיבורית בלוטוס.

אשמח לקבל ממכם המלצות (לא מתכוון לקנות את הדה באסט אלא אחד שעובד טוב).

ואם אני קונה, אפשר להתקין לבד או שחייב חשמלאי רכב?

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שלא ממש הבנתי.

אני צריך ללכת ולקנות את החיישנים לבד וללכת למוסך שיתקינו לי לבד?

או שאני הולך למוסך והם מתקינים את מה שיש להם מבחירה שלי?

כמה זה בערך עולה אפשרות שכזו? (אני מדבר עם החיישנים, ועל הממוצעים).

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך על דיבוריות של Parrot, זו אחלה דיבוריות וקניתי כבר 4 כאלה.

אני,אישית, לא אוהב מסכים וזה בעיני דבר מיותר וגורם להסחת דעת בשעת הנהיגה.

אני השתמשתי בדיבוריות מדגם Parrot CK3000 Evolution

אם אתה מתעקש על מסכים, אתה יכול לבדוק בזאפ את המחירים את הדיבוריות של פארוט, המסכים זה בעיקר לדפדף באנשי הקשר שלך ולחייג (מבלי להחזיק את הטלפון ביד) ולראות ממי השיחה הנכנסת.

בהצלחה!

פרנקופיל מושבע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום יש ממש מבצעים על חיישני רוורס אתה יכול לסגור כולל התקנה ב150 בדילים שמסתובבים ברשת.

לגבי דיבורית אני ממליץ על bury 9040 דיבורית מאוד אמינה ונוחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום יש ממש מבצעים על חיישני רוורס אתה יכול לסגור כולל התקנה ב150 בדילים שמסתובבים ברשת.

לגבי דיבורית אני ממליץ על bury 9040 דיבורית מאוד אמינה ונוחה.

כל הדילים זה רק לגבי דיבוריות בלוטוס שמשמיעות את השיחה מתוך הדיבורית, לא מתממשקות עם הרדיו של הרכב (משתיקות אותו בעת קבלת שיחה)

ומשמיעים את השיחה מרמקולי הרכב.

אם תראה איזשהו דיל כזה אני יותר מאשמח לקישור :-)

Steve Jobs

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוגע לדילים דיברתי על חיישני רוורס.

בנוגע לדיבורית bury 9040 היא לא יקרה והיא משתיקה את המערכת במידה והיא תומכת בזה(לא בכל מערכת אפשר להשתיק).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...