Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ממשית.

 

אני לא מכיר את תחום הצילום.

אני טס בעוד שבועיים עם האישה לטיול עם רכב באיטליה והתלהבתי מאוד משלל הרעיונות של מצלמות האקסטרים ובעיקר ה-גופרו.

ההתלהבות החלה דווקא בגלל המוט הטלסקופי והשלט/וואיפי עם שליטה המאפשר צילומי סטילס עצמאים ומהקומפקטיות.

 

אני לא עושה אקסטרים ואין לי צורך בשלל התכונות המסיביות של מצלמת אקסטרים.

אני כן מחפש איכות צילום טובה מאוד (חשוב יותר לסטילס ולא וידאו אבל גם וידאו זה מבורך).

חשבתי על הגופרו בשביל תכונות הצילום, אפשרות הצילום מתחת למים, אפשרויות האביזרים וגם להנות ממנה בטיול עם צילומי וידאו מהכבישים של צפון איטליה.

המליצו לי גם על ה-SJ4000 שאני לא מכיר אבל קראתי דברים טובים ביחס למחיר (איפה הכי כדאי לרכוש אותה?)

 

הדאגה שלי היא למצוא את עצמי משלם קרוב ל-2500 שח (מצלמת בלאק אדישן+ מוט טלסקופי) ולא משתמש בכלום מהיכולת אבל מפסיד בגדול בסטילס ובדברים נוספים שעדיפים במצלמות הרגילות.

 

אז, למשתמש המזדמן, כדאי בכל זאת לחשוב בכיוון של מצלמת סטילס אמיתית קלאסית או שהגו פרו /SJ4000 יתנו לי להנות מכל העולמות?

 

תודה,

אמיר.

פורסם

תראה, להיות בעלים של גו-פרו ודומיה (קונטור וכו') זה אדיר לא רק למי שעושה ספורט אקסטרים.

צילום של טיולי רכב, צילום במקומות רטובים (בים, בבריכה, בטיול בנחל), סתם צילום POV לכל מיני דברים מגניבים.

 

האם שווה להוציא על זה 2-3 אלף? תלוי ברמת השכר שלך :-D בכל מקרה אתה לא חייב לרכוש דווקא את גרסה 3+ ... גם גרסה 3 (הקודמת בעצם) תומכת ברוב היכולות שמעניינות אותך, רוב הסיכויים.

 

מנגד, במחיר הזה אפשר לקנות מצלמת DSLR פשוטה עם עדשת קיט (נגיד 550D או אולי אפילו 700D) שאיתה תקבל סטילס מעולים, ואפשר לצלם וידאו 1080p בקלות, רק בלי כל העניין של העמידות. מצלמה כזו הרבה יותר ורסטילית, שימושית, ונוחה לתפעול ממצלמת אקסטרים - אבל להלביש אותה על monopod זה פחות לעניין (או נניח, לחבר אותה לרכב מבחוץ עם תושבת ואקום)

 

נסה לתאר מה בדיוק סוג הסצנות שאתה רוצה לצלם? ואולי בכלל שווה לך לחפש אם מישהו משכיר מצלמות כאלה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

×
×
  • תוכן חדש...