Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי למה לפרסם את הסרטון כרגע.

אם אתה רוצה תגובה רצינית אנחנו צריכים לקבל את כל העובדות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אין הוכחה אחרת (כלומר ראיה חד משמעית בסרטון) - מי שנכנס מאחורה אשם.

נכון לרגע זה, לא ראינו הוכחה כזאת בסרטון, לכן פות"ש אשם.

פורסם

קודם כל מי שלא מתאים לו מוזמן להבליג לשרשור הבא.

כשאני אומר שאני מבקש תשובה מקצועית אני לא מתכוון לתשובה שתתמוך בי, אלא לתשובה מאדם העוסק בתחום או מישהו שקרה לו מקרה דומה בו בכוונה תחילה מישהו בלם לפניו וגרם להתנגשות(עם או בלי אשמה תורמת של הנ"ל).

אתם נתפסים על התפל ולא על העיקר.

עוד דוגמא לתשובה מקצועית תיהיה ציטוט של תקנה או סעיף בחוק המציין דברים בהקשר לגרימת תאונה או סיכון על ידי בלימה מכוונת שלא לצורך.

את הסרטון אני אפרסם במועד שיהיה לי נוח וכולכם תוזמנו לצפות בו.

*אני לא בא להתנגח או להעליב אנשים, פשוט אני מחפש תגובות מבעלי נסיון או העוסקים בתחום, ולא שיפוט וחוות דעת של אנשים.

*אני מתנצל אם בשרשור יש טון מתנשא או פוגעני, אחרי מקרה כזה גם 10 כוסות מים לא עוזרות, וגם לא סשן אינטנסיבי עם שק האגרוף.

אני אשמח אם מישהו יציין חוקים או תקנות בהקשר.

אם אין כאלה, מה מונע ממני או מכל אדם אחר לגרום לתאונות אחור חזית ולהונות את הביטוחים? (שוב נפנה אתכם לסרטונים מרוסיה ביוטיוב)

פורסם

אתה צריך להבין, ברגע שתפרסם את הסרטון שלך יהיה ממש קל (גם לאנשי המקצוע שאתה מחפש שיענו לך) לתת תשובה.

אתה סתם בוחר להקשות, יש לך סרטון, תפרסם אותו, יהיה ממש קל וברור להגיד לך מי אשם וכמה.

פורסם

שוב אני לא מחפש שתגידו לי אם אני או הוא אשמים.

אני מחפש תקנות וחוקים הנוגעים לבלימות חירום בכוונה תחילה שאינן למטרות חירום וגורמות לסכנה למשתמשי הדרך.

והערכה לאשמה תורמת (אני מודע לענין שמירת המרחק).

פורסם

אני אשמח אם מישהו יציין חוקים או תקנות בהקשר.

אם אין כאלה, מה מונע ממני או מכל אדם אחר לגרום לתאונות אחור חזית ולהונות את הביטוחים? (שוב נפנה אתכם לסרטונים מרוסיה ביוטיוב)

אין שום מניעה, כל עוד לא תופסים אותך.

http://elyon2.court.gov.il/files/02/290/038/S02/02038290.S02.htm

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תקנה 53 לתקנות התעבורה "בלימת פתע":

לא יבלום נוהג רכב את רכבו פתאום, אלא לשם מניעת תאונה שאי-אפשר למנעה בדרך אחרת או אם הדבר הכרחי מטעמי בטיחות התנועה; האמור בתקנה זו לא יחול על בלימת רכב לשם ניסוי בלמיו, בתנאי שלא יערוך אדם ניסוי כזה אלא לאחר שנקט בכל אמצעי הזהירות הדרושים והבטיח שאין הניסוי עלול לסכן או להפריע לרכב הנוסע בדרך.

לצערך יש גם תקנה 49 לתקנות התעבורה "ריווח בין רכב לרכב":

(א) לא ינהג אדם רכב בעקבות רכב אחר אלא תוך שמירה על ריווח המאפשר לעצור בכל עת את הרכב ולמנוע תאונה, בהתחשב במהירות הנסיעה של שני כלי הרכב, במצב הדרך ובמצב הראות והתנועה בה.

(ב) בלי לגרוע מן האמור בתקנת משנה (א), לא ינהג אדם רכב בעקבות רכב אחר הנוסע לפניו באותו נתיב אלא אם כן הוא שומר על מירווח זמן של שניה אחת לפחות כדי לעבור, במהירות נסיעתו אותה שעה, את המרחק שבין שני כלי הרכב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שוב אני לא מחפש שתגידו לי אם אני או הוא אשמים.

אני מחפש תקנות וחוקים הנוגעים לבלימות חירום בכוונה תחילה שאינן למטרות חירום וגורמות לסכנה למשתמשי הדרך.

והערכה לאשמה תורמת (אני מודע לענין שמירת המרחק).

זה לא מה ששאלת בתחילה..

הודעתי לחברת הביטוח וציינתי שהכל מתועד, האם אתם ממליצים להתחיל תהליך ולטרטר קצת את הבחור החביב ההוא?

או שיש לי אשמה תורמת גדולה מדי בגלל שצפרתי לו?

...

וחוץ מזה בא לי להראות ליצור הזה מאיפה משתין הדג.

בהתחלה חיפשת דרכים איך להוציא לנהג השני את המיץ, זאת אומרת שאתה יודע שאתה אשם ברמה כזאת או אחרת, אבל למה לא לנקום קצת...

אבל דומני שקבלת לבסוף את התשובות.

פורסם

מהתיאור שלך, אתה אשם כי לא שמרת מרחק לבלימת חירום. אם הוא יתבע אותך תוכל להראות את הסרטון ולהוכיח שיש לו אשם תורם בגלל שעבר בעצמו עבירה.

אגב, לנסות לחנך את החולרות בכביש לא עושה טוב לאף אחד. לראיה - המשטרה בעצמה לא מתעסקת עם החולרות, רק עם אלו שבסדר (...) חוץ מזה בחלק מהסרטונים מרוסיה החולרע גם מוציא אקדח ויורה.

פורסם
אין לי למה לפרסם את הסרטון כרגע.

לא רוצה להעלות סרטון, מתעקש שאתה לא אשם בתאונה שאתה גרמת, בקיצור...ננעל!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...