Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי לאחרונה רנו קליאו מהדגם שבכותרת.

אני מרגיש בנסיעה שהרכב סוחט את ההילוך יותר מידי עד להחלפה ונשאר תמיד בטור גבוה (100 קמ"ש=3500 סל"ד)

ביקרתי בכמה מוסכים אפילו במורשה וקיבלתי תשובות מגוונות.

אחד אמר שכדאי להחליף שמן גיר, שני אמר שאסור להחליף שמן כי זה יפגע בגיר, שלישי אמר שלא משנה ההחלפה, יש בעיה בחיישנים והמורשה אמר לי שככה זה באוטו הזה ושהוא תמיד עובד על טור גבוה.

צריכת הדלק שלי כרגע לפי הנתונים שהצג ברכב מראה היא 1/10.5, נסעתי רק בעיר.

בנוסף בדקתי עלות של טיפול 10000 שכולל:

מסנן אוויר

מסנן שמן

מסנן דלק

שמן מנוע סינטטי מלא

שמן גיר צהוב

בדיקת מחשב

נוזל קירור

המחיר שהוצע לי הוא 1200 ש"ח

השאלה שלי היא האם למישהו מוכרת הסוגיה של הגיר שפירטתי? האם המחיר שהוצע לי הוגן? ואם מישהו מכיר מוסך אמין באיזור קריית שמונה שאוכל להיוועץ בו?

תודה רבה לכל העונים!

פורסם

לגיר הזה הילוכים דיי קצרים ורק 4 אז הוא באמת עובד על סל"ד יחסית גבוה בשיוט

האם אתה מצליח לזהות 3 החלפות הילוכים בהאצה מתונה מ 0 ל 80 קמש ?

פורסם

יש החלפה של שלושה הילוכים עד 80 קמ"ש אבל כל העברה מאד מורגשת ודוושת הגז לא אחידה לעתים משפיעה מאד ולעתים חלשה מאד, יש הרגשה של נסיעה לא נכונה בגיר רובוטי (גם שמתנהגים כמו לנסיעה ברובוטי לא משתפר)

פורסם

בקליאו B עם מנוע 1600 וגיר אוט' שהייתה לי שיוט ב 100 קמ"ש היה מתבצע ב 2500 סל"ד.

3500-3600 סל"ד היו מתקבלים בהילוך 3.

לא יודע עד כמה יחסי ההעברה בדור 3 שונים.

תעשה את הבדיקות הבאות:

1. כשאתה על 100 קמ"ש עוזב את דוושת הגז, האם סל"ד מנוע נשאר כמו שהיה או שיורד מיידית לסיבובי סרק?

2. בנסיעה על 100 תוריד עם ידית ההילוכים ידנית להילוך 3.

האם הסל"ד נשאר כמו שהיה או קופץ לאיזור 4000 ומעלה?

• תוכן חדש...