Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי חושב לרגע לוותר על בדיקה לרכב. אני לא יודע אם קראת עליה קצת אבל ספציפית הספייס סטאר מיוצרת בתאילנד, ככה שלא הייתי ממהר לסמוך על האיכות שלה לטווח ארוך. הייתי חושש בעיקר למנוע, סביר להניח שהוא לא המנוע הכי חזק שיש. בקיצור, אם ממש נדלקת עליה אז גש לבדוק אותה, זה שווה לך את כל הטרחה שיכולה להיווצר בעתיד.

פורסם

על איזה עתיד אתם מדברים? אומרים לכם שהרכב עם שנתיים אחריות.

אתם רוצים להגיד לי שהבודק במכון יאבחן במנוע היווצרות של תקלה שאת אותותיה תיתן רק בעוד שנתיים ויום? הזוי!

אנשים קונים רכב עם שנתיים אחריות מהיבואן אולי גם אותו צריך לקחת לבדיקה לפני קניה.

אם לרכב יש תקלה היא תאובחן במוסך בטיפול ותטופל באחריות או שהיא תתפרץ בשנה הקרובה. הבדיקות שצריכים לעשות במוסך בטיפול עם חיבור למחשב לא נופלות ברמתן מהבדיקה המצחיקה של מכוני הבדיקה. כל תקלה מעבר לא הייתה מתגלה בבדיקה גם כך.

יש לבדוק שלדה ומרכב ולשלול רכב לימון כל השאר מיותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
אני לא הייתי חושב לרגע לוותר על בדיקה לרכב. אני לא יודע אם קראת עליה קצת אבל ספציפית הספייס סטאר מיוצרת בתאילנד, ככה שלא הייתי ממהר לסמוך על האיכות שלה לטווח ארוך. הייתי חושש בעיקר למנוע, סביר להניח שהוא לא המנוע הכי חזק שיש. בקיצור, אם ממש נדלקת עליה אז גש לבדוק אותה, זה שווה לך את כל הטרחה שיכולה להיווצר בעתיד.

תגובה של בן אדם בור בכול הקשור לתחום הרכב.

מה בדיוק יקרה למנוע שצריך לחשוש?

אתה חושב שביום אחד תאילנדי שמגדל אורז החליט לקחת הלוואה ולהקים מפעל?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין סיבה לוותר על בדיקה, לא חשוב אם היא במכון או במוסך שהוא סומך עליו.

רכב בעשרות אלפים ולוותר על בדיקה שעולה 500 ש"ח?

גם אם הרכב יכנס לטיפול עוד כמה חודשים, בטיפול לא בודקים מכות פח ודברים כאלה, וגם אם כן אז לא מסדרים אותם. יש הרבה דברים שבמכון בודקים אותם ובטיפול לא מתייחסים אליהם.

עדיף שפות"ש ידע מה הולך ברכב שהוא מתכוון לקנות לפני שהוא נכנס איתו לטיפול. גם בשביל הרכב וגם בשביל הראש השקט שלו.

מה גם שרכב חדש לא סתם נמכר לאחר כמה חודשים על הכביש, כמובן שיש בעלים של רכבים שמוכרים אותם בגלל שהרכב לא התאים להם, קנו משהו גדול יותר וכו' וכו' אבל יש מצבים גם שהרכב עבר תאונה או משהו בסגנון ולכן מכרו אותו וזה דבר שכדאי לבדוק ולא לסמוך על המוכר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יש הבדל בין צריכים לעשות לבין עושים.

לצערנו הרבה מוסכים בארץ עובדים כמו בשוק ואם אתה לא תבוא ותתריע על תקלה אף אחד לא יתן לך שום דבר מיוזמתו, בדרך כלל.

אני עדיין מנסה להבין, מה הקטע שלחסוך 500 שקל על בדיקה כשאתה קונה רכב בסכום כ"כ גבוהה?.

פורסם

קודם כל תחתים אותו שבמידה ויוצא שיש בעיות במנוע גיר והוא הסתיר, כולל תאונות שלדה- אז הוא משלם את הבדיקה.

אם יש לו מה להסתיר הוא יתחמק. במצב כזה- תברח. לא חסרים רכבים בשוק. קח לך רכב אחר ממישהו נורמלי שלא מפחד מבדיקה.

בהצלחה

גם אם אמכור רכב שהוצאתי מהחברה חודש לפני המכירה ומישהו ינסה להחתים אותי על "מסמך" כזה אמתין לקונה הבא.

1. מאיפה אני יודעת שהרכב לא עבר פגיעה שהוסתרה ממני אצל היבואן?

2. איפה עובר הגבול שבין כסת"ח לבעיה מהותית במנוע\גיר? איך הקונה אמור להוכיח למוכר שזה באמת כסת"ח כדי שהקונה לא ינצל את המצב ויחייב אותי על הבדיקה.

3. למה לי לקחת את הסיכון שהקונה מקושר למכון הבדיקה וינצל את זה להשחיר את הבדיקה של הרכב החדש שלי ויגרום לי לשלם על ההצגה הזאת?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...