Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על צמיג 205/60R16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

באתר טייר קלאב תוכל למצוא את ה-
Toyo CF2

המצטיין באורך חיים גבוה, אחיזה מעולה ברטוב ויבש וחסכון בדלק,

בעלות של 429 ש"ח בלבד כולל מע"מ והתקנה.

או את ה-
Falken ZE-912
בעלות של 369 ש"ח בלבד כולל מע"מ והתקנה כמובן.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני 03-9005838.

פורסם

טויו צמיגים טובים, אבל אינם מצטיינים כ"כ באורך חיים גבוה (יחסית לדומיהם).

אתה צריך להגדיר תקציב.

כ"כ - היכנס לאתרים של החברות המובילות לפי מידת הצמיג והיצרנים וראה מה נכנס בתקציבך.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה מרגיש מופרך לשלם 1200 ש"ח (מעל 300 דולר !!) עבור 4 צמיגים אבל זה כנראה הכרחי....

הייתי רוצה לשלם את המינימום בלי להתפשר יותר מדי על הצמיג. כל מספר עד 500 ש"ח לצמיג אפשרי

פורסם
זה מרגיש מופרך לשלם 1200 ש"ח (מעל 300 דולר !!) עבור 4 צמיגים אבל זה כנראה הכרחי....

הייתי רוצה לשלם את המינימום בלי להתפשר יותר מדי על הצמיג. כל מספר עד 500 ש"ח לצמיג אפשרי

500 לצמיג זה אומר 2000 ש"ח לרבעיית צמיגים (זה גם קשור מידה, אצלך הצמיג רחב והחתך נמוך יחסית, ביונדאי I20 שלי למשל ב 1200 ש"ח אני קונה רבעיית צמיגים מחברה טובה כי המידה שונה).

אם אתה רוצה משהו טוב באמצע בלי להשקיע סכום גבוהה מדי, הפאלקן ייתן לך תמורה טובה למחיר, יש לי נסיון רב עם הדגם הזה ואינ מאוד מרוצה ממנו.

מתחת לסכום הזה- תוכל לרכוש רק צמיגים מתוצרת עלומת שם שלא בהכרח טובים, זה הקשר היחיד שלך לכביש אז שווה להשקיע קצת.

פורסם

המחיר טוב לדעתי, יכול להיות שתוכל למצוא בכמה שקלים פחות, אני רכשתי את הפאלקן הנ"ל לפני חצי שנה ב 325 לצמיג אבל במידה 205/55/16 אבל שין לב שמה שחשוב זה התאריך ייצור של הצמיג ושהקוד עומס/מהירות מתאימים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף קניתי קלבר 205/60r/16 ב520 שח לצמיג כולל תיקון מסמר בצמיג ישן שנטען לי ע"י פנצר מאכר אחר שאי אפשר לתקן כולל איזון

מה דעתכם על הצמיג והעסקה ? רוצה לדעת אם לחזור עליו בעתיד או לא

תודה

פורסם (נערך)

אכן מותג אירופאי ותיק. צרפתי אם אני לא טועה, ואם אני לא טועה שייך כיום בבעלות למישלין.

סה"כ אמור להיות צמיג טוב, אני מניח שמדובר בדגם דינקסר HP3.

יחד עם זאת, במחיר שהוצעו הטויו פה, כנראה הייתי הולך עליהם במקום.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...