Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי שמתי לב שהמהירות המוצגת היא בערך 5 קמש פחות ממה שאני רואה במד מהירות של הרכב

גם בבדיקה עם waze ואפליקציה אחרת לטלפון שמודדת מהירות נראה שיש הפרש של בערך 5 קמש פחות ממה שהמכוון ברכב מראה.

אלא אם כן VAG עשו את זה בכוונה ברכבים שלהם.

פורסם

היצרניות עושות זאת במכוון, מן הסתם בכדי להמנע ממצבים (ובעיקר תביעות) בהם נהגים מדווחים שחטפו דוחות על כך שנסעו X, אך בפועל המהירות שלהם היתה גבוהה יותר.

פורסם

אסור שמד המהירות ברכב יראה מהירות נמוכה יותר ממהירות הרכב בפועל- זו עילה לתביעה כנגד יצרניות הרכב.

לכן הן לוקחות מרווח בטחון ומד המהירות בכל רכב מציג בפועל מהירות נמוכה יותר (תלוי ביצרן בכמה) מהמהירות בה הרכב נע.

אני זוכר שהיתה אולי עוד סיבה בטיחותית אך איני זוכר בדיוק מהי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אסור שמד המהירות ברכב יראה מהירות נמוכה יותר ממהירות הרכב בפועל- זו עילה לתביעה כנגד יצרניות הרכב.

לכן הן לוקחות מרווח בטחון ומד המהירות בכל רכב מציג בפועל מהירות נמוכה יותר (תלוי ביצרן בכמה) מהמהירות בה הרכב נע.

:wink:אתה קצת סותר את עצמך בין המשפט הראשון לשני

מרבית הרכבים ( לפחות העממיים ) מציגים בצג המהירות של הרכב, מהירות הגבוהה בין 5 ל 10 אחוזים מהמהירות האמיתית של הרכב וזאת על סמך עשרות סוגי רכבים שנהגתי במהלך חיי.

הגי' פי אס בנייד בד"כ יותר מדויק ומראה את המהירות האמיתית של הרכב שכמעט תמיד תהיה נמוכה מהמהירות המוצגת במד המהירות של הרכב

תעשו ניסוי. סעו בכביש ישר בשעות השפל כדוגמת מכבית 471 , כאשר צג המהירות של הרכב מצביע על 100 סביר להניח כי מכשיר הגי פי אס שלכם יראה בין 91 ל 95 (המהירות האמיתית של הרכב)

(המדי מהירות שהעירייות שמות בצירים כמו רבין לדג' , בד"כ מזייפים אף הם בדומה לצג מהירות ברכב)

(המדי המהירות של המשטרה, כמובן המדוייקים ביותר ויהיו זהים למד המהירות במכשיר הגי פי אס בנייד )

המטרה היחידה של הזיוף כלפי מעלה היא לגרום לאנשים לנסוע בפועל לאט יותר, בעוד שהם חושבים שמהירותם גבוהה יותר ולכן זו הסיבה הבטיחותית היחידה לזיוף המכוון של יצרניות הרכב

פורסם

התבלבלת טיפה,רצית לכתוב שהרכב מציג מהירות גבוה יותר.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

מדי המהירות המוצבים לצד כבישים בעייתיים מאד, כיון שאף פעם אין לדעת איזה רכב נמדד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר לכך שאין להם שום משמעות - מדי המהירות שבצידי הדרך הם בכלל בדיחה עצובה, עם הסמיילים העצובים שהם מציגים.

מדי המהירות ברכבים אכן מראים מהירות גבוהה יותר בכמה קמ"ש ע"מ להגן על היצרנים מתביעות (אין כאן שום עניין בטיחותי).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מעבר לכך שאין להם שום משמעות - מדי המהירות שבצידי הדרך הם בכלל בדיחה עצובה, עם הסמיילים העצובים שהם מציגים.

מדי המהירות ברכבים אכן מראים מהירות גבוהה יותר בכמה קמ"ש ע"מ להגן על היצרנים מתביעות (אין כאן שום עניין בטיחותי).

מצטער, נראה לי שאתה טועה

איזה עילה בדיוק יש לתביעה על מד מהירות המזייף כלפי מעלה, או מטה באחוזים בודדים? למה זיוף כלפי מעלה זה לטיעוניך "נגד תביעה" וזיוף כלפי מטה יגרום לתביעה?

על אותו משקל, מחר נגיד כי מד הטמפרטורה או הדלק מזייף כלפי מעלה זה "נגד תביעה" ולהיפך ( והם כמעט תמיד אינם מדויקים לאורך הסקלה) אז נתבע את היצרנים?

בחיים לא שמעתי על זוכה בתביעה מסוג זה.

פורסם

אתם צודקים, התבלבלתי בתגובה הקודמת שלי, כמובן שמד המהירות מראה מהירות גבוהה יותר מהמהירות שבה הרכב נוסע בפועל. תודה רבה למתקנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה שאתה לא שמעת לא אומר שזה לא קרה, אבל ככל הנראה לא שמעת בדיוק בגלל שכך מכויילים מדי המהירות.

להבדיל מהמדינה העקומה שלנו, בחול בכלל ובארה"ב בפרט - תביעות כאלה הגיוניות מאד, אדם שמקבל דו"ח מהירות על נסיעה במהירות שעולה ב5 קמ"ש על המותר, ומצליח להוכיח שמד המהירות שלו תקין ולמרות זאת הציג את המהירות החוקית - יכול לתבוע, ואם ימצא עוד כמה חברים, יתבע תביעה יצוגית - ואז יצרנית הרכב תצטרך לשלם הרבה כסף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מד מהירות ברכב מזייף כלפי מעלה בכוונה בכל כלי רכב, ככל שמהירות גבוהה יותר, כך הסטיה גדולה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האם המדי מהירות (בדכ בכביש עירוני) מדוייקים?

כמו שהבנת, מדי המהירות מכויילים בסטיה.

המד לא יודע אם האוטו בדרך מהירה או בכביש עירוני. הוא מכוייל לפי מהירות, לא לפי סוג הדרך.

ב-50 קמש תהיה לו אותה סטיה בכביש עירוני או בין עירוני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבחור מתכוון לצגים המוצבים בצידי דרים ומציגים את המהירות, בד"כ בדרכים עירוניות. יש בעיה כיון שבתנועה צפופה כלל אין לדעת איזה רכב הם מודדים בכל רקע נתון. מצד שני -כנראה שהשפעתם הפסיכולוגית יעילה במיתון התנועה, אולי יותר מזו של גאטסו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...