Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיחקת אותה. במחיר הזה, קולט אוטומטית שנראית ככה ועוברת טסט? בהחלט עבודה יפה. מברוק.

רק כמה שאלות - איך בבדיקה במוסך לא עלו על נזילות השמן? ואיך לא שמים לב (ומורידים במחיר) על צמיגים זוועה? מה המידה הכ"כ נדירה של הקולט?

המלצה - אם לא עשית זאת - החלף נוזל בלמים ונוזל קירור. יעלה פחות מ-680 ש"ח, וישמור על בטיחותך ועל המנוע של הרכב.

פורסם

תתחדש על הטרנטה. ברוך הבא למועדון. :loco:

מי ששואל "לא היה עדיף כבר לקנות רכב ב-XXX" תעיפו אותם! זה לא נגמר. הרי גם אם תקנה רכב ב-30 אלף החכמולוגים יוכלו לשאול את השאלה הזאת. והכי גרוע שגם ב120 אלף יש להם פתח.

לא יודע אם כבר נתקלת בפוסט שלי, אז אני מזמין אותך לקרוא את סיכון השנתיים עם הפונטו שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533390-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-98-%D7%A9%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%AA%D7%94-%D7%91-2500-%D7%A9%D7%A7%D7%9C

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
פוסט משעשע, ת'חדש על האוטו! :-D

המכניקה היפנית של אותם השנים אמינה בצורה חולנית, לדעתי עוד נתגעגע לזה בעתיד הלא רחוק.

היא אמינה גם היום (לפחות בחלק מהרכבים). איכות הפח והצבע למרות זאת, סיפור אחר לגמרי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה למפרגנים :-D

שיחקת אותה. במחיר הזה, קולט אוטומטית שנראית ככה ועוברת טסט? בהחלט עבודה יפה. מברוק.

רק כמה שאלות - איך בבדיקה במוסך לא עלו על נזילות השמן? ואיך לא שמים לב (ומורידים במחיר) על צמיגים זוועה? מה המידה הכ"כ נדירה של הקולט?

המלצה - אם לא עשית זאת - החלף נוזל בלמים ונוזל קירור. יעלה פחות מ-680 ש"ח, וישמור על בטיחותך ועל המנוע של הרכב.

כמו שכתבתי, מהרגע הראשון שראינו את הרכב ידענו שצריך להחליף צמיגים, קיוויתי שיעברו טסט ונחליף לקראת החורף... גם קיוויתי שיאיר לפיד יוריד את מחירי הדירות. ככה זה עם תקווה... באשר למחיר - דרש 5.5 בהתחלה - הורדנו ל4.5 - הבעיה ברכבים שעולים מלכתחילה מחיר כזה זה שHOW LOW CAN YOU GO?

בקשר למידה - 175/70R13 - לא יודע עד כמה היא נדירה, אבל צמיגים קטנים בד"כ הולכים עם רכבים ישנים ואנשים מחפשים מחירים נמוכים - לכן מרבית התוצרת היא של חברות עלומות שם (GOOD RIDE, OVATION).

באשר לנזילה - המוסכניק אמר שהוא ראה אותה וניקה את המקום. קיווה שזה יספיק. מפנה אתכם לסעיף למעלה בנוגע לתקווה... יש לי גם סיפור על איך קיוויתי להתחתן עם בר רפאלי, אבל אני אחסוך ממכם :wink:

באשר לשאר התיקונים - אני מפחד לבלבל את המוכניק עם תיקון שלא עולה 680 ש"ח... לך תדע מה זה יעשה לו :shock2:

פוסט כיפי ומצחיק :lol:

תתחדש על הרכב ותיהנה ממנו.

נ.ב

באמת היה עליו צמיג אחורי מקורי של הרכב מ1996?

WTF :?

אנארף, זה מה שהצמיגאי אמר - ולא הצלחתי לראות אחרת. גם אני הייתי בשוק.

פוסט משעשע, ת'חדש על האוטו! :-D

המכניקה היפנית של אותם השנים אמינה בצורה חולנית, לדעתי עוד נתגעגע לזה בעתיד הלא רחוק.

לא הבנתי רק איך לא זיהו את הנזילה בהכנה לטסט?

כמו שאמרתי, הוא טען שראה וניקה וקיווה.

לך תתווכח איתו...

פורסם

לא חששת מתדמית הערסים שיש לרכב הזה?

כמו סיוויק משנות התשעים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

"אוטו של ערסים ותפרנים" זו התדמית הכי טובה שתדע לך. אף אחד לא מבקש ממך כסף ואף אחד לא מבקש ממך טרמפים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחלה פוסט בניחוח נוסטלגי.

היה לחבר טוב כזאת לפני יותר מעשור, הרכב הראשון שהיה לנו בחבר'ה.

בטיחות של פחית קולה משומשת הבטיחה משקל נמוך ומנוע עם מעל 100 כ"ס הפכו את המיצובישי לרכב נחמד מאוד, הרגשנו מינימום פאביה שפורט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לא חששת מתדמית הערסים שיש לרכב הזה?

כמו סיוויק משנות התשעים.

מה רע בתדמית של ערסים? כולם בורחים ימינה :twisted:

פות"ש, תתחדש!

עם ירידת ערך ושאר ההוצאות, הוצאה על רכב חדש היא פי 3 מרכב כזה. ועם רכב כזה אתה תהנה ארבעתיים.

ואכן מכוניות יפניות מהשנתונים האלה לא נועדו למות, כבר שנה שלישית שאני עם סיוויק (של ערסים) ואני כל פעם מופתע מחדש שהשווי שלה נע מתחת ל10K.

פורסם

תתחדש, בהחלט קנייה מוצלחת ב 7.5K כולל טסט ויישור קו וצמיגים טריים.

גם אני בזמנו נהנייתי עם סובארו ג'אסטי במשך 7 שנים שהפגינה אמינות ואופי יפני.

תתחדש.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עוד שנה עברה...

אז מה היה לנו?

סה"כ הרכב עשה את עבודתו נאמנה (טפו טפו טפו חמסה חמסה :wink:).

צצו כמה בעיות במהלך השנה -

1. הרכב היה מאבד מים. לא היה ברור מה העניין. במוסך הקבוע אמרו שצריך להחליף צינור מים מסויים. הוחלף - ללא שיפור. הרכב נלקח אחר כך למוסך רון שעשה בדיקת לחץ הפוך - נמצא דליפה באחד הפקקים בבלוק - הוחלף.

עלות הצינור במוסך הראשון כ-500 ש"ח.

2. במהלך שהרכב היה אצל רון, טופלה בעיה נוספת ומציקה - רעש של ממיסב המזגן.

סה"כ התיקונים אצל רון כ-700 ש"ח.

3. הוספתי גז למזגן - 90 ש"ח.

4. טיפול + הכנה לטסט - 430 ש"ח.

5. נכשלה בטסט בגלל CO - תוסף 100 ש"ח

• תוכן חדש...