Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה זה שהגיר דופק בין הילוך שני לשלישי חזק, לא מגיע בכלל להילוך ראישון או רביעי בגלל זה קשה לאוטו לזוז מהמקום וגם במהירות של 80 הטורים על 3.5 ובנוסף לזה אחרי שינה של לילה או ניתוק המצבר לחצי שעה. הגיר עובד מעולה כמו חדש. למשך תקופה יכול להיות כמה שעות יכול להיות כמה ימים. כשהבעיה צצה אז אם אני מניע ושם ברוורס ואז בדרייב הוא נתקע על הילוך ראשון עד שאני מכבה ומדלק את המנוע ואז משתחרר.[כמובן להילוך שני שלישי בלדב] עוד נתון מעניין אם כי לא בטוח שזה הגורם ברגע שאני מדליק את המזגן יש לפעמים רעש מהחגורה [מתחתי אותה מספר פעמים אצל מספר מוסכים וזה לא הסתדר] [זה מהחגורה של האולטנטור] אז הסיכוי שהבעייה תצוץ גדול. קצת נתונים על האוטו. 300000 ק"מ שנת 2000 אחרי טיפול טיימינג גדול החלפתי אולטנטור לפני חצי שנה ועשיתי טיפול לגיר לפני שנתיים. מאז ועד עכשיו הגיר תפקד מעולה. תודה לכל המגיבים.

פורסם
אתה זקוק למכון גירים אוטומטיים מקצועי לבדיקה ואבחון. מהיכן אתה בארץ ?

קשה לי להאמין שהבעיה בגיר [בתיבה עצמה]כי בבוקר כל בוקר הגיר עובד חלק .. יכול להיות שכל היום הגיר יעבוד חלק

נראה לי שהבעיה היא חשמלית כלשהיא כי הבעיה בדרך כלל [95% ]מופיעה כאשר אני מדליק את המזגן[לא מיידית אלא כאשר אני מחליט להשתמש בו] שהוא צרכן חשמל גדול..ואז אולי הגיר מקבל הוראות שגויות במחשב גיר ואז עובר לעבוד במצב חרום עד ש.. הוא יושן טוב בלילה

בכל מקרה אני מירושלים

תודה רבה

פורסם

שלום

בדקתי את העיניין לעומק וכל עוד אני לא מפעיל מזגן הגיר עובד חלק וברגע שאני מפעיל אותו אז בהתחלות נסיעה הרצועה של האולטנטור מרעישה ואחרי כמה פעמים של רעש הגיר משתגע עד שהוא יושן לילה ואז מסתדר

חייב תגובת מומחה

תודה רבה.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...