Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני חייב את עזרתכם..

יש לי איביזה לבנה,במיקום ליד מיכל הדלק כניראה שהבעלים הקודמים שם מדבקה לבנה כניראה כדי להסתיר מדבקה קודמת. הפחד שלי להוריד אותה זה שזה ישרוט את הפח או שכשהיא תרד יהיו הבדלי צבעים בחלק שהייתה המדבקה לשאר הרכב.חשבתי על פוליש. מה עושים?

פורסם

כמה אופציות בשבילך

אתה אומר שאתה רוצה להוריד את המדבקה בוודאות, תוכל להסיר בעדינות ואחכ לבצע פלסטלינה על האיזור, ע"מ לנקות שאריות וזה אמור לעזור לך גם כן עם הבדלי הצבע , למזלך האיביזה שלך היא לבנה כך שלא אמור להישאר סימן .

פורסם

לפני כמה חודשים הורדתי מדבקה מכוערת של "שמור מרחק" מהרכב שלי ( בן 8 ) . כנראה שהיא הייתה שם מתחילת דרכו. לא היו שום הבדלי צבע ובעזרת פלסטלינה הורדתי את השאריות של דבק שנשארו. הורדתי את המדבקה בעזרת פן תעשייתי. לוקח בדיוק 5 דקות.

• תוכן חדש...