Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בשבוע שעבר, באשמתי עשיתי תאונה. אני בסדר, האוטו לא.

מחר אני הולך להוציא אותו, הוא נמצא בכפר ברוך.

הבנתי שאני אמור למכור אותו לברזלים, מישהו מכיר מקומות באיזור?

ואם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני אמור לעשות? (פעם ראשונה שלי בתחום הזה)

תודה מראש

פורסם

אם המשטרה היתה מעורבת אתה צריך אישור בוחנים, לאחר מכן תימצא באזור שלך מקומות שקונים רכבים אחרי תאונה שיגיעו לגרור את הרכב מהמגרש, כך תחסוך לעצמך גרירה מיותרת שעולה כסף, רק אל תשכח לעשות העברת בעלות ואם לא אז להוריד את הרכב במשרד הרישוי.

פורסם

יש אישור בוחן,

דיברתי עם הביטוח שלי ואני יכול לגרור את האוטו למגרש.

אפשר קצת פירוט ביחס להעברת בעלות/ הורדת הרכב מהכביש?

וגם (יכול להיות שזה סתם לחץ מיותר שלי) מישהו שמע על מקרים שבעל מגרש מכוניות אמר סכום X בטלפון אבל אחרי הגרירה היה מוכן לשלם הרבה פחות?

פורסם

אין דבר כזה פחות מה שניסגר זה מה שהוא צריך לשלם אחרת לא לסגור עיסקה יש הרבה כאלה שקונים רכבים אחרי תאונה , דבר שני בלי לחץ העברת הבעלות זה שתישן בשקט ואם לא מעבירים בעלות הולכים למשרד הרישוי מוסרים את רשיון הרכב ומבטלים את הרשיון בהורדה ומקבלים רשיון רכב כתום.

ולא לתת את הרכב בלי העברת בעלות או הסכם זכרון מפורט אם שם כתובת ותעודת זהוי.

פורסם

העניין הוא שהכוח רק חצי בידיים שלי כי ברגע שאני אגיע למגרש זה לא שיש לי דרך אחרת להזיז את הרכב

פורסם

אתה לא "אמור" למכור את האוטו לברזל או לכל דבר אחר.

זכותך להעמיד אותו בחניה, לפרק ממנו חלקים, וכו'.

אמנם אני לא בטוח בזה, אבל אם הרכב לא נבדק ע"י שמאי שהכריז עליו אובדן גמור אתה יכול גם לתקן אותו.

פורסם

האם הרכב בוטח בביטוח מקיף ?

במידה וכן אתה תובעה את הפיצוי מחברת הביטוח שלך והשרידי הרכב עוברים לרשותם

במידה ואין ביטוח מקיף שרידי הרכב ברשותך

פורסם

אם אני לא טועה, אתה יכול להתקשר לכל גרר ולגרור את הרכב לחצר ביתך. אחר כך תחשוב כמה זמן שתרצה מה לעשות הלאה.

דני

• ספונסר פורום
פורסם

תתקשר אלי והסביר לך מה עליך לעשות , אתן לך טלפון של סוחר שעובד עם הביטוח ,

עשה את בדברים מסודר שלא להסתבך .

אלי אמרן שמאי רכב 0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

שלום לכולם,

תודה על התשובות.

בסופו של דבר גיליתי שהרכב נמצא בנעמן, והאחראי שם היה ממש סבבה, עזר לי להוציא את הציוד מהרכב

ובסופו של דבר "מכרתי" לו את השאריות (קיזוז מההוצאות גרירה)

• תוכן חדש...