Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו 2004 ... מה אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
*** אוטו קונים כד ליסוע, לא כדי למכור!!! ***

זה נכון בתאורייה, אבל מה לעשות , האם אתה מוכן לספוג ירידת ערך אסטרונומית של כמחצית מערך הרכב תוך 3 שנים? וגם בסכום כזה, לא תצליח למכור,איך אני איתך?

למען התחרות שבעניין, האימפרזה ,אתה לא חייב להרביץ איתה, היא תסבול גם נסיעות רגילות .

משפחתית לכל דבר.בנסיעה שקטה ורגועה,צריכת הדלק תהיה לטובתך.

אני מוכן להתערב איתך, שים אימפרזה טורבו,מאליבו,ווקטרה ,נסיעת מבחן בשלושתן,אתה לוקח את האימפרזה בטוח.[/QUOTE]

אתה מפריז בטירוף...

השאלה היא אם אתה מוכן להתפשר על הרכב שלך בשביל טענה חסרת ביסוס כמו "לא תוכל למכור אותו עוד שלוש שנים", כאשר ככל הנראה, לא תהיה לך סיבה לעשות זאת...?

בטוח???

משפחתית לכל דבר?... עם חתך 45, ספויילר של F-16 ותחזוקה של טנק?

צריכת דלק... 98 אוקטן, לא? תוסיף את זה בקשה למחיר...

...גם בלי נסיעת מבחן, הרי שהאימפרזה קורעת למאליבו את הצורה בכל מה שקשור למסלול, (ורק שם). אבל לשם מה רוצה אביו את האוטו...?

dirty old man

need love too

פורסם
*** אוטו קונים כד ליסוע, לא כדי למכור!!! ***

זה נכון בתאורייה, אבל מה לעשות , האם אתה מוכן לספוג ירידת ערך אסטרונומית של כמחצית מערך הרכב תוך 3 שנים? וגם בסכום כזה, לא תצליח למכור,איך אני איתך?

למען התחרות שבעניין, האימפרזה ,אתה לא חייב להרביץ איתה, היא תסבול גם נסיעות רגילות .

משפחתית לכל דבר.בנסיעה שקטה ורגועה,צריכת הדלק תהיה לטובתך.

אני מוכן להתערב איתך, שים אימפרזה טורבו,מאליבו,ווקטרה ,נסיעת מבחן בשלושתן,אתה לוקח את האימפרזה בטוח.

האם עלה בדעתך שלא כולם מחפשים רכב ספורט אגרסיבי קשה וידני כגון האימפרזה??

הבנאדם מחפש לו מכונית מנהלים מרווחת,מאובזרת,חזקה ונוחה...אז למה אתה דוחף לו אימפרזה טורבו?! :shock:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

כנס לטיפול במוסך UMIעם המאליבו,ניראה אותך,טיפול טיימינג או אלטרנטור שנדפק כל שנה,משאבת דלק ששובקת ומה לא, או אם כל הבעיות של הרכב " האמריקאי" הזה שאמינותם בוא נאמר לא מזהירה במיוחד.

אני קלטתי את הראש, אתה בקטע של הדור הישן,כמו אבא שלי, רק אמריקאי , החלום האמריקאי.

שטויות במיץ.

לקנות רכב אמריקאי ועוד בארץ שלנו זו שטות מוחלטת מכל הבחינות.

פורסם

לדחוף לו סובארו טורבו, חס ושלום,לא מחפש ספורטיבי הא, רק להוסיף ציפ וספויילר עוד לפני שקנה את הרכב בכלל...200 כ"ס, נו באמת.

נסיעת מבחן על B4 עשית כבר?

פורסם
כנס לטיפול במוסך UMIעם המאליבו,ניראה אותך,טיפול טיימינג או אלטרנטור שנדפק כל שנה,משאבת דלק ששובקת ומה לא, או אם כל הבעיות של הרכב " האמריקאי" הזה שאמינותם בוא נאמר לא מזהירה במיוחד.

אני קלטתי את הראש, אתה בקטע של הדור הישן,כמו אבא שלי, רק אמריקאי , החלום האמריקאי.

שטויות במיץ.

לקנות רכב אמריקאי ועוד בארץ שלנו זו שטות מוחלטת מכל הבחינות.

אני עושה את זה כל 10,000 ק"מ כבר 11 פעמים עם מאליבו 99 ו- 28 פעמים עם סונומה 96.

אמינות מוחלטת!!! (טוב, החלפנו אלטרנטור בסונומה... באמת מוגזם, אה?)

זה לא עניין של חלום אמריקאי או דור ישן... זה עניין של תענוג מתמשך...

dirty old man

need love too

פורסם

יכול להיות באמת שהמאליבו פחות טובה מה6, אקורד ודומותיהן, אבל המאליבו בהחלט מייצגת משהו אחר. משהו שונה מהעדר, קצת יותר מיוחד.

אם אתה מחפש משהו יותר מיוחד ועדיין רוצה ללכת על בטוח, אז הפרימרה תהיה קנייה מצויינת.

אם אתה אוהב נסיעה רכה, מנוע גדול מאוד ואיבזור רב(והתנהגות לא ממש בראש מעניינך), אז המאליבו בהחלט יכולה להיות אופציה ראוייה.

בנוגע למחירון בעוד 3 שנים:

אני בטוח שהמאליבו לא תעלה בכללי פחות מה-6, לדוגמא.

בשנה הראשונה, ה-6 מפסידה כ15 אחוז מערך האוטו, כלומר כ-25 אלף ש"ח כעבור שנה אחת(!!!). תוסיף לזה עלויות ביטוח גבוהות מאוד(בגלל העדר) וטיפולים יקרים מאוד(ניסיון מה626 שלי ומה-6 של השותף שלי) אז המשוואה המתקבלת שהמחיר שלה ושלהמאליבו, לדוגמא, יהיה דומה.

פורסם

רק שחכת דבר קטן אחד,בעצם שניים, או אולי שלושה.

אמינות של אמריקאי -שונה מאמינות של יפני.

נראה אותך מוכר מאליבו ומקבל מחירון.

תצא לך הנשמה עד שתמכור בגלל הביקוש הדל לרכבים כאלה.

אפילו בחו"ל כבר לא קונים רכבים אמריקאים ואפילו שהם מייצרים בעצמם,עדיין מעדיפים שם מכוניות יפניות.

פורסם

1.האמינות של רכב אמריקאי חדש דומה מאוד לאמינות של רכב יפני חדש, וטובה מאוד כשלעצמה.

2.נראה אותך מקבל מחירון על כל אוטו, הין אם זה רכב אמריקאי, גרמני ואפילו יפני(על ה626 השמורה שלי לא מדברים על מחירון בכלל).

3.אני מפרסם הרבה זמן את ה626 שלי ואני לא מצליח למכור, והרכב הוא חדש-אין לו בעיות, הוא מטופל במוסך המרכזי, הכל. בימינו כמעט כל אוטו קשה למכור.

פורסם
רק שחכת דבר קטן אחד,בעצם שניים, או אולי שלושה.

אמינות של אמריקאי -שונה מאמינות של יפני.

נראה אותך מוכר מאליבו ומקבל מחירון.

תצא לך הנשמה עד שתמכור בגלל הביקוש הדל לרכבים כאלה.

אפילו בחו"ל כבר לא קונים רכבים אמריקאים ואפילו שהם מייצרים בעצמם,עדיין מעדיפים שם מכוניות יפניות.

נראה לי שאתה חיי בבועה הישראלית ואין לך מושג על מה אתה מדבר ומה בכלל קורה בחו"ל, באירופה כמעט ולא קונים יפניות ולרוב קונים פולקווגן, אופל, פורד...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדיוק ככה

באירופה אתה לא תראה שום מאזדה 6 אתה תראה מונדיאו והרבה (לא שה6 רעה.. היא מצויינת)

אני לא יכול יותר עם האנשים בארץ שחושבים שהיפנים הכי טובים כי הם לא... היפנים בכלל לא הכי טובים הם סתם... מכוניות שכולם קונים ואין בהם שום דבר מיוחד שום אישיות... מה שהיה עם הלאונה ומה שיש עכשיו על הלאנטיס... איך כולם רצים לקנות תלאנטיס... הפוקוס טובה יותר...

רק יפני... מה אתה דוחף אימפרזה טורבו??! לעזעזל?! הוא רוצה אוטו מנהלים נוח ולנסיעהמ שקטה ורגועה.. לא אוטו ספורט קשה קטן ולא נוח....

המאליבו היא מכונית טובה אבל שותה דלק מנוע 3 וחצי ליטר עם מחירי דלק כאלה זה לא ריאלי

תנסה את המונדיאו ואת הB4

הB4 מכונית מצויינת עם אחיזה טובה מאוד... אבל מאוד נמוכה ומאוד צפופה מקדימה... תכנס ותראה איך היא לך... אם היא תהיה נוחה לך תבחר אותה או את המונדיאו .. לפי דעתי

פורסם
המאליבו היא מכונית טובה אבל שותה דלק מנוע 3 וחצי ליטר עם מחירי דלק כאלה זה לא ריאלי

תנסה את המונדיאו ואת הB4

הB4 מכונית מצויינת עם אחיזה טובה מאוד... אבל מאוד נמוכה ומאוד צפופה מקדימה... תכנס ותראה איך היא לך... אם היא תהיה נוחה לך תבחר אותה או את המונדיאו .. לפי דעתי

המאליבו לא שותה הרבה יותר מהמקבילות שלה בעלות מנוע ה-2.0. במגזין אוטו הצריכה שלה הייתה 7.5 ק"מ לליטר (מבחן בגיליון החדש). היא נופלת בגלל איכות גימור, התנהגות ובעיקר נוחות נסיעה.

ה-B4, מניסיון, לא נמוכה וצפופה מקדימה יותר ממתחרותיה. אולי רק למישהו מאוד גבוה. אבל אני מסכים שהיא עדיפה ברוב הסעיפים על המליבו, כנ"ל המונדיאו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני שאבא שלי קנה תמונדאו הוא הלכנו לראות הרבה ממכוניות והB4 הייתה אחת מהם... אני מטר 80 נכנסתי למושב הקדמי והיה לי פחות מרווח מהסקודה פביה של אמא שלי... אבא שלי מטר 86 ושמן.. (קרס... לא שומן בדרגות של אוטובוס) והוא בכלל לא יכל לשבת מאחורי ההגה..

הB4 בנויה ליפנים קטנטנים... חוץ מזה היא מוכנית מצויינת... אמינה אחיזה טובה מאוד (AWD) וכל מה שצריך מאוטו... אני מקווה שבלגאסי הבאה סובארו תעשה אותה קצת יותר מרווחת

פורסם
לפני שאבא שלי קנה תמונדאו הוא הלכנו לראות הרבה ממכוניות והB4 הייתה אחת מהם... אני מטר 80 נכנסתי למושב הקדמי והיה לי פחות מרווח מהסקודה פביה של אמא שלי... אבא שלי מטר 86 ושמן.. (כרס... לא שומן בדרגות של אוטובוס) והוא בכלל לא יכל לשבת מאחורי ההגה..

הB4 בנויה ליפנים קטנטנים... חוץ מזה היא מוכנית מצויינת... אמינה אחיזה טובה מאוד (AWD) וכל מה שצריך מאוטו... אני מקווה שבלגאסי הבאה סובארו תעשה אותה קצת יותר מרווחת

אני כנראה במידות של אבא שלך, ואתמול נהגתי כמה עשרות ק"מ על B4 של עמית לעבודה. אני לא כל-כך יודע על מה אתה מדבר, אלא אם לא מצאתם את מנופי כיוון המרחק והגובה....

מכונית כייפית, אוחזת נהדר, גיר טיפטרוניק עם מצב ספורט חלומי, ומרווחת גם לנהג וגם לנוסעים מאחור.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בטח שכן... אני נכנסתי קודם בשביל להוריד את הכסא והאוטו כל כך נמוךךךךךךךךךך אין מקום לרגלים הזמנו נסיעת מבחן ולא נסענו בכלל הוא לא יכל... חבל שזה ככה האוטו הזה מדהים

• תוכן חדש...