Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אומר שב3 ניידים שונים קרה לי שהסוללה התחילה לזייף, לאחר כמה חודשיפ פשוט רואים שללא חיבור לחשמל היא מחזיקה מקסימום שעה ומבינים שהיא נעשית טובה פחות ופחות.

מנגד, לאחרונה שיפצנו קצת את הבית ואת הנייד HP שלי ניתקתי והכנסתי לארון למשך כמה ימים.

אתמול, כשחיברתי לחשמל, השתמשתי בו משהו כמו שעה וחצי ואז אני רואה שעדיין רשום "סוללה 0%, נטענת",

וזהו, מאז המחשב לא יכול לעבוד אפילו שניה אחת ללא חשמל.

זה תקין שהסוללה הולכת בין רגע?

מצחיק שלפני השיפוץ הכל היה בסדר.

אשמח לעזרה מהמומחים :)

פורסם

תבדוק בלוח הבקרה של חלונות אם לא השתנה משהו באפשרויות החשמל. נתקלתי כבר במשהו דומה במחשב טושיבה שבסוף התברר כהגדרה דבילית במיוחד שמונעת הטענה מהירה אם הסוללה הגיעה לפחות מ 2 אחוז.

בנוסף כבה את המחשב ותבצע טעינה. תבדוק אחרי חצי שעה אם יש שינוי.

פורסם

אז אכן חיפשתי בהגדרות של צריכת החשמל ולא מתאתי משהו חריג.

וגם טענתי כשהמחשב כבוי במשך שעה וחצי והמצב אותו דבר.

פורסם

אם הסוללה בת פחות משנה, תפנה לHP כדי להחליף אותה.

אבל בעיקרון כן, זה כמו מצבר של רכב, פריקה מוחלטת יכולה לגרום נזק לסוללה.

לחילופין, יכול להיות שהבעיה לא בסוללה עצמה. תנסה מטען אחר, יכול להיות שהוא לא נותן מספיק מתח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי זה קרה ככה פתאום שלקחתי את המחשב לשבת איתי בשעת יצירה בשירותים, נכבה לפתע, הדלקתי שוב הראה במחשב 88%, וכעבור 2 דק' בערך המחשב נכבה שוב ואז לאחר מכן קפה הודעה שצריך להחליף סוללה.

מחשב ישן של HP, אגב הזמנתי באיביי בזמנו ב 25 דולר תחליפים שעובדת מצויין עד היום כבר שנתיים כמעט

Opel Adam S 2017

פורסם

סוללה של מחשב נייד זה לא כמו מצבר, בסוללה אין לך (או למחשב) נגישות למגעי הסוללה עצמם, הם מחוברים פנימית למעגל בקרה שאחראי בין שאר התפקודים שלו (בקרת טעינה, תיאום תאים ועוד) לוודא שהסוללה לא נפרקת לחלוטין ועוצר את הזרם היוצא במקרה של מתח נמוך.

מעגל הטעינה אחראי גם לבטיחות המשתמש, אם הוא מזהה כשל פוטנציאלי באחד התאים, הוא משבית לחלוטין את הסוללה, ואז אתה תראה שהסוללה "נדפקה" בבת אחת.

• תוכן חדש...