Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש ומחפש, הסתכלתי בלא מעט אתרים ולא הצלחתי למצוא את הכתבה הנ"ל.

מה שיש בכתבה:

מצאו שיש מגרשים ענקיים אם אני לא טועה בגרמניה.

רכבים שלא נמכרו ולא יימכרו עומדים ללא תחזוקה וללא שינוי בשטחים בגודל של ערים.

ללא מקטינים את הייצור כדי לא לפגוע בכלכלה העולמית ולא מורידים מחירים כדי לא לפוגע במותג.

משהו כזה, לא מצליח להזכר כל כך, אשמח לעזתרכם!

Seat Mii 3Doors

פורסם

לא להאמין , פשוט משוגע הדבר הזה, זה רק מוכיח לנו כמה עמוקים הכיסים של יצרני הרכבים, אם הם יכולים להרשות לעצמם לא למכור את הרכבים האלה אח"כ , ע"מ שלא לבצע קניבליזציה ב(מכירות)מחירוני ברכב של השנה המתקדמת יותר של אותו יבואן ואותו הרכב .

פורסם

איך אנשים אוהבים קונספירציה.

iceco

חיכיתי לתגובה כמו שלך.

זה הכתבה המקורית

http://www.zerohedge.com/news/2014-05-16/where-worlds-unsold-cars-go-die

וזה ניתוח למה הכתבה הזאת מגמתית ושקרית

http://jalopnik.com/that-zero-hedge-article-on-unsold-cars-is-bullshit-1578124255

מציע לך לקרוא את האחרון לפחות

פורסם
איך אנשים אוהבים קונספירציה.

iceco

חיכיתי לתגובה כמו שלך.

זה הכתבה המקורית

http://www.zerohedge.com/news/2014-05-16/where-worlds-unsold-cars-go-die

וזה ניתוח למה הכתבה הזאת מגמתית ושקרית

http://jalopnik.com/that-zero-hedge-article-on-unsold-cars-is-bullshit-1578124255

מציע לך לקרוא את האחרון לפחות

אשמח אם תגיד לי ככה מה הבנת משם ? באמת רוצה לדעת .

פורסם (נערך)

iceco

אני לא הולך לתרגם לך כתבה מאנגלית, אין לי זמן.

מדובר שם על כך שרוב התמונות ישנות, או תמונות מנמלם שונים (באמת למה יש כל הרבה רכבים בנמלים? זה בטח כי לא מצליחים למכור אותם, ולא בגלל שהתמונה צולמה אחרי פריקה של אוניות), הוא גם מדבר על כך שמכוניות מיוצרות בכמויות ומן הסתם, צריך לאחסן אותן איפשהוא. מה חשבת שאתה מזמין רכב והיבואן פונה ליצרן ואומר "שומע, iceco פה הזמין רכב, תייצר לי אחד"? מעריכים כמה רכבים צריך, ומייצרים כמויות. והפלא פלא, צריך לאחסן אותם איפשהוא.

אבל עזוב, כמו שאחד המגיבים כתב

Why bother with facts when opinions are easier to check?
עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
iceco

אני לא הולך לתרגם לך כתבה מאנגלית, אין לי זמן.

מדובר שם על כך שרוב התמונות ישנות, או תמונות מנמלם שונים (באמת למה יש כל הרבה רכבים בנמלים? זה בטח כי לא מצליחים למכור אותם, ולא בגלל שהתמונה צולמה אחרי פריקה של אוניות), הוא גם מדבר על כך שמכוניות מיוצרות בכמויות ומן הסתם, צריך לאחסן אותן איפשהוא. מה חשבת שאתה מזמין רכב והיבואן פונה ליצרן ואומר "שומע, iceco פה הזמין רכב, תייצר לי אחד"? מעריכים כמה רכבים צריך, ומייצרים כמויות. והפלא פלא, צריך לאחסן אותם איפשהוא.

אבל עזוב, כמו שאחד המגיבים כתב

הבנתי , זווית אחרת לעניין הזה , את המשפט האחרון לא הבנתי , למה להתווכח עם עובדות .... ?

פורסם

זה לא בדיוק זווית אחרת. זה זווית הגיונית יותר שקשורה יותר למציאות ולא לתיאוריות קונספירציה. יש מלאי של כל מוצר שמייצרים. אתה חושב שאין מכולות של סמאטרפונים בנמלים? ברור שיש, רק שלא רואים את זה בצילומי לווין. יש ייצור כמותי של מוצר ואז איחסון שלו לפני שהוא מגיעה לספקים השונים ומשם ללקוחות. זה ממש לא אומר ש "ליצרנים יש כיסים עמוקים".

לגבי המשפט האחרון בתירגום חופשי הוא נשמע כ "למה להעתסק בעובדות, כשדעות הרבה יותר קל לבדוק?"

המשפט, שאני מסכים איתו, נועד לתאר מצב בו עיתון \ בלוג \ אתר מפרסם כתבה מגמתית שמתבססת על "תחושת בטן" ומפה מתחיל להסיק מסקנות. זה כמו הוכחות במטמטיקה של "נניח ש... ולכן נובע ככה וככה", רק שבמטמטיקה אם עושים הכל נכון, אפשר להגיעה לסתירה ולראות שההנחה הייתה שגויאה. בעיתונות אי אפשר. ב עיתונות אפשר להניח כל דבר ומזה לבנות כתבה. אז במקום שהם יתעסקו עם עובדות (כי זה מצריך אשכרה עבודה ללכת ולבדוק למה יש 1000 רכבים בנמל X), הם מניחים הנחה שהרכבים עומדים שם כבר כמה שנים נרקבים כי יצרני הרכב הם חזירים קפיטליסטים שלא מוכנים למסור אותם בחינם ומעדיפים שהרכבים ירקבו.

רות, סוף.

פורסם
זה לא בדיוק זווית אחרת. זה זווית הגיונית יותר שקשורה יותר למציאות ולא לתיאוריות קונספירציה. יש מלאי של כל מוצר שמייצרים. אתה חושב שאין מכולות של סמאטרפונים בנמלים? ברור שיש, רק שלא רואים את זה בצילומי לווין. יש ייצור כמותי של מוצר ואז איחסון שלו לפני שהוא מגיעה לספקים השונים ומשם ללקוחות. זה ממש לא אומר ש "ליצרנים יש כיסים עמוקים".

לגבי המשפט האחרון בתירגום חופשי הוא נשמע כ "למה להעתסק בעובדות, כשדעות הרבה יותר קל לבדוק?"

המשפט, שאני מסכים איתו, נועד לתאר מצב בו עיתון \ בלוג \ אתר מפרסם כתבה מגמתית שמתבססת על "תחושת בטן" ומפה מתחיל להסיק מסקנות. זה כמו הוכחות במטמטיקה של "נניח ש... ולכן נובע ככה וככה", רק שבמטמטיקה אם עושים הכל נכון, אפשר להגיעה לסתירה ולראות שההנחה הייתה שגויאה. בעיתונות אי אפשר. ב עיתונות אפשר להניח כל דבר ומזה לבנות כתבה. אז במקום שהם יתעסקו עם עובדות (כי זה מצריך אשכרה עבודה ללכת ולבדוק למה יש 1000 רכבים בנמל X), הם מניחים הנחה שהרכבים עומדים שם כבר כמה שנים נרקבים כי יצרני הרכב הם חזירים קפיטליסטים שלא מוכנים למסור אותם בחינם ומעדיפים שהרכבים ירקבו.

רות, סוף.

יפה , חידשת לי עכשיו דבר מאוד מאוד חשוב , תודה !

• תוכן חדש...