Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה החלפתי את מקום שטיפת הרכב והמכונת שטיפה האוטומטית שרטה לי את הפנס הקידמי השמאלי. שמתי לב לזה רק אחרי כמה שטיפות.

יש ברשותי חומר מיוחד שהוא נועד לניקוי מעגלים אלקטרוניים אבל מניסיון עבר אני יודע שהוא גם ממיס פלסטיק.

לכן, מרוב טיפשתי חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לנקות את הפנס עם החומר שיעלים את השריטות.

כתוצאה משפשוף מסיבי עם מטלית והחומר הפלסטיק הומס יתר על המידה והפנס הפך להיות לבן :cry:

החלפת פנס זה עסק יקר לכן אני מעדיף להימנע מזה. אני אשמח לפתרון יצירתי של הבעיה.

מדובר ברנו קליאו 2011

נ.ב מצאתי סרטון ביוטיוב למשהו כזה, אולי זה יכול לעבוד מישהו מכיר?

תודה רבה

להלן תמונות היצירה:

1.jpg2.jpg

עריכה אחרונה על ידי roslan88
הוספת לינק
פורסם

ברכב שלי היתה בעיה דומה לשלך (שנגרמה מבלאי טבעי - לא מחומר כימי. לכן לא בטוח ששזה יפתור לך את הבעיה)

בכול מקרה כל הפנס היה ממש לבן ודהוי (מחלה של טויוטה קורולה 2003-2007) עקב המלצה נכנסתי למוסך פחחות בשמוטקין 35 בראשון לציון

הבחור יש הסתקל בחן את המצב של הפנס אמר שזה ניתן לתיקון

ואכן הפנס נראה כמו חדש לאחר התיקון

חשוב לציין שבמוסך נוסף שילמתי יותר והתוצאות היו פשוט גרעות. לכן דיי פחדתי סתם לזרוק עוד פעם כסף אבל התברר שהם יודעים מה הם עושים שם.

אם תרצה אני יכול לצרף תמונה של התוצאות

• תוכן חדש...