Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

zvit, עם השירות של חלק מהמוסכים של צ'מפיון אני לא אתפלא אם לא רוצים לכסות את הנזק באחריות מורחבת.

בעבר להוריי היתה פולו 2002 1.4 ידנית שהוציאו מהחברה.

כבר בשנה הראשונה חלונות החשמל התחילו לעשות בעיות.

הלכנו למוסך מסויים ונתקלנו בזלזול- פשוט שיחקו עם המתג, ראו שלפעמים הוא נתקע חיכו שהוא יעבוד וכשהוא עבד אמרו ש"הכל בסדר".

יום אחרי שנגמרה האחריות מנוע חלון החשמל שבק חיים וצ'מפיון היו מוכנים להשתתף רק ב 30% מהתיקון אם אני זוכר נכון.

רבתי עם הנציגים באותו מוסך ועם מנהל השירות הארצי, הבטחתי שאני לא אדרוך במוסך הזה יותר וקיימתי.

על יחס כזה מבזה אני לא אסלח להם בחיים.

דוגמה הפוכה- תראה איך יבואן פורד התייחסו לתקלה ברכב של אחי, פשוט כל הכבוד.

פורסם

שים לב שזה היה בשנת 2002 ובמוסך ספציפי, יכול להיות שדברים השתנו בצ'מפיון. מאז עברנו למוסך אחר של צ'מפיון ואנחנו לקוחות שלו מעל 10 שנים ומאוד מרוצים מהמחיר מהמקצועיות ומהשירות האדיב.

פורסם

אין לי ניסיון עם צ'מפיון ויש לי ניסיון עם דלק, דלק מצוינים בשירות אבל לפי כל מה ששמעתי מפה על צ'מפיון אני מעדיף לא להתעסק איתם.

אם טוב לך איתם, זה מעולה...הלוואי על כולם ככה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

דעתי האישית? המוכר קצת מוזר. הרי הוא מנסה למכור ב 59? אם הוא נכנס ומתקן את הרכב פיקס ב 3,000 כפי שהוא טוען, ימכור הרכב ב 56-57 או אפילו באותם ה 59 אלף שקל, מה הבעיה?

ובכן... הבעיה כנראה שזהו תיקון ראשוני למספר בעיות אחרות והוא בעצמו יודע ש 3,000 זה ככל הנראה רק כניסה להרפתקאה.

מוכר נורמלי היה מתקן את הרכב מזמן ומעמיד למכירה תקין.

להעמיד רכב למכירה עם בעיית תיקון של 3,000 שבאופן טבעי, מרחיקה מוכרים ומדליקה נורה אדומה ענקית ומי יודע אולי זה ייגמר בכפול מהסכום הזה.

ככל הנראה כישורי מכירה אין למוכר.

אין ספק שהבחור אמין, מגלה את הבעיה, לא מסתיר, מציג אף הצעת תיקון וכו' אבל עדיין, כפי שנאמר, יש מון איביזות בשטח, אולי אפילו תקנה לך אחת ב 80K ותגמור את הסיפור? תחשוב, רכב חדש מהניילונים.

אחרת זה 59+3+ עוד כמה אלפי שקלים והגעת לרכב חדש.

פורסם

אני מסכים עם החברים שתומכים בחיפוש רכב אחר.

מילא אם הרכב היה נדיר - היה ניתן לשקול את זה אולי.

טוב שלפחות יידעו אותך בנושא התקלה לפני רכישה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...