Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השימוש בטלפון הוא:

• מצלמה
  • מסך טוב וגדול כ 4.8 אינץ +/- (לראות תמונות שמגיעות בואטסאפ)
  • WAZE
  • וואטאפ
  • לדבר בטלפון כמובן
  • מכשיר מבית טוב עם אבא ואמא
  • המכשיר מיועד לבן אדם בגיל 50 וזה הסמארטפון הראשון שלו (חשוב שיהיה אמין)

הבחירה שלי היא לרכוש S3 של סמסונג (חדש)

אשמח לשמוע הארות/הערות והצעות למכשירים אחרים

במידה וניתן לרכוש במחיר יותר נמוך אזי זה מבורך אולם חשוב שהמכשיר לא יתקע ולא יעבוד לאט (לפחות לא יותר לאט מהנוקיה)

תודה מראש

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש לי התלבטות דומה - הטלפון של אשתי (Galaxy S Advance) מתחיל לקרטע ואין שיפור גם לאחר פירמוט וגם התקנת 4.1.2. אני מחפש טלפון בנתונים דומים לבקשתו של הרמן, רצוי בקצת פחות כסף.

סמסונג ירד מהפרק באופן עקרוני לאור השירות המעליב שלהם - לא מוכנים לקבל מכשיר לתיקון אחרי שעה 18:30 או ביום ששי בשבוע למרות שהחנות בגרנד קניון פתוחה.

המחשבה כרגע היא LG G2 mini.

האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר זה, ומה דעתו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם למישהו יש קרובים בחול ויש כח לחרוש שבוע שבועיים על פורום של Oneplusone לקבלת הזמנה אז כדאי מאוד.

1200 שקל בשביל מכשיר שעומד באותו קו עם G3 M8 S5.

פורסם

לגבי ב-G2 mini - במפרט הוא דומה מאד ל-Moto G, אם כי מסך יותר גדול אבל עם רזולוציה פחותה, וכמה פיצ'רים נוספיםף בעקר במצלמה. למי שמכיר את שני המכשירים - האם הוא מצדיק עלות של כמה מאת ש"ח יותר (במיוחד למי שלא מצלם במכשיר כלל)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שבדיוק באתי לרשום , נקסוס 5 או 4 , עדיף 5 , חוויה נקיה משטויות של מפעילים וחברות למניהם, עדכונים שוטפים והכי מהירים ולחלוטין הטלפון הכי vfm שיש כיום.

פורסם

motorola moto g הדגם החדש 4g , אחלה טלפון ויישאר לך הרבה עודף (עולה 1100 ב amazon)

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

בכל פעם שאני מתקין רום של CM או רום AOSP אחר, אני נזכר כמה השטויות של סמסונג חסרות לי (גלריה, אפליקציית מצלמה אנושית יותר, חייגן עם חיוג מהיר וסינון שיחות, דרייברים מתאימים לחומרה של המכשיר, מקלדת מוצלחת יותר, גיבוי בענן של סמסונג, 50 גיגה בדרופבוקס, צריכת סוללה שפויה יותר), וחוזר לסטוק.

נכון שיש הרבה זבל (סמסונג מככבים בתחום), ורום נקי זה נחמד למי שמבין ויודע להתעסק, אבל לאדם לא טכני עדיף משהו, שהיצרן לקח אנדרואיד נקי, וניסה להפוך אותו לידידותי למשתמש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני קניתי s3-טעות, המכשיר איטי ויש תחושה שסמסונג העמיסה עליו יותר מידי.

יש לי נקסוס 5 ואין מה להשוות,מכשיר זריז לא נתקע,מקבל ראשון עידכונים,אני ממליץ עליו אם כי כנראה תצטרך להוסיף מעט,תמורה מעולה לכסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
motorola moto g הדגם החדש 4g , אחלה טלפון ויישאר לך הרבה עודף (עולה 1100 ב amazon)

Total du paiement : ILS 950.26

amazon.fr כולל מסים ומשלוח עד הבית עם שליח, MOTO G 4G לבן

מה שבדיוק באתי לרשום , נקסוס 5 או 4 , עדיף 5 , חוויה נקיה משטויות של מפעילים וחברות למניהם, עדכונים שוטפים והכי מהירים ולחלוטין הטלפון הכי vfm שיש כיום.

נקסוס 5 מכשיר נפלא, אין ספק.

אך מבחינת VFM מפסיד בגדול לMOTO G על שלל דגמיו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא חושב שהמוטורולה המעולה אגב,מתחרה בכלל בנקסוס, זאת נישה למחיר מסויים והנקסוס למחיר מסויים. איכות המצלמה של המוטורולה למשל לא קרובה בכלל לנקסוס וכו' שוב,שניהם מעולים ומספקים,בטח למי שבא מנוקיה 3710....

פורסם
בכל פעם שאני מתקין רום של CM או רום AOSP אחר, אני נזכר כמה השטויות של סמסונג חסרות לי (גלריה, אפליקציית מצלמה אנושית יותר, חייגן עם חיוג מהיר וסינון שיחות, דרייברים מתאימים לחומרה של המכשיר, מקלדת מוצלחת יותר, גיבוי בענן של סמסונג, 50 גיגה בדרופבוקס, צריכת סוללה שפויה יותר), וחוזר לסטוק.

נכון שיש הרבה זבל (סמסונג מככבים בתחום), ורום נקי זה נחמד למי שמבין ויודע להתעסק, אבל לאדם לא טכני עדיף משהו, שהיצרן לקח אנדרואיד נקי, וניסה להפוך אותו לידידותי למשתמש.

אתה לא יכול לקחת רום של AOSP שמותקן על מכשיר סמסונג ולהשוות אותו לנקסוס.

הבעיות של הדרייברים וסוללה שתיארת נובעות מכך שסמסונג לא משחררות את קוד המקור של חלק מהדרייברים של החומרה.

עם זאת, אני מסכים עם השורה האחרונה שלך ומצטרף להמלצות על ה-G2 mini / moto G.

פורסם
אני לא חושב שהמוטורולה המעולה אגב,מתחרה בכלל בנקסוס, זאת נישה למחיר מסויים והנקסוס למחיר מסויים. איכות המצלמה של המוטורולה למשל לא קרובה בכלל לנקסוס וכו' שוב,שניהם מעולים ומספקים,בטח למי שבא מנוקיה 3710....

הוא לא מתחרה ישיר לאף אחד מהflagships, אבל לא על תחרות דיברת, אמרת VFM.

במדד VFM אין שום מכשיר שמתעלה על הG.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תעשה ROOT ועם תוכנה מתאימה כמו NQ תמחק את כל האפליקציות שאתה לא צריך ושאי אפשר למחוק במצב רגיל.

(אולי לא חייב לעשות ROOT כבר לא זוכר)

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...