Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות התחילו חריקות מהברקסים האחוריים

באתי למוסכניק ששם לי אותם אמרתי לו שאם יש צורך תחליף למשהו לא חורק

הוא לא היה מוכן בשום אופן שאני אבזבז כסף ופשוט הוריד אותם וחצה אותם עם דיסק חשמלי

צרפתי תמונה איפה בדיוק הוא חצה אותם (מה שמסומן באדום) זה תקין ?

תודה !

hhhhh.png

פורסם

לא זה לא תקין.

האם הרעשים אכן נעלמו?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא זה לא תקין.

האם הרעשים אכן נעלמו?

איתמר

לא ממש יודע אני אבדוק את זה ביום הקרוב ואדווח בכול מקרה החלטתי שלא לחזור עליו יותר

וללכת להחליף את כול הבלמים במוסך מורשה למקוריים

יש המלצה למוסך מורשה טויוטה ?

WTF?!

זאת בדיוק הייתה התגובה שלי

כמה כבר חסכת? זה שווה את הסיכון? :roll:.

ממש לא אני הולך למוסך מורשה להחליף את כול הבלמים דיסקים + רפידות

אני רק צריך המלצה למוסך נורמלי

פורסם

מהיכן אתה בארץ ?

אני חושב שכפי שאמרת, כדאי שתקבל המלצה למוסך (וזה ממש לא חייב להיות מוסך מורשה יבואן אם הרכב יצא כבר מאחריות) כאן בפורום, שיבדוק את הבלמים ברכבך, ויחליף / יתקן את הטעון תיקון (לא צריך להחליף מה שבסדר - חבל על הוצאת כספים מיותרים).

alfa 156 2.5.

פורסם
מהיכן אתה בארץ ?

אני חושב שכפי שאמרת, כדאי שתקבל המלצה למוסך (וזה ממש לא חייב להיות מוסך מורשה יבואן אם הרכב יצא כבר מאחריות) כאן בפורום, שיבדוק את הבלמים ברכבך, ויחליף / יתקן את הטעון תיקון (לא צריך להחליף מה שבסדר - חבל על הוצאת כספים מיותרים).

אזור המרכז

אשמח להמלצה למוסך כזה תודה

פורסם

ממש לא אני הולך למוסך מורשה להחליף את כול הבלמים דיסקים + רפידות

אני רק צריך המלצה למוסך נורמלי

איפה קראת שכתבתי לך ללכת למוסך מורשה יבואן? חוץ מיזה, כל מוסך מורשה משרד התחבורה

לא אמור לעשות לך תיקון חאפרי כזה.

מה שהתכוונתי זה כמה כבר חסכת שהוא חתך לך ככה את הרפידות? אתה יכול לרכוש רפידות לבד ולבקש מכל מוסך שמוסמך מטעם משרד התחבורה להחליף לך בעלות שלא יותר מ 100 ש"ח עבודה (אני שילמתי על עבודה של צלחות+רפידות קדמיות ביונדאי I20 כ- 150 ש"ח).

פורסם (נערך)

עידכון :

מצאתי דרך חבר מישהו שועבד בטויטה

דיברתי איתו הסברתי את המצב הוא קנה בשבילי ברקסים מקוריים במוסך שהוא עובד (מוסך מורשה)

נפגשנו במוסך של חבר שלו החליף לי את הבלמים לבלמים של רמסה

(לפי מה שהוא אמר הם אלה שמיצרים את הבלמים לטויוטה דגם : 0874 02 REMSA לפי חיפוש שערכתי באינטרנט אכן אלה בלמים מקורים של טויוטה)

וגם שאלתי אותו על פוליש לפנסים אחרי פוליש כושל במיוחד שהמוסכניק הקודם שלי עשה

הוא הפנה אותי למישהו שהוא מכיר, עשה פוליש מקצועי הפנסים כמו חדשים עכשיו

וכול זה במחירים טובים מאוד (בלי קבלה) עקב המחיר אני שוקל גם להחליף את הבלמים הקדמים שחורקים קצת לרמסה.

עקב בקשה שלי הוא ביצעה בדיקה כללית לרכב ומצאה נזילה מאיזה פלאטה במנוע (משהו שמחובר לערכת הפליטה)

בגלל שאני לא מוסכניק לא הבנתי מה זה בדיוק אבל בהחלט ראיתי נזילה מהמקום.

הוא אמר שהסיליקון התיבש צריך לפרק ולהחליף סיליקון.

לצערי הוא לא עושה תיקונים כאלה בדרך פרטית אלה רק במוסך הרשמי, הוא הציע לי לבדוק במוסכים אחרים עקב עלות גבוה

אבל ככול הנראה שאני אלך למוסך הרשמי ואבקש שספציפית הבחור הזה יתקן את הנזילה(הוא אמר שזה אפשרי רק צריך להודיע לו קודם).

טוב אז ככה הסיפור התחיל ברגל שמאל ונגמר במשהו טוב, הכרתי מישהו שעובד בטויוטה שאני יכול לסמוך עליו)

עריכה אחרונה על ידי b0nzZ
פורסם

דרך אגב מי שהחליף לי את הברקסים ממש לא הבין למה המוסכניק הקודם חצה אותם

לא רק שזה לא תקין זה גם לא היה עוזר בחיים

כי פאזה עושים רק לברקסים קידמים וגם לא עושים ככה צריך לשייף את הקצוות ולא לחורר את הבשר של הרפידה

• תוכן חדש...