Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כמו שכתבתי מדובר בשברולט מאליבו 2006,

מאז שקניתי אותה שמתי לב לבעיה ולא מצאתי פיתרון (ביצעתי החלפה של מצבר, יש שיפור קל בלבד - הבעיה לא נפתרה.)

חשוב לציין שמדובר רק בשתי שניות שלאחר הנעה! זאת אומרת אני מניע , נותן טיפה גז , ועוזב . המנוע נשאר דולק ללא שום בעיות גם במהלך הנסיעה.

לפעמים בהנעה מרחוק שומעים פשוט רעש של סטרטר והמנוע לא מצליח להניע, כי אין מי שייתן גז. אבל לפעמים הוא מניע .

אז עלו לי שלושה דברים :

1. פלאגים

2. ניקוי בית מצערת

3. מנוע צעדים

אבל אני רוצה לעשות מין אבחנה מבדלת ולפסול אפשרויות עם סיכוי נמוך ולבצע את התיקון שיש סיכוי הכי גבוה שיפתור את הבעיה. (קחו בחשבון שכחייל משוחרר אלף שקל בשבילי, זה 10 אלף בשבילכם :) )

אני נוטה יותר לכיוון פלאגים ובית מצערת כי ההחלפת מצבר בבירור עזרה גם אם לא פתרה ואני מרגיש כאילו לפלאגים יש יותר כוח להצית, את מה שמגיע או לא מגיע מהבית מצערת.

והכי חשוב שכחתי לציין !! - יש סיכוי גדול שאני מדבר שטויות .

אז מה זה לדעתכם?

פורסם

לצערך,זה בהמון אמריקאיות קורה. אם לא נוגעים בגז האוטו כבה.. תהיה רפוי ותשמור את הכסף לדברים אחרים. ואני אומר את זה כאחד שעבד במוסך החברה

פורסם

לדעתי מדובר במצערת מלוכלכת.

לבחור שמעלי, לאחותי כרגע יש את השברולט השלישית ברציפות (הייתה לה קוואליר שנת 96 אם אינני טועה, מאליבו 2005 מנוע 3.5 וכרגע שברולט אפלנדר 2007 מוסבת לגז) ואף פעם לא הבחנתי שיש בעיה כזו כשנהגתי על הרכבים שלה.

פורסם

מסכים עם איתמר.

יש ברשותי פונטיאק 92 ישנה ואף פעם, שהיא הייתה תקינה לא נדרשתי לתת בגז לפני שאני מניע את הרכב.

רק ברנו 5 קרבורטור הייתי עושה את זה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

זה קורה גם בביואיק ועוד כמה דגמים (לא הרבה,2 או 3) ואם אני זוכר נכון רק במנועי v6 3.5. בכול מקרה מסכים עם איתמר,גם אם זה לא יפתור את הבעיה לפחות ניקית .. קח בחשבון שלפעמים צריך לבצע לימוד מצערת אחרי הניקיון

פורסם

זה משהו שמישהו בלי ניסיון קודם יכול ללמוד לעשות או שעדיף לא להתעסק? ומה הסיכון או הנזק שעלול להיגרם ?

ודרך אגב, זה קורה בעיקר כשהמנוע חם דווקא!

פורסם

אפשר לעשות ניקוי חלקי אבל בשביל לעשות ניקוי יסודי צריך לפרק את המצערת.

במידה ואתה לא מבין תתן למוסך לעשות לך את העבודה לא מאמין שזה יקר יחסית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אפשר לעשות ניקוי חלקי אבל בשביל לעשות ניקוי יסודי צריך לפרק את המצערת.

במידה ואתה לא מבין תתן למוסך לעשות לך את העבודה לא מאמין שזה יקר יחסית.

האמת שמשעה של קריאה וסרטונים זה נראה לי פשוט להחריד.

אבל מישהו יודע אם בדגם הנ"ל יש לי מצערת אלקטרונית או מכאנית ?

• תוכן חדש...