Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את השירשור והתחלתי להרגיש זקן מהמחשבה שעוד מעט נראה מיצובישי אספנות בארצנו. אגב, האם ללנסר יש חלקים משותפים עם הגלנט?

פורסם

מה הדין לגבי רכב שהיה בסטאטוס אספנות אך רשיונו בוטל לפני שנים ביוזמת משרד הרישוי עקב אי ביצוע טסטים ואי תשלום אגרת רישוי? האם רכב כזה ניתן להחזיק לכביש?

פורסם

רכב שבוטל עקב אי חידוש רשיון יש לגשת למשרד הרישוי להוציא רישיון חדש וללכת לטסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יהודה - אני מירושלים. בקשר לחלקים - נראה שגם אני אזדקק להם בעצמי (תריסי המזגן עדינים מאוד), כנ"ל הפנסים שלא מושלמים אצלי.

כשאסיים את התהליך, אני אעדכן. תוכל לבוא ולראות את מה שנשאר.

בקשר לחלקים המשותפים, יש לי עוד מה ללמוד. מה שכן? רדיאטור של כריזמה נכנס שם יופי (עבור מנועי ה1.8. בגרסת ה1.6 הוא קטן בחצי - כמו בסיוויק)

בקשר לאספנות - בהחלט נקודה מעניינת. לא נתקלתי במיצובישי שעברה לסטטוס שכזה.

M-TECH E46

פורסם

ניתן להחזיר רכב לכביש גם אם הוא הורד מהכביש .

עניין אחר זה נושא של אגרות שלא שולמו אבל זה כבר עניין אחר .

אם זה לא מרתיע אותך אל תתיעש הכל אפשרי מניסיון !!!

בהצלחה

פורסם
יהודה - אני מירושלים. בקשר לחלקים - נראה שגם אני אזדקק להם בעצמי (תריסי המזגן עדינים מאוד), כנ"ל הפנסים שלא מושלמים אצלי.

כשאסיים את התהליך, אני אעדכן. תוכל לבוא ולראות את מה שנשאר.

בקשר לחלקים המשותפים, יש לי עוד מה ללמוד. מה שכן? רדיאטור של כריזמה נכנס שם יופי (עבור מנועי ה1.8. בגרסת ה1.6 הוא קטן בחצי - כמו בסיוויק)

בקשר לאספנות - בהחלט נקודה מעניינת. לא נתקלתי במיצובישי שעברה לסטטוס שכזה.

אני מכיר פגארו מודל 85 שיכול בקרוב לשנות סטטוס.

פורסם
ניתן להחזיר רכב לכביש גם אם הוא הורד מהכביש .

עניין אחר זה נושא של אגרות שלא שולמו אבל זה כבר עניין אחר .

אם זה לא מרתיע אותך אל תתיעש הכל אפשרי מניסיון !!!

בהצלחה

האם תוכל לפרט מהי הפרוצדורה? אני מעוניין מאוד.

M-TECH E46

פורסם

אתה בטוח בכלל שהוא אכן "הורד" מהכביש? מה כתוב ברישיונות הכתומים (אם יש לך ביד): "מבוטל-פרוק" או "מבוטל-הפקדה"? -במיקרה הראשון "לא ניתן" להחזיר לכביש- אבל: אם יש הרבה (ואני מדגיש "הרבה!!!) רצון- גם זה אפשרי, אבל יידרוש הרבה ריצות (כולל לבעלים הרשום-לא בטוח שיסכים בכלל להתעסק בזה!!), וכסף, הבנתי שצריך ללכת לע"ד ולחתום על הצהרות שהרכב הורד בטעות או משהו כזה, אחרי זה בדיקות מעבדה וכ"ד- בקיצור לא חושב שבשביל גלאנט זה יהיה שווה...

במיקרה השני- פשוט יחסית: הולכים למשרד הרישוי, ומבקשים להוציא רכב מהפקדה. מקבלים רישיון חדש, בודקים שאין חוב גדול מדי לטסטים (אם יש- כנראה לא יהיה שווה!), אם כתוב "חייב אישור מעבדה מוסמכת"- עושים את הבדיקה, אם לא כתוב- בכלל "זכית"- עושים טסט והכל בסדר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרשיונות לא אצלי, אני אבדוק אותם מחר. אם כי אני בטוח שמדובר בהורדה ולא בהפקדה

לעניות דעתי הבעלים הקודם ישתף פעולה במידת הצורך.

עו"ד ותצהירים - ממש לא בעיה בשבילי. ובטח שלא שיקול.

אז, איפה אני מתחיל? מה התחנה הראשונה שלי?

M-TECH E46

פורסם

משרד הרישוי. עם ייפוי כח של בעל האוטו ות.ז. שלו (או עם הבן אדם בעצמו)- תבדוק קודם כל מה באמת הסטטוס! אחרי שתראה מה כתוב ברישיון ה"כתום" (פרוק או הפקדה)- פעל בהתאם. אם אכן כתוב "פרוק"- אתה יכול לשאול את הפקידה, חלקן ישמחו לעזור וחלקן יגידו שזה בלתי אפשרי- תלוי במזל שלך. לא עשיתי את זה בעצמי אף פעם- אז יותר מדוייק לא יכול לעדור לצערי. אבל שוב: שמעתי שהולכים לע"ד עם בעל הרכב ומוציאים תצהיר שהרכב הורד בטעות ולא בשל תאונה משביתה כלשהי לדוגמה, וכנראה עם זה חוזרים למשרד הרישוי (סביר להניח שלמישהו בעל תפקיד בכיר יותר מסתם פקידה!), וממשיכים להתעקש. ושוב: האם זה שווה לך את הכסף והזמן בשביל אוטו לא ממש נדיר, לא ממש יקר וש(אני מאמין) איך לך אליו יותר מדי סנטימנטים? -לי יש את המצב הזה עם האופנוע שכן יקר לי כי עשיתי עליו רישיון והוא בטעות הורד ע"י המורה אחר-כך, ככה שאם תצליח- אתה כבר תוכל להגיד לי מה ואיך עשית ובעיקר- כמה עלה כל הסיפור! 8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ניתן להחזיר רכב שהורד מהכביש צריך הצהרה של בעל הרכב אצל עו"ד שהרכב הורד בטעות והכוונה הייתה הפקדה.

לאחר מכן צריך לעבור עמדה 1.

זה ממקרה של רכב אספנות מה קורה עם רכב רגיל ואגרות אין לי מושג.

פורסם

תודה על נקודת הפתיחה.

אני אנסה ליצור קשר עם המוכר (בעל הרכב לשעבר, בעל הרכב מבחינה טכנית אני מניח).

תצהיר, לא בעיה - יטופל בקלות.

השאלה היא, האם תצהיר מטעם בעל הרכב לשעבר ואפילו תצהיר שלי, עם זכרון הדברים / אסמכתא לכך שאני רכשתי את הרכב יהיה מספיק עבור משרד הרישוי או שהם ירצו שהתהליך יתנהל מול המוכר (שאני מסופק אם יש לו כוחות להכנס לזה עכשיו).

הסיבה שאני רוצה לעשות את כל זה היא - להציל את הרכב פשוטו כמשמעו.

לא ציפיתי לקבל רכב במצב כל כך מושלם, (יחסית), וזה פשוט כאב לב להוריד רכב (אף שאינו מיוחד / נדיר), מהכביש.

מבחינת האגרות, הרכב הורד מהכביש כמדומני לפני 4-5 שנים לכל היותר.

כל מידע טרם תחילת התהליך יתקבל בברכה, אני אעדיף להגיע "מוכן" לכל תרחיש שלא יצוץ מול הפקידים או בעלי התפקידים.

M-TECH E46

פורסם

תיגש למשרד ברישוי תוציא את רישיון הרכב הנוכחי גם אם הוא כתום והורדה.

תיגש לחלון בעמדה 1 תגיד לו שהורידו את הרכב בטעות במקום להפקיד רשיונות והוא אמור להנחות אותך מה צריך.

זו נקודת הפתיחה ובהצלחה.

• תוכן חדש...