Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אינני מרבה לבקר כאן באופן תדיר, ואינני מכיר את הנפשות הפועלות.

במשפחתנו, ישנה מיצובישי שעדיין לא זכתה לקבל את הסטטוס המיוחל, אך היות ומדובר במודל 88 בחרתי בכל זאת להעלות את הנושא בפורום זה כיוון שאני מאמין שאמצא את מבוקשי כאן, וכן בשל הסמיכות לקראת המעבר לאספנות.

הרכב, שירת ומשרת 3 דורות, מהבחינה האורכית ומשרת לא מעט בני משפחה לרבות אחים וגיסים מסביב מבחינה רוחבית. כך, שישנם לא מעט הווי וסיפורים סביב הרכב המיוחד.

עבור אבי, הרכב הנ"ל הוא חסר מחיר, והוא מסרב להפרד ממנו, ואני מבין ללבו ונרתם למאמץ המשפחתי על מנת שהרכב ישופץ בצורה הטובה ביותר.

הרכב מתוחזק למופת, ואמין למדי, עובר את מבחן הרישוי פעמיים בשנה. השיפוץ שצריך להעשות הוא קוסמטי בעיקרו - לרבות פחחות וצבע ופלסטיקה ודיפונים בפנים.

נרכשה לאחרונה תורמת איברים ( חלקי פנים וחוץ במצב טוב מאוד ביחס לקיים, וגם בשל העובדה שרמת האבזור אצל התורמת גבוהה יותר )

מכאן, לשאלה שבכותרת.

תורמת האיברים במצב טוב מאוד, טוב עד כדי כך שאנו מעוניינים להחזיר את הרכב לכביש ולהמשיך לחפש חלקים עבור הרכב המקורי ששיפוצו נמשך אט אט בהתאם לחלקים השונים שנמצאים מידי פעם.

תורמת האיברים נרכשה שכזאת, היות והבעלים לא גרט את הרכב ובחר להפקיד את הרשיונות / מספרים. לא מדובר ברכב שהורד מהכביש בשל תאונה או פגיעה כזאת או אחרת.

לכן, לפני שתורמת האיברים תפורק לגורמים, אנו מעוניינים להצילה ומבקשים ממי שיודע מה הפרוצדורה הנכונה לעזור.

בהנחה והדבר אינו אפשרי - יחל פרוייקט ה"אובראול" על הרכב המקורי, כאשר השאיפה היא לבצע את השיפוץ לבד בזמן חופשי.

ידע בסיסי ישנו, כלים בסיסיים ישנם - ואליהם מתווסף לא מעט רצון ללמוד. כאשר,האפשרות לגרור את הרכב לבעל מקצוע תמיד תעמוד. למה לא לנסות?

אשמח אם תחוו דעתכם.

אלי.

M-TECH E46

פורסם

אם הרשיונות הופקדו אין בעיה להחזיר את הרכב לכביש. יש לקבל את הרשיונות, לשלם אגרה ולהעביר בעלות. אחרי כן טסט. יתכן ויהיה צורך במעבדה מוסמכת אך אם הרכב באמת במצב טוב גם עם זה אין בעיה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

אפשר לדעת איזה מיצובישי מדובר? לפי מה שאני יודע בשנה הזאת הגיעו כמה יחידות של L300

והלנסר שנה אחרי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אכן מדובר בגאלנט. רכב יחסית גדול ומרווח גם ביחס לרכבים מודרניים.

הרכב נגרר הבייתה. אני מבין שאין הרבה מה לעשות בעניין החזרה לכביש. פשוט כואב הלב לראות רכב שלם, עם בודי יפה וללא חלודות ומכות ונתונים מרשימים - מורד מהכביש.

אגב, האם יהיה ניתן להסב את הרכב בצורה חוקית לגרסת VR4? או לכל הפחות להסב את המנוע למוזרק?

אני מניח שמיצובישי פחות נפוצים בתחום האספנות, ומכאן ככל הנראה המחסור במידע, אשמח לקבל מידע נוסף, בעיקר טכני טרם התחלת הפרוייקט

M-TECH E46

פורסם

הייתה לי גאלנט כזו שנת 89 גיר אוטו׳

מנוע 1800 צבע כסף עם כל התוספות ממש תענוג היה לנהוג ברכב .

יחסית לשנה היא הייתה מאוד מאובזרת ומפנקת, רק חבל שהגיר החל להחליק

ודרכנו נפרדו.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

יש בחור ערבי שעובד באיזור מודיעין ירושלים והמחירים שלו מאוד זולים .

לבחור קוראים מונדר והמ״ס שלו 054-6429223

בהצלחה

פורסם

לצערי הרכב כנראה כבר לא יזכה לדהור בכבישי ארצנו, היות ולא ניתן להחזיר רכב שהורד אף אם לרצון בעליו - לכביש.

אזי, שהרכב ישמש כתורם איברים לרכב הקיים, סביר להניח שהפרוייקט יחל בקרוב ועל כל - שרשור נפרד.

יהודה, לאילו חלפים אתה זקוק, במידה ואני לא בונה עליהם אשמח למכור אותם במחיר סמלי.

M-TECH E46

• תוכן חדש...