Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 1.8T sedan

Bralo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם הרכב הבא שארכוש יהיה ה-Audi A3 1.8 sedan שנת אך יש לי כמה שאלות :

1.שמעתי מכמה אנשים דברים סותרים על הגיר S-TRONIC ואני אשמח שתאמתו לי אותם, חלק אמרו לי שזה DSG פשוט בשם אחר וחלק אמרו שזה שונה לגמרי. מה שאני יודע בוודאות זה ששניהם דאבל קלאץ'(לפי אתרי החברה הרשמיות). השאלה הגדולה היא האם באמת הגיר הזה כל כך לא אמין שלא כדאי לרכוש את האוטו בכלל בגללו ? כי אני מעדיף רובוטי ובאמת זה נשמע מדהים הדאבל קלאץ' מבחינת ביצועים וחיסכון...

2.לפי האתר הרשמי של אאודי בישראל האחריות היא ל-3 שנים כוללת, לפי מה שאני ראיתי מחיפושים בפורומים האחריות היא 5 שנים אבל זה לא מסתדר כי באתר רשום אחרת, אשמח שמישהו יסביר לי את זה.

3.שאלה אחרונה - האם יש אפשרות שנשארו דגמי 2013 אצל היבואן הרשמי ואוכל לרכוש אותם חדשות מהניילון עם 0 קילומטר לפי מחיר מחירון? כי אם כך אין שום סיבה שאלך לחפש יד ראשונה מפרטי ואקנה ישר חדש מהניילון...

דרך אגב:

בחרתי באוטו הזה כי התקציב הוא פלוס מינוס 150K, ואני מחפש רכב שגם יהיה עם כח, יפה(לפי דעתי האישית כמובן) וייצוגי.

וגם אני רוצה סדאן כי אני אוהב מכוניות ארוכות וגם אני צריך מקום.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

חדשה עולה 213,000. זה מודל שרק הגיע לאחרונה לארץ.

אין סיבה שימכרו לך שאריות מ 2013. וגם אם היו הן היו עולות משמעותית יותר מהתקציב שלך.

גם משומשות יהיו נדירות, אם בכלל קיימות. וגם הן כנראה לא בתקציב שלך.

בקיצור, אתה לא בכיוון.

פורסם

1. מדובר באותו - אך באיכות ייצור גבוהה יותר (בהתאם למיצוב של המותג) וכלל שידוע לי אין לו בעיות כרוניות.

2. האחריות היא ל-3 שנים.

3. לא, מהסיבה הפשוטה שהן משווקות פחות משנה.

נראה לי שתתקשה למצוא מכונית כזאת (גם משומשת) בתקציב הנתון בגלל שנמכרו מעט מכוניות כאלה, וכמעט כולן (אם לא כולן) הן שנת 2014.

זאת בהתחשב בעובדה שחדשה עולה 190K על הכביש.

בתקציב שלך - הייתי שוקל וולוו S60 בת שנה-שנתיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חדשה עולה 213,000. זה מודל שרק הגיע לאחרונה לארץ.

אין סיבה שימכרו לך שאריות מ 2013. וגם אם היו הן היו עולות משמעותית יותר מהתקציב שלך.

גם משומשות יהיו נדירות, אם בכלל קיימות. וגם הן כנראה לא בתקציב שלך.

בקיצור, אתה לא בכיוון.

1. מדובר באותו - אך באיכות ייצור גבוהה יותר (בהתאם למיצוב של המותג) וכלל שידוע לי אין לו בעיות כרוניות.

2. האחריות היא ל-3 שנים.

3. לא, מהסיבה הפשוטה שהן משווקות פחות משנה.

נראה לי שתתקשה למצוא מכונית כזאת (גם משומשת) בתקציב הנתון בגלל שנמכרו מעט מכוניות כאלה, וכמעט כולן (אם לא כולן) הן שנת 2014.

זאת בהתחשב בעובדה שחדשה עולה 190K על הכביש.

בתקציב שלך - הייתי שוקל וולוו S60 בת שנה-שנתיים.

חדשה עולה 212, ה1.8 שנת 2013 עולה 180-185K.

אך אני רוצה לקנות את הרכב עוד כמה חודשים בסביבות ינואר-פברואר ככה שירד עוד שנתון לרכב ואז זה יעלה בערך 160 בטח וזה עדיין בסדר.

עוד דעות בקשר לגיר? כי זה הפחד הכי גדול שלי... הרבה אמרו לי שהאוטו מדהים רק בגלל הגיר לא היו קונים.

פורסם

הרכב רק עכשיו הגיע לארץ. על איזו ירידה אתה בכלל מדבר? נראה לי שאתה מתבלבל עם הA3 הרגילה (האצ׳באק).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חדשה עולה 212, ה1.8 שנת 2013 עולה 180-185K.

לדעתי השיווק בפועל החל ב 2014. וגם אם אני טועה והיה שיווק כבר בסוף 2013 למה אתה חושב שהיבואן תקוע עם רכבים שלא נמכרו למעלה משנה? זה קורה בשלבים מאוחרים יותר של דגם. וזה נפוץ יותר ברכבים שמגיעים בכמויות משמעותיות.

אתה צריך המון מזל למצוא אחת יד שניה של מוכר לחוץ שימכור לך ב 160 אלף רכב שלדבריך המחירון שלו הוא 180-185. בהצלחה.

יד שניה עוד אולי תשיג במחיר שלך עם המון המון מזל אבל מהניילונים עם 0 ק"מ רכב שנתקע אצל היבואן....

נניח שאולי בטעות התחבאה להם שם יחידה אחת. אתה באמת חושב שימכרו לך אותה ב 160,000?

פורסם
לדעתי השיווק בפועל החל ב 2014. וגם אם אני טועה והיה שיווק כבר בסוף 2013 למה אתה חושב שהיבואן תקוע עם רכבים שלא נמכרו למעלה משנה? זה קורה בשלבים מאוחרים יותר של דגם. וזה נפוץ יותר ברכבים שמגיעים בכמויות משמעותיות.

אתה צריך המון מזל למצוא אחת יד שניה של מוכר לחוץ שימכור לך ב 160 אלף רכב שלדבריך המחירון שלו הוא 180-185. בהצלחה.

יד שניה עוד אולי תשיג במחיר שלך עם המון המון מזל אבל מהניילונים עם 0 ק"מ רכב שנתקע אצל היבואן....

נניח שאולי בטעות התחבאה להם שם יחידה אחת. אתה באמת חושב שימכרו לך אותה ב 160,000?

שאלתי אם זה קיים מתוך סקרנות לדעת לא בקטע של לקנות כי זה לא בטווח שלי.

אבל בוא נגיד שישה חודשים מהיום יהיה פברואר 2015 ואני אקנה יד שנייה שנת 2013 הגיוני שהמחירון ירד בעוד 20K בשנה ...

פורסם

אתה בונה תילי תילים של תוכניות על סמך מספר חד ספרתי של רכבים בכל הארץ שיתאים לתקציב שלך.

אני ממליץ לך לחפש דווקא את גרסת הספורטבק ולא את הסדאן. יותר שימושית וגם נפוצה יותר בשוק. חוץ מזה, הרכב מצוין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה בונה תילי תילים של תוכניות על סמך מספר חד ספרתי של רכבים בכל הארץ שיתאים לתקציב שלך.

אני ממליץ לך לחפש דווקא את גרסת הספורטבק ולא את הסדאן. יותר שימושית וגם נפוצה יותר בשוק. חוץ מזה, הרכב מצוין.

ממש חשוב לי הקטע של הסדאן, לדעתי האוטו נראה יותר טוב+יותר מקום.

חשבתי אולי בכלל לרדת שני שנתונים ולרכוש בכלל A4.

פורסם

אין בסדאן יותר מקום, זאת אשליה אופטית.

המושב האחורי שלה צפוף יותר ותא המטען אולי גדול ב-40 ומשהו ליטר על הנייר אבל פחות שימושי בגלל המבנה שלו.

בכל מקרה מדובר ברכב מצוין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה נראה נעול על אאודי וספציפית על אאודי סדאן.

כפי שאמרת בעצמך - או שתרחיב תקציב, או שתמתין שנה-שנתיים ש-A3 סדאן ישתחררו לשוק המשומשות, או שתחפש A4 ישנה יותר.

לגבי "יצוגי" - אני לא מבין בדיוק את הכוונה בזה. אבל אם אתה במקצוע שדורש להפגין עושר והצלחה בפני הלקוחות (אם אתה לדוגמא בתחום הפיננסים או עו"ד פלילי) הייתי הולך על מרצדס או BMW - זה גם מרשים יותר וגם פותח לך עוד אפשרויות בחירה.

• תוכן חדש...