Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרב 2 ליטר tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

חרשתי את הפורום לייעוץ רכישת רכב ואת הפורום הטכני (יש לי המון זמן פנוי בזכות הצו 8).

אך לא הצלחתי לגבש דעה.

אני מעוניין לרכוש סופרב 2 ליטר tsi. משנת 2011/12.

קראתי את כל הבעיות עם המנוע שאוכל המון שמן, ולפעמים גם שובק חיים. ה DSG הבעייתי. מישהו דיבר על נירים יקרים להחלפה (מה זה נירים?). צמיגים בחתך נמוך שמתפוצצים ועוד כהנה וכהנה.

אך עם כל זאת, ובניגוד להגיון הבריא, אני עדיין שוקל לרכוש את האוטו - הוא מצליח לרגש אותי. וקשה להתווכח עם זה.

אני בסדר עם הנוחות של האוטו, עם צריכת הדלק, עם האחזקה השוטפת שתהיה מעט יקרה.

אני אולי מתרשם שהשילוב DSG6 + 2.0TSI מוכיח אמינות גבוהה מהמנוע 1.8 והגיר עם 7 הילוכים.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

ה-DSG6 הוא גיר אחר לגמרי מה-DSG7 עם מצמדים רטובים - ואין לו בעיות אמינות מיוחדות.

מנוע ה2.0TSI אף הוא לא ידוע כבעייתי באופן מיוחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באותו שנתון יש גם 1.8TSI עם גיר 6 הילוכים אוטומטי פלנטרי-רגיל ולא רובוטי. אך 2.0TSI עם DSG6 זה בהחלט שילוב טוב :twisted:

צמיגים מתפוצצים וכד' נשמע לי הזוי. מה גם שבן אדם שדואג לבטיחות של עצמו ולרכב שלו בודק את המכונה - נורות, שמן, מים, פרופיל צמיג והלחץ שלהם. לא אמורה להיות סיבה אמיתית לדאגה. מהשמן סבלתי באופן אישי, אבל גם זה עניין של תחזוקה. הסופרב שלי באה מליסינג וטופלה חאפ-לאפ כנראה, בנוסף הנהגים הקודמים קרעו אותה (וגם אני לא ריחמתי יותר מידיי למען האמת) והנסועה הייתה בתחום ה-50K+ ק"מ בשנה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לא רלוונטי. מדובר על ה DSG6.

תקופה מסוימת הייתה אחריות מורחבת ל DSG7.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החיפוש עדיין רץ...

סוף סוף מועמדת מעניינת.

ראיתי ביד2 אחת משנת 2013 אמנם. הצורה החדשה.

עשתה 22,000 ק"מ בלבד. ב 165,000 ש"ח. שזה כמה אלפים מתחת למחירון.

אך ישנו עניין שאני רוצה לברר כאן.

במודעה כתוב בעלות פרטית.

אך משאילתא ברשם המשכונות עולה כי יש משכון על הרכב. ותחת פרטי החייב/ממשכן מופיע שם של חברה בע"מ.

האם המשמעות היא שהרכב בבעלות חברה ולא בבעלות פרטית??

פורסם

יכול להיות שזה רכב שנקנה בהלוואה, אז הרכב משועבד לחברה שלוותה את הכסף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוקיי, תודה!

וייתכן שהחברה לוקחת הלוואה אבל רושמת את הרכב על שם אחד הבעלים באופן פרטי?

מה האינטרס? לא עדיף לחברה לגלם הוצאות רכב במאזן?

פורסם

כל מיני שיקולי מס ותזרים.

אבל בתור התחלה - דבר עם בעל הרכב ושאל אותו. הכי קל.

אגב, נשמע לי יקר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
באותו שנתון יש גם 1.8TSI עם גיר 6 הילוכים אוטומטי פלנטרי-רגיל ולא רובוטי. אך 2.0TSI עם DSG6 זה בהחלט שילוב טוב :twisted:

צמיגים מתפוצצים וכד' נשמע לי הזוי. מה גם שבן אדם שדואג לבטיחות של עצמו ולרכב שלו בודק את המכונה - נורות, שמן, מים, פרופיל צמיג והלחץ שלהם. לא אמורה להיות סיבה אמיתית לדאגה. מהשמן סבלתי באופן אישי, אבל גם זה עניין של תחזוקה. הסופרב שלי באה מליסינג וטופלה חאפ-לאפ כנראה, בנוסף הנהגים הקודמים קרעו אותה (וגם אני לא ריחמתי יותר מידיי למען האמת) והנסועה הייתה בתחום ה-50K+ ק"מ בשנה.

נדמה לי שצמיגים מתפוצצים זה מושג שמוכר רק מעולם הליסינג, ככה שזה כניראה כאשר עולים על מדרכות כאילו הם נוסעים בהאמר H1.

פורסם

שאלה נוספת.

האם כדאי להסכים להסיר את השיעבוד שקיים על הרכב מהכסף שאשלם אני תמורתו?

או להתעקש עם המוכר שישיג את הכסף לסלק את ההלוואה?

• תוכן חדש...