Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיביק קופה ש.י 1997 יד ראשונה שנרכשה על ידי בשעתו מהיבואן.

הרכב במצב מצויין עם 155,000 ק"מ (נוהג בו בימים א'-ה' בלבד).

שאר הנסיעות המשפחתיות באמצע ובסופי השבוע מבוצעות ברכב של אשתי.

בימים אלו מוכר אח שלי את רכבו מסוג הונדה פרלוד 2.0 ש.י 2000 עם 120,000 ק"מ.

הפרלוד נרכשה על ידו מעורכת דין תושבת תל אביב לפני כ 6-7 שנים עם 30,000 ק"מ בלבד (הוא יד שנייה).

הרכב במצב מעולה וללא שריטה.

אני מתלבט האם למכור את הסיביק קופה שלי ולקנות ממנו את הפרלוד שלו.

הפרש המחיר בין כלי הרכב הינו סדר גודל של כ 10-12 אלף ש"ח.

צריכת דלק גדולה יותר בפרלוד אינה משמעותית עבורי בשל נסועת קילומטראז' נמוכה שאני מבצע ממילא גם ברכב שלי.

פרקטיות אף היא אינה משמעותית אף היא, כי גם כיום אני נוהג ברכב עם שתי דלתות ומבצע נסיעה קצרה מאוד עם הילדים פעם בשבוע בלבד.

שאר הנסיעות כאמור ברכב של אשתי.

הדברים היחידים המטרידים אותי הינם:

זמינות חלפים למרות שמדובר בכל הנוגע למכלולים בחלקים של הונדה אקורד.

הגיר (טיפטרוניק) הקיים בפרלוד באשר לאמינותו לעומת גיר אוטומטי רגיל הקיים בשאר דגמי הונדה.

אשמח לחוות דעת.

פורסם

לאחיך יש את הפרלוד כבר 7 שנים - אני בטוח שהוא יוכל לספר לך על זמינות החלפים.

למרות המנוע הזהה - זכור שיש המון חלקים שאינם משותפים בין הפרלוד והאקורד.

מה בעצם נותן לך הפרלוד אקסטרא שאין לך ברכב שלך?

פורסם

מעט מאוד משותף בין הפרלוד לאקורד. קח את זה בחשבון .גם אם המנוע משותף כל מה שמסביב שונה .צנורות מערכות חשמל .תושבות גיר מנוע משאבת הגה כוח ועוד דברים רבים אחרים.

פורסם

אני דווקא הייתי "משדרג, לפרלוד. חדשה יותר, מרשימה יותר, חזקה יותר. אחרי 17 שנה עם אותו הרכב אתה צריך קצת שינוי בחיים לא?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...