Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

אני מעוניין לקבל המלצות על שמאי רכב "עידן ויקטור" מנס ציונה.

לצורך הערכת שמאות כללית, לא לתאונה, אלא לירידת ערך כתוצאה מתקלה.

 

אשמח לקבל המלצות מאנשים שעבדו עם ויקטור.

 

בברכה

פורסם

יצא לי להשתמש בשירותיו פעמיים, שכרו מאוד יקר.

מבחינת תוצאות?, התוצאות היו חיוביות בגדול, אבל דומני כי ניתן להשיג את אותה רמת השירות והעבודה בשכר יותר נמוך.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מניסיוננו עימו - להתרחק. בוא נאמר שהגון הוא לא, גם המקצועי מוטל בספק רב.

 

לבסוף נעזרתי בשלומי (שביב). ממליץ בחום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עבדתי איתו לפני 10 שנים. עשה עבודה מהר. זה היה חשוב לי. אבל התוצאה סופית הייתה לא משהו. לא יודע אם זה קשור אליו. אבל לא נראה לי שהייתי חוזר אליו.

  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא מומלץ בכלל.

 

1. עובד מאוד לאט.

2. לוקח המון כסף בלי שום פרופורציה.

3. לא מודיע כמה כסף הוא רוצה בסך הכול - כאילו לא יודעה.

פורסם (נערך)

ככל שמדובר בממצאים ברורים לגביהם אתה מבקש שמאות, הרי כל שמאי יעשה עבודה טובה. השמאים המתוחכמים נדרשים כאשר להבנתך הסבירות למחלוקות בין מעריכי הממצאים (חב ביטוח וכ'ו) היא גבוהה, יהיו כמובן פערים גדולים בהערכות לרעתך, שם המתוחכמים יכולים לתת הופעה ובדרך כלל לשפר את התוצאות לטובתך.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
×
×
  • תוכן חדש...