Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חם לי בביתנו החדש.

המזגן בסלון, מזגן "אספנות" רצפתי מסוג "מנהטן תדיראן" (ככה רשום, בחיי), נושף עלי אוויר פושר (אחרי התעסקות עם הבקרה שלו הוא התחיל לקרר סביר ליומיים, ואח"כ התחיל לקפוא אחרי חצי שעה של עבודה, ועכשיו גם את זה הוא לא טורח לעשות). צריך לפה מישהו סבלני ומקצועי שיצליח לתקן. אין תקציב להחליף כרגע לעילי.

בחדר של הקטנצ'יק אין מזגן בכלל. חדר של כ-10.5 מ"ר בקומה שניה ואחרונה עם חלון אחד וגג מבודד סביר. להערכתי, צריך לספק ולהתקין שם מזגן של בערך 12,500BTU.

מהחיפוש שעשיתי (אני מחונך, אלא מה?), הצטערתי לגלות שאיציק נ. לא עובד באיזור הזה.

יש אולי מישהו אחר ברמה שלו, שיהיה זמין ממש בקרוב, לפני שהדם הרומני מפוצץ לי את הרדיאטור?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איציק ביקר חבר קצת צפונה ממך. שאל אותו, מקסימום שבמקסימום תקבל חסימה מהפורום לכל החיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ערב טוב,

לחדר של 10.5 מ"ר אין צורך ביותר מ 1 כ"ס (כולל מרווח ביטחון). לרוב, עבור קירור של כל 1 מ"ר צריך 600BTU (ז"א שבמצב נורמלי גם מזגן של 7000BTU היה עושה עבודה) כך שאם לוקחים בחשבון מזגן 1 כ"ס של 9000-10000BTU, זה אומר כ 900BTU למ"ר אחד, וזה מספיק.

בנוגע לסלון - אם הוא קופא, סביר להניח שחסר גז. אם חסר גז זה אומר שיש דליפה (לפמים בחיבורים, לפעמים במקומות אחרים).

הייתי מגיע בשמחה (אתה לא רחוק) אבל אני עסוק (עד אוקטובר) ואין לי זמן פנוי (לא להתקנות ולא לשירות). סורי :)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק.

כל בעלי המקצוע (הטובים) שפניתי אליהם נתנו לי בערך את אותו לו"ז...

המזגן עכשיו אפילו לא טורח לקפוא. סתם לא מקרר (אגב,שני הצינורות שיוצאים ממנו קרים. אחד מהם לא היה אמור להיות חם?).

הוא כבר מזמן (כנראה) לא עובד עם הפיקוד המובנה עליו. יש לו לוח חיצוני של "מיטב" שנראה לפחות בן 5-6 שנים.

הלוח קצת בלוי, ובהתחלה הוא לא היה מוציא פקודה לקרור (בבדיקה עם מולטימטר). אחרי קצת משחקים, הוא התחיל להוציא פקודה, המדחס נכנס, והמזגן אפילו קירר מצויין יומיים (כבר התחלתי להשוויץ שהנה, תיקנתי. מי בכלל צריך טכנאי? :)).

עדיין מחפש מישהו שיגאל אותי מהלחות. אוטוטו אוגוסט. זה לא עומד להשתפר.

פורסם

תודה לכולם.

(כולל למי שעזר בפרטי).

הוזמן טכנאי מחדרה.

אחרי שיסיים אראה אם אפשר להמליץ עליו,

למען הדורות הבאים...

• תוכן חדש...