Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו מה קיבלתי מחו"ל... (או: ה-RX8 שלי, 2 מגה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה עלות התוספת (שה-RX8 הופכת לרובוטריק) שדלק מוטורס ידרשו בנוסף ל300 אש"ח לרכב הבסיסי 8).

כבר לא צריך לדאוג לרכב...הוא שומר על עצמו:twisted: (זה גם יוריד את עלות הביטוח:-P).

פורסם
לא, זה Jazz בגירסא החדשה... מאזדה הציגו את הרובוטריק בתערוכה האחרונה שלהם, ומאז ניסיתי להשיג אותו וסוףסוף הצלחתי :p

תתחדש, נראה מאד יפה

פורסם
גם לי היה חלום כאשר הייתי בגילך - להיות קאובוי.

אבל מאז התבגרתי, והבנתי שלהיות כבאי זה where it's at... :wink:

יש כאלה שהחלומות שלהם מתגשמים והם באמת קאבוי, כמוני למשל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני בכלל חובב MX & RX, אבל גדלתי על הרובוטריקים - אז זה היה השילוב האולטימטיבי בשבילי :p

אבל כשקיבלתי את הרובוטריק ופתחתי את הקופסא - ממש לא רציתי לגעת במכונית... היא כל כך יפה ונאמנה למקור (בהתחשב בעובדה שהיא צריכה להפוך לרובוטריק) שזה פשוט הדהים אותי!

הדגם שלך אפילו עוד יותר מדהים - כי הוא נועד להיות נאמן למקור - ולא תלוי בשום דבר...

כמה עלה ומאיפה אפשר להשיג כזה דבר?

את הרובוטריק הזמנתי מ-EBay - עלה 60 דולר (33 פאונד) כולל משלוח והגיע דיי מהר.

אם מישהו רוצה - תפנו אליי לפרטי ואני אתן לכם את הקישור למאיפה ספציפית קניתיו. הבן אדם מאוד נחמד מהנסיון שלי.

פורסם
אני בכלל חובב MX & RX, אבל גדלתי על הרובוטריקים - אז זה היה השילוב האולטימטיבי בשבילי :p

אבל כשקיבלתי את הרובוטריק ופתחתי את הקופסא - ממש לא רציתי לגעת במכונית... היא כל כך יפה ונאמנה למקור (בהתחשב בעובדה שהיא צריכה להפוך לרובוטריק) שזה פשוט הדהים אותי!

הדגם שלך אפילו עוד יותר מדהים - כי הוא נועד להיות נאמן למקור - ולא תלוי בשום דבר...

כמה עלה ומאיפה אפשר להשיג כזה דבר?

את הרובוטריק הזמנתי מ-EBay - עלה 60 דולר (33 פאונד) כולל משלוח והגיע דיי מהר.

אם מישהו רוצה - תפנו אליי לפרטי ואני אתן לכם את הקישור למאיפה ספציפית קניתיו. הבן אדם מאוד נחמד מהנסיון שלי.

את הדגם הכי טוב לקנות דרל האי ביי, ישנה גם חנות בארץ לדגמים של חברה זאת אך הם "קצת" יקרים אצלו

הנה מכרז לדוגמה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=223&item=6936523772&rd=1

הנה כל המכרזים שיש כרגע:

http://search.ebay.com/1-18-autoart-mazda-rx-8_W0QQsokeywordredirectZ1QQfromZR8QQsatitleZ1Q3A18Q20autoartQ20mazdaQ20rx-8

• תוכן חדש...