Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את המצלמה הזאת רק בלי ה wifi איכות תמונה מעולה לפי דעתי לא נופלת מהגו פרו, בנייה בסדר גמור ביחס למחיר ומקבלים הרבה מתאמים .

לא תמצא משהו טוב יותר בכזה מחיר.

פורסם

לפי מה שקראתי קצת ברשת, מדובר בזיוף, ואין כרגע גרסה רשמית עם WIFI (למרות שאמורה לצאת בקרוב).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי חבר מרוצה. רכש אותה למטרות צלילה.

לא ניסיתי אותה בעצמי, אך התרשמתי מהגו פרו לטובה.

עושה רושם שאיכות הצילום בהחלט מרשימה ביחס לעלות.

M-TECH E46

פורסם

חבר קנה בהמלצתי את הSJ4000.

מצלם בעיקר גלישה, מרוצה עד הגג מהצילום וגם בגלל שהוא חשב לקנות גופרו ובקניה הזאת חסך מעל 300$.

ביוטיוב ניתן לראות השוואה בין הגופרו לSJ4000.

פורסם

הודעה שפורסמה ב-5 ביולי ע"י FoxOffer (מי שאחראי לשיווק ה-SJ1000 ו-SJ4000 לפי מה שהבנתי):

SJ4000 Action is released more than half years, it is still a very hot sale product, also the new WIFI and Ambarella A7 version will be released soon.

אני בטוח כמעט ב-99% שמדובר בזיוף, וקשה להתחייב על איכות תמונה. אי אפשר לדעת אם מדובר באותה איכות כמו של ה-SJ4000 (ולכן כל ההמלצות על SJ4000 במקרה הזה לא עוזרות).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...