Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי לחנות דר גב, ראיתי כרית, מיששתי, הנחתי ראש וזה היה נעים ונח.

הסרתי את הציפית ונגלתה לעיני יציקה סינטטית בלי גימור, כלומר מלא חורים, בועות ושוונצים כאלו כמו שיש לצמיג חדש

ועל זה רצו 400₪ שח

ניגשתי לחנות של מוצרי מדבקה והמחיר לאותו ויסקו ג׳ל עדיין עמד על 400₪

לא מבין את זה, זה לא איזה מזרן שעובר תפירות וחיתוכים, זו לא איזו כרית נוצות ברבור הולנדי.

כולה פס יצור שמקציף ומקציף ומקציף ומדפיס ומדפיס כסף כסף כסף.

היכן ניתן לרכוש כריות ויסקו במחיר מתאים ונח לישראלי מצוי כמוני?

200~ ליחידה נראה לי די והותר במיוחד שאני קונה 4-5 יחידות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

~

שאלה טובה. זה אחד הדברים שעצרו אותי מלנסות כרית כזאת בעבר - חבל על הכסף אם יסתבר שהיא לא מתאימה.

מאידך, זה גורם לי לתהות אם סינדרום סוזוקי אלטו פועל גם כאן ומאפשר לקנות את הכריות האלה במצב חדש מיד שניה במחיר הרבה יותר נמוך. שווה בדיקה.

פורסם

מידי פעם יש הנחות ב BUY2 על כריות של אירופלקס.

כרגע יש את זה: http://www.buy2.co.il/o/899fdca2-66c6-4328-a57f-ef1439648b1d

עכשיו אני עם הכרית ויסקו השלישית שלי (וההכי פחות נוחה מבין השלושה)

השתיים הקודמות היו בשבילי ממש פלא, לא נתפס לי איתן הצוואר מעולם ובכלל עברתי לאחת כזאת אחרי שבתקופה קצרה נתפס לי הצוואר כמה פעמים.

אבל כמו שדריש אמר, חבל על הכסף אם יתברר שהיא לא מתאימה. ואת זה תוכל לדעת רק אחרי כמה לילות של ניסיון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הספקתי גם לבדוק את הכרית הזו בקישור והיא היתה לי עבה מידי.

אני ישן על הגב בלבד, לכן אני צריך שיהיה פחות עובי או שהיא תמעך יותר רק כדי שתהיה תמיכה לצוואר וזוית מינימאלית לראש.

גם בדקתי כרית שיש זה דיונה כזו, היא לא היתה נוחה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלי זה בדיוק הפוך, אני בד"כ ישן על הצד, אז כרית דקה מידי לא נוחה לי.

זאת הכרית שיש לי עכשיו, שקיבלתי עם מיטה שקניתי מאותה החברה: http://vdivani.co.il/theshop/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%A7%D7%A1-%D7%93%D7%92%D7%9D-%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%95-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95-%D7%93/

היא יחסית דקה, שווה לנסות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
זאת הכרית שיש לי עכשיו

* מעל קומה 3 בהעמסה ידנית תהיה תוספת של 35 ₪ לקומה.

* בכל מקרה של צורך בשרותי מנוף חיצוניים החיוב יחול על הלקוח.

כמה שוקלת הכרית הזו??

:-D

ולעניין הכריות: שווה לבדוק בפריד, נראה לי שיש להם מחירים טובים. זה אומנם לא אותו המוצר, אבל אני קניתי שם כריות רגילות (נוצות/פלומה/אנא עראף) ב 260 ש"ח לזוג כריות, אבל אם אני זוכר נכון גם הכריות האחרות שלהם לא הגיעו ל 400 ש"ח.

פורסם

כי הישראלי מוכן לשלם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מנסיוני האישי כסובל כרוני מכאבי גב/ צוואר, לא שווה לקנות את היקרות כי בין אם היא יקרה או זולה, הן מחזיקות כשנה, אח"כ הן קורסות, אין תמיכה, מתחילים כאבי הצוואר וזה הסימן ללכת לקנות חדשה.

יש כריות כאלה אפילו במאה ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדוק באירופלקס, בזמנו המחיר היה 440 ש"ח ליחידה במבצע 1+1, ויש להם גם מבחר של כריות ויסקו בגבהים שונים, אשתי לקחה אחת נמוכה יותר ואני לקחתי גבוהה יותר.

ד"א עבר מאז איזה שנה ומשהו, הכריות לא מראות סימני ויתור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מנסיוני האישי כסובל כרוני מכאבי גב/ צוואר, לא שווה לקנות את היקרות כי בין אם היא יקרה או זולה, הן מחזיקות כשנה, אח"כ הן קורסות, אין תמיכה, מתחילים כאבי הצוואר וזה הסימן ללכת לקנות חדשה.

יש כריות כאלה אפילו במאה ש"ח.

אני ישן על הכרית של מנדלבאום כבר יותר מ 6 שנים ללא שקיעה. מומלץ בחום http://www.mandelboim.com/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-md/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%95/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%95/4-2

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ממש לא הייתי מוציא על זה גם 200 ש"ח, לא מוצא סיבה הגיונית.

זה נוח אבל אחרי כמה זמן הכרית מאבדת מהצורה שלה, אמא שלי קנתה ב 200 ש"ח משהו דומה.

אני אישית קונה כריות דקות מאוד וישן על הבטן, הכריות העבות ויסקו האלו לדעתי מתאימות מאוד למי שישן המון על הגב / צד.

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

גם אני סובל מכאבים בצוואר שמוקרנים לראש.

מה שעזר בזמן השינה בצורה מהותית זו כרית עם מילוי, כוסמת לדעתי.

אתה נשכב, מעצב ומקבב אותה בדיוק לפי מה שאתה רוצה והיא נשארת כך. היא לא קורסת או משנה צורה אחרי תקופה, אצלי כבר איזה 5 שנים.

ההבדל בכאבים ששינה בלעדיה היתה יוצרת לי, מורגש מאוד. אז כן, זה מרשרש. אבל בזכות שני ילדים אני לא אתעורר גם אם תגלגל אותי מהמיטה.

אז היא עלתה כ-200 ש"ח שברור לי שעם פיסת בד, גרגירים וחוט ומחט הייתי סוגר את זה ב-34 ש"ח כולל מע"מ.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני לא מכיר את החומר הזה, אבל למה לא לנסות בחנויות הOUTLETים???

אני אישית קניתי מורדינון OUTLET, ניסיתי כמה סוגים/דגמים, בחרתי אחת מתאימה ושילמתי 100 שח ליחידה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מתעלק, ברשותכם.

לפני כשנה קניתי כרית ויסקו מאיזה דוכן בזמנו, בקניון הזהב, ומאז איכות השינה והנוחות השתדרגו באופן ניכר (מספיק כדי שלא אצליח להירדם עם כרית פשוטה). בזמנו היא עלתה 150 ש"ח.

מאז לא ראיתי את הדוכן (שהיה זמני, ככל הנראה).

יש רק בעיה קטנה:

חם לי. אני טיפוס שחם לו במהלך השינה. עד לרמה שאני נאלץ להפעיל מזגן בלילה, ולמרות זאת אני מזיע.

אשמח להמלצה לכרית טובה עם תמיכה טובה בסגנון הויסקו-ג'ל, אבל שתהיה אוורירית ונוחה ללילות חמים יחסית.

האם מה שמתן הביא בקישור לעיל מאירופלקס אכן מתאים לדרישה? אציין שרוב הזמן אני ישן על הגב, כך שכרית גבוהה מדי תהיה בעייתית עבורי.

וכמובן אשמח להמלצות, גם אם על בסיס חומרים אחרים.

נ.ב. מזרן שמתאים לקיץ- יש חיה כזו? בדגש על אוורור ותמיכה טובה ובמחיר שפוי (ללא קפיצים ולא שוקע- אני אוהב קשיח יחסית, סטייל מזרוני הספוג הכחול, למי שמבין).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...