Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזרון שאני ישן עליו, מתוצרת פולירון, עונה בדיוק על הדרישות שציינת.

גם לי יש כרית ויסקו של פולירון. כשקניתי את המיטה בחנות המפעל שלהם, היתה שם באלה עם כריות סוג ב' במשהו סביב 100₪. לקחתי כרית, בדקתי אותה, לא מצאתי בה שום פגם אז לקחתי.

בסוף המוכרת הסכימה לתת לי אותה ללא עלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הויסקו ג'ל מרגישה לי מאוד אוורירית אבל אני בדקתי קודם בחנות איך היא מרגישה, יש להם דוגמה מכל גובה של כרית, ככה גם לקחתי אחת שמתאימה בגובה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הלכתי לאירופלקס להרגיש את הכרית (מה שבקישור buy2)

היא נוחה ומתאימה לי אבל בחנות המחיר הוא 475₪ והכרית השניה ב99₪ שזה 574 לזוג

אבדוק מה קורה בפולירון/מנדלבויים תעשה לי ילד/האוטלט שהומלץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכרית ויסקו עם הג'ל המקרר שפרסמו פה שיפרה לי את השינה ברמות מדהימות , פשוט תענוג , אמנם אני לא נהנה ממנה במלואה כי אני ישן על הבטן (טעות גדולה) , אבל כשאני שוכב ונרדם זה פשוט טוב , לא יודע לגבי איבוד צורה כי עוד לא עברה שנה , יש לי גם כרית נוספת של אלו-ורה גם היא ויסקו ואני כמעט לא משתמש בה (החברה משתמשת בה)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

איך אני מתעב את המבצעים האלה, הם מראים לי שפשוט מנקנקים לי את הצורה במחיר המלא.

אם אתה עדיין רווחי ב 287 ש"ח (574 לזוג), למה בדיוק אתה גובה ממני עוד 200 על כרית בודדת.

מבצעים כאלה לא גורמים לי לקנות, הם גורמים לי להגיד (לעצמי), "לך חפש פראייר אחר, אני כבר אמצא מקום הוגן יותר לקנות".

בד"כ האופציה הזולה והלא מנקנקת תהיה חנות פרטית שהבעלים עובד בה ולא רשת "שקר כל שהוא" שצריכה לממן את המרצדס והפנטהאוס של חברי ההנהלה הבכירה או לעמוד בצפי רווחים שכופה עליה דירקטוריון מסואב כל שהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה הזכיר לי מבצעים בחנויות תאורה. שנדליר ב4999 שקלים והשני בשקל :roflmao:

כשאני רואה דברים כאלו אני מיד בורח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שנים של כאבי צוואר וגב ושינה טרופה נפתרו בבת אחת

עם הגעת הילד הראשון.

מאז אני ישן כמו תינוק בכל מצב, עם כל כרית שהיא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני הרבה מאד זמן התחילו אצלי כאבים בצוואר והצוואר היה נתפס הרבה, הרופאת משפחה המליצה על כרית לאטקס והמצב השתפר משמעותית עד לפני איזה שנה ובעקבות פיזיוטרפיה פשוט עברתי לישון בלי כרית, מקפל זוג מכנסי בית וזה די מספיק בשביל למקם את הצוואר במקום הנכון,

אגב, שינה על הבטן גומרת את הצוואר.

פורסם

אבדוק מה קורה בפולירון/מנדלבויים תעשה לי ילד/האוטלט שהומלץ

אני בטוח שגם בחנויות מתמחות אחרות תמצא מגוון וכרית בגובה שיתאים לך, בכל מקרה אגב אירופלקס לא שונים מהשוק, אם אתה אדם שמתמקח על מחירים אתה יכול לעשות את זה באירופלקס, המחירים הם לא סופיים.

בלי שום בקשה (באמת התלבטתי אם לקנות את הכרית) המוכרת הורידה בערך 40 שקל (9%), סביר להניח שבהתמקחות אפשר להוריד יותר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ביקרתי בחנות ״המפעל״ של סימונס, המחירים מתחילים ואני חוזר, מתחילים! מ380₪ ליחידה אין מבצעים ואין הנחות (קונה 4)

פתחתי את הרוכסן של הציפה, חשבתי בפנים זה משהוא מיוחד,

אך לא, סתם עוד גוש חומר מוקצף, בלי ג׳ל, בלי כל מיני תפרים או חריצים או פתרונות קירור ושלל פטנטים.

בדרך לפולירון.

פורסם

טוב , פולירון, אותו גוש מוקצף, אותה כרית, אותה נוחות, 150₪

פורסם

תתחדש!

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לילה טוב.:sleeping:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן ומוסיף שאלה

העדכון, "חיי הלילה" השתפרו פלאים

בחיים לא קרה לי באופן כלכך רציף שאני מתעורר באותה תנוחת השינה שנרדמתי בה מבלי לשנות אותה כל הלילה.

כאבי הצוואר שכחתי איך הם מרגישים בכלל.

בקיצור כריות מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת

השאלה היא, האם כרית כזו יכול להתאים גם לילדים (20-30 קילו ילד), למרות שהיא דקה יחסית לכל כרית מקבילה, האם זה לא יותר מידי עבור ילד?

• תוכן חדש...