Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין מה ההתלהבות מהחומר הזה, מנסיון הוא לא משהו בכלל וגם המחיר גבוה וגם הכמות קטנה.

מהנסיון שלי הוא מושלם.

מסיר לכלוך קשה בלי להתאמץ בכלל והג'נט נשאר מבריק. הרבה חומרים אחרים לא מגיעים לתוצאות שלו.

הכמות קטנה? אתה לא אמור להשתמש בו על בסיס שבועי, אני גם לא חושב שזה בריא לג'נט. אחת לשלוש שבועות-חודש אתה מבריק את הג'נטים ובשאר השטיפות הלכלוך הכבד לא מספיק להתפס על הג'נט.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזונקס מנקה היטב, אבל פוגע בלכה של החישוק. עם הזמן החישוק מאבד מהברק שלו - ומדובר בחישוק מקורי, לא סיני זבל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
אריק, וותר על הבילברי מעכשיו, הוא חלש ביותר.

אפשר לשאול מה שיטת הניקוי שלך?

שי, החומר הזה הכי קרוב ל"רסס ושטוף" שיצא לי להשתמש בו עד היום, היו לא מעט מקרים שהספיק רק ריסוס ליברלי של החומר, המתנה קלה ואז שטיפה.

במצבים "קשים" אין מנוס מעידוד קטן בעזרת מברשת.

כך או כך, התוצאה שהוא מספק משאירה את המתחרים הרחק מאחור, וכל זה על בסיס acid free, שזה מצויין.

אני משפריץ חומר על הג'אנט ועם מברשת עגולה קטנה משפשף.

הסונקס לכלוך של חודש(!) לא הוריד והחומר הכי טוב שאני השתמשתי בו זה הWhell Brightener.

אני כרגע עם טאסות אני מחפש חומר חדש להשתמש בו,שהוא לא על בסיס חומצה לג'אנטים החדשים שאני אשים.

לפי המון סרטונים שראיתי בהרבה פעמים הבילברי אפילו לא צריך שפשוף רק ריסוס וניקוי עם גרניק והכמות חומר שמקבלים היא גדולה יותר עוד לפני דילול.

היה לך נסיון אישי עם החומר?

ואם כבר מדברים,יש לחומר של סונקס חומר שקרא cleaner plus שהוא בעצם פורמולה משופרת של הfull effect וגם חזק יותר ב30% שע"פ ביקורות הוא חומר טוב משמעותית.

בנוסף אני רוצה לקנות גלונים,אני קונה כל דבר בגלונים ואני לא הולך לבזבז 50 ש"ח על בקבוק מדולל של פחות מחצי ליטר.

יש ליבואן סיבה ברורה למה לא להביא גלונים והוא באמת לא מוכר גלונים,אני אחפש לי חומר אחר/אזמין מהאינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
הזונקס מנקה היטב, אבל פוגע בלכה של החישוק. עם הזמן החישוק מאבד מהברק שלו - ומדובר בחישוק מקורי, לא סיני זבל.

אתה הראשון שזה פגע לו בלקה.

שוב חברים, גם ג'אנטים צריך לדעת איך לשטוף.

יש לאנשים נטייה לחפף בתהליך נקיון הג'אנטים "כי מה כבר יכול לקרות".

יש הרבה חבר'ה שמרססים את כל הג'אנטים יחדיו, ומתחילים לעבוד על הג'אנט הראשון, בינתיים החומר מתייבש על החישוק הבא ויוצר נזק, השטיפה עצמה מתבצעת לאחר מספר ארוך מאוד של דקות.

לא כך אמורים לנקות.

חובה לעבוד על כל ג'אנט בנפרד.

צריכים לרסס באופן ליברלי על ג'אנט קר, להמתין בידיוק כמו שרשום על האריזה (סביבות 30 שניות גג, אני תמיד ממתין פחות)ואז, כתלות בלכלוך, או שעוברים עם מברשת או שממשיכים לשטיפה.

השטיפה עם תרסיסים כאלה אמורה להתבצע אחת לכמה שטיפות רגילות של מים וסבון.

לא משתמשים בתרסיסים הללו כל שטיפה, אפילו שהם acid free.

רוצים תרסיס לג'אנטים שניתן להשתמש בו כל שטיפה?

הנוזל הכחול של cg, ששמו ברח לי, ניתן לדילול ואפשרי להשתמש בו כל שבוע.

אריק, הwheel brightner הוא חומצה טהורה, החומר הכי אלים שיש לג'אנטים, ברור שהוא יעשה עבודה טובה.

אבל לאורך זמן, ואפילו אחרי מעט זמן, הג'אנט ילך לעזאזל.

זה מסוג החומרים שעדיף להשאיר אצל מכוני שטיפה, שמחפשים לקצר זמן עבודה ולהעניק כביכול מקסימום תוצאה, בלי התחשבות בנזק עתידי.

וניסיתי את הבילברי, זה פשוט חר* של חומר.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Chemical-Guys-S-S-Wheel-Cleaner.html

תבוא תנסה אם אתה רוצה.

IRON.X תכשיר איכותי אבל לא נוח לי לעבודה.

אגב, עשיתי לפני חצי שנה השוואה בין כמה מותגים.

בבירור אירון.איקס היה עדיף/אפקטיבי יותר. אומנם הדיגריזר ניקה טוב יותר- אבל לא הייתי ממליץ לשים אותו על מגנזיום/טסות

(רציתי לכתוב סקירה אבל לא היה לי זמן)

20140216_090359.jpg

20140217_134600.jpg

20140216_090439.jpg

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ניסיתי את החומר הזה די מזמן רק שהתחלתי,לפני 3 שנים בערך.

אכן ריססתי אותו על ג'אנט קר ובמקום מוצל מנקה ג'אנט אחד בכל פעם.

מההתרשמות שלי הייתי צריך לשפשף יותר מידי,אבל עזוב זה לא העניין העיקרי,המחיר שלו הוא יקר לטעמי.

החומר של מג'ווירס אומנם חומצתי אך מגווירס מציינים בדיוק לאיזה ג'אנטים הוא מתאים,ואני לא מאמין שחברה כ"כ גדולה תטעה אנשים ותגרום להם לנזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברור לי שאין להם שום נסיון להטעות, בכל זאת החומר הזה הוא חלק מהליין המקצועי שלהם.

הוא לא מיועד ממש לשוק הביתי, ומכאן התלונות הרבות לגביו, הוא לא סלחני בשיט.

בכל מקרה הסונקס עולה 45 ש"ח לבקבוק (בערך) לא בשמיים, הייתי ממליץ לך לתת לו צ'אנס שוב, אחרי הידע שצברת עם השנים.

לא תאהב? קונה ממך את הבקבוק.

"יאללה בירי".

פורסם

נכון הוא מיועד לשוק המקצועי,אני גם יודע שהוא מאוד חזק ולכן אני מדלל אותו בדילול מאוד גבוה ואף יותר גבוה בהרבה ממה שמג'ווירס דורשים ועדיין עושה את העבודה,וגם כמובן שאני משתמש בו על בסיס חודשי ואף יותר.

בכל מקרה אני כרגע עוד עם טאסות ועוד עושה מחקר על החומר הטוב ביותר עם עדיפות גבוהה ביותר לגאלון ושאפשר להשתמש בו על בסיס דו שבועי.

אולי באמת אני אתן נסיון חוזר לסונקס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רוצים תרסיס לג'אנטים שניתן להשתמש בו כל שטיפה?

הנוזל הכחול של cg, ששמו ברח לי, ניתן לדילול ואפשרי להשתמש בו כל שבוע.

יכול להיות פריומיום בלו?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...