Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טובה את :)

:oops: משתדלת

אריק, יש לי אותו כבר כמה חודשים.

פעם ראשונה דיללתי 1:4 וקצת התאכזבתי מהתוצאה, ככה שהפעם דיללתי 1:3. לשטיפה שבועית או דו-שבועית הוא סבבה לגמרי. עם לכלוך של חודש אני לא יודעת אם יצליח להתמודד.

כמובן שאני עדיין לא יכולה לתת חו"ד לגבי הנזקים לט"א.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מעולה אני אזמין לי שני בקבוקים שיהיה!

אוראל, השתמשתי בו בשירוקו המון ולא הראה שום נזק ללכה של הג׳נט.

שאני שוטף עם המכשיר שטיפה בלחץ מספיק שאני מרסס אותו וישר שם מיים בלי מברשות וכ׳ו.

Got To love It

פורסם (נערך)

אירון X זה אחד החומרים הטובים/נחשבים שיש לג'אנטים.

בוודאי שהוא בטוח לשימוש ואינו מכיל חומצה.

אבל למה צריך להשתמש בו כל שבועיים? אם שומרים על רכב נקי באופן שוטף

יספיק פעם בחודש נגיד (לניקוי יסודי) ובשאר הזמן לרסס ONR או תכשיר אחד של CG

או לעבור עם סבון . (זה עובד יופי)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אני מת על האיירון x חומר מדהים הוא טוב יותר לדעתי מהסונקס, למרות שהשתמשתי תקופה ארוכה בסונקס. ביום שישי נסעתי לאוטוסטור והתייבשתי שמה כמעט 40 דק, כתוב באתר שהחנות נפתחת ב9 וחצי חיכיתי ובסוף התייאשתי, בכל זאת יום שישי יש הרבה דברים לעשות לא בסדר בכלל.

שיפוצים..

פורסם

אתה לא מוותר הא? כל הכבוד על ההתמדה.

מקווה שהשאר לי משהו? אגב למה 4 יחידות? אתה מכיר את המוצר?

שקלתי גם לרכוש 2 יחידות בסוף הגעתי למסקנה שאין טעם לרכוש כמות ממוצר שאיני מכיר (למרות ביקורות אוהדות)

אלא רק אחרי שאתנסה בו, ואדע שזה מה שאני מחפש. ( למרות ש V7 די מספק את "הסחורה" כרגע)

פורסם
מעולה אני אזמין לי שני בקבוקים שיהיה!

אוראל, השתמשתי בו בשירוקו המון ולא הראה שום נזק ללכה של הג׳נט.

שאני שוטף עם המכשיר שטיפה בלחץ מספיק שאני מרסס אותו וישר שם מיים בלי מברשות וכ׳ו.

ראינו שאחרי שימוש קבוע בו - על החישוקים של היטי / אבארת' וגם בפוקוס, ישנם מקומות בהם החישוק איבד מהברק שלו והפך מעט עמום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הייתי היום באוטוסטור קניתי 4 יח של סונקס שיהיה למקרה של בצורת:-D

טוב שאתה מודיע, אתה הכתובת שלי לימים קשים :)

"יאללה בירי".

פורסם

כן מכיר את המוצר כבר קרוב ל3 שנים,הייתה תקופה של בצורת עם הסונקס אז השתמשתי באיירון,עכשיו כשחזר למלאי אז קניתי שיהיה לשעת בצורת אגב יש עוד מלאי די גדול למרות שהחומר מתרוקן שמה בכמויות. אגב לא ראיתי במהלך ה3 שנים שהשתמשתי בו שינוי בגוון של הג'אנט אם עובדים נכון לא רואה סיבה כזו. אני משתמש בו אחת ל3 שטיפות הרכב נשטף לפחות פעם בשבוע ככה שאין אבק בלמים מוגזם מה גם שיש לי אוטם על הג'אנט.

שיפוצים..

• תוכן חדש...