Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצרוכת דלק גבוהה - Golf MK5 2008 1.4L TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רכשתי את הרכב לפני כחודשיים.

ביום רכישת הרכב, הרכב עבר טיפול גדול במוסך רון (השבחים נמסרו באשכול קודם).

הוחלפו פלאגים, שמנים, מאורר רדיאטור ופילטרים.

אני נוסע יחסית ״רגוע״, מתאמץ לפחות :)

בשלושת הבדיקות האחרונות שעשיתי בתדלוקים קיבלתי 8.5 ק״מ לליטר.

יש למישהו רעיון למשהו שניתן לבדוק באופן עצמאי לפני שאני ניגש למיודענו רון?

תודה למגיבים.

פורסם

אם הנסיעה היא בעיקרה עירונית/פקקים אז הנתון יכול להיות סביר. צריכת הדלק תלויה באופי הנהיגה ובתוואי שלה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מנוע טורבו יכול להיות חסכוני מאוד (נסיעה רגועה) או בזבזני מאוד (נסיעה מאומצת).

בדוק גם לחץ אויר בצמיגים שתקין. הוצא דברים מיותרים מהרכב (לפעמים הוא הופך למחסן).

alfa 156 2.5.

פורסם

כל תדלוק אני מאפס את המד ברכב ומחלק את הקילומטרים שנסעתי מהמיכל המלא האחרון בכמות הליטרים שתדלקתי זה עתה.

בדקתי את זה כבר מספר תדלוקים.

ציפיתי לאזור 11-12 לפחות...

פורסם

לא כתבת את אופן הנסיעה שבעקבותיו הגעת לזה (רק עירוני? או גם בינעירוני? משולב חצי חצי או יותר? עם מזגן או בלי?)

כמה ק"מ נסעת מתדלוק לתדלוק? מקווה שאתה מסתמך על טנקים שגמעת לפחות 300-400ק"מ ולא 100-200.

אני רואה שאתה משתמש ותיק אבל בכל זאת חסרים לך בפוסט פרטים מהותיים :) אז אל תעלב ;)

אם בכל מקרה מרבית הנסיעות עירוניות (מרכז? הרבה רמזורים\פקקים וכו'?) אז 1:8.5 זה איכשהו הגיוני (אולי יותר לכיוון 1:10)

בכל מקרה #2,כפי שציין זה שיצא מדעתו (חולגי) בדוק ותקן (אם צריך) לחץ אוויר בצמיגים,והוצא דברים מיותרים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני בדרך כלל נוסע 350-380 ק"מ בין תדלוקים.

הנסיעות הן 70 אחוז עירוניות (לא המון פקקים) ו30 אחוז בינעירוני (בדרך כלל בלי פקקים).

90% מהנסיעות עם מזגן.

לחץ אוויר נבדק שבועית ותקין וברכב יש זרוע של הטלפון, טלפון, 2 חבילות מסטיק וכבלים להתנעה. אני לא אוטו זבל :)

אשמח לרעיונות מחשבות תהיות ועצות.

פורסם

כדי לדעת אם הרכב תקין או לא יש לבצע נסיעה ארוכה מחוץ לעיר , משהו כמו 200-300 קמ' ואז לבצע בדיקה

ניתן לבצע בדיקה בעיר אבל זה יהיה קשה, זאת אומרת נסיעה כמו סבתא, ללא פתיחות ברמזורים,גלישה לרמזורים אדומים במטרה שיהפכו לירוקים וכך לא תצטרך לזנק

הרעיון הוא להשאר כמה שיותר בתנועה ולא לחדש תנועה ששם רוב הדלק מתבזבז.

אני הגעתי כך לצריכה של 1/12 במנוע 1900 מיושן |(אבל זה היה חד פעמי בשביל הניסוי ,לעולם לא אחזור לסיוט הזה)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

70% עירוני ו-90% אחוז מזגן הם בהחלט לא משהו שפועל לטובת צריכת דלק נמוכה. גם אם אין פקקים, הנסיעה בעיר מאופיינת בעצירות רבות של רמזורים, צמתים וכו' ונסיעה בהילוכים נמוכים. המזגן אפקטיבי בחסכון בנסיעה בינעירונית מהירה כי הוא תורם להורדת ההתנגדות האווירודינמית במקום שהחלונות יהיו פתוחים. בעיר אין לזה משמעות וסתם המזגן עובד ומבזבז. לכן, מהתנאים שאתה מספר, אתה על הצד הלא חסכוני של מאפייני נהיגה. כמו שיעצו לך, צא לנסיעה בינעירונית שלווה בלי לחיצות מיותרות משהו כמו כביש 6 הלוך חזור ביום חול ותראה איך צריכת הדלק שלך מסתדרת עם מה שחשבת.

פורסם
אני בדרך כלל נוסע 350-380 ק"מ בין תדלוקים.

הנסיעות הן 70 אחוז עירוניות (לא המון פקקים) ו30 אחוז בינעירוני (בדרך כלל בלי פקקים).

90% מהנסיעות עם מזגן.

לחץ אוויר נבדק שבועית ותקין וברכב יש זרוע של הטלפון, טלפון, 2 חבילות מסטיק וכבלים להתנעה. אני לא אוטו זבל :)

אשמח לרעיונות מחשבות תהיות ועצות.

בהחלט צריכת הדלק תקינה לאופי הנסיעות שלך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...