Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סבור כי "הסבת מקצוע" לפיתוח בגיל 28, מבלי שהייתה זיקה לעניין מגיל צעיר יותר לא תוביל לרמה מקצועית גבוהה מדי, מה שאומר שרוב הסיכויים שפות"ש יבלה במקומות עבודה בינוניים ובתפקידים שוחקים כמה שנים טובות לאחר התואר (ז"א, באמצע שנות ה-30 שלו). יש אלטרנטיבות ראויות יותר, גם בתחום הטכנולוגי.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
תראה, יש לי מכר שעובד במיקרוסופט, ללא תואר (נשאר לו עוד 3 שנים בפתוחה) .. בתור HELP DESK של לקוחות גדולים, גם במשרד, גם בשטח. הוא מקבל על זה 25K בחודש. לא רע, הא? מבחינת המשכורת, לקח לחברים שלי המתכנתים הרבה זמן להגיע לזה.

לגבי התואר. עם התואר הזה ביד, אתה יכול להתחיל לפתח משהו משלך, תהיה לך יכולת לפתח אלגוריתמים (שזה למעשה מה שלוקחים מהתואר הזה, הרבה פחות מהצד התכנותי כי רוב התואר זה מתמטיקה). גם בלי התואר אפשר להתחיל משהו, אבל זה כמובן הרבה יותר קשה ותצטרך להכניס מתכנת\ים שותף\ים ברעיון\מיזם.

לגבי מקבלי המתנות? אכן, אבל עם קצת פרוטקציות אפשר להתגבר גם על זה! :lol: (אנחנו בישראל אחרי הכל..)

בחיים שלי לא ראיתי חירטוט כזה.

הלפ דסק שמקבל 25 אלף.

אם אתה מעלה צילום של החוזה שלו חתום, ורשום שם 25,000 ש"ח (אין לי בעיה אם זה מחולק לבסיס + נוספות, כל עוד זה גלובאלי)- אני מתחייב להעביר לך עוד היום 10,000 ש"ח במזומן (אני מוכר בפורום ורבים מכירים אותי גם מעבר לדפי האינטרנט ויודעים שאני אמין בנושא)

לא במיקרוסופט, ולא בגוגל, ולא ההלפ דסק הפרטי של ביל גייטס יקבל 25 אלף ברוטו לחודש.

ועוד אתה מדבר על הלפ דסק תמיכה טלפונית + איש שטח, שזה משכורת של 6 במקרה הטוב בכל חברה הגיונית. (אולי בשלבי שנות הבועה היית מקבל 10.. )

אתה אדוני - שקרן.

פורסם

לפותח השרשור, אגיד לך מאוד בפשטות, אם זה מעניין אותך, לך על זה.

פשוט ככה, מדובר על שארית החיים שלך, ותמיד תתחרט אם לא תעשה את הצעד.

תלמד במקום טוב ותנסה תוך כדי התואר להתחיל להתעסק בטכנולוגיות שונות כדי להיכנס לעניינים.

כיום, ובשנים האחרונות יש ביקוש גבוה מאוד למפתחים.

בנוגע לגיל, לא כל חברת היי טק מחפש ילד ב 25 שרץ מסטארט אפ לסטארט אפ. אמנם תתחיל באמת עם משכורת של junior, אבל כל מנהל בר דעת שיראיין אותך ידע לקחת את ניסיונך כמנהל רשת כיתרון.

אכן מדובר בצעד גדול (אבל לא בלתי הפיך, אתה לא עובר למזרח אירופה ללמוד מוזיקה), אז רק הייתי מוודא שבאמת התחום מעניין אותך.

יצא לך לפתח בעבר?

מגאן 265

פורסם

הלפ דסק שמקבל 25 אלף.

אם אתה מעלה צילום של החוזה שלו חתום, ורשום שם 25,000 ש"ח (אין לי בעיה אם זה מחולק לבסיס + נוספות, כל עוד זה גלובאלי)- אני מתחייב להעביר לך עוד היום 10,000 ש"ח במזומן (אני מוכר בפורום ורבים מכירים אותי גם מעבר לדפי האינטרנט ויודעים שאני אמין בנושא)

לא במיקרוסופט, ולא בגוגל, ולא ההלפ דסק הפרטי של ביל גייטס יקבל 25 אלף ברוטו לחודש.

ועוד אתה מדבר על הלפ דסק תמיכה טלפונית + איש שטח, שזה משכורת של 6 במקרה הטוב בכל חברה הגיונית. (אולי בשלבי שנות הבועה היית מקבל 10.. )

אתה אדוני - שקרן.

לא רציתי להגיב, אבל הוצאת לי את המילים מהפה.

אולי אם הבחור ירשום את התפקיד הרשמי, או את שמו של החבר נוכל לדעת יותר...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אתה אדוני - שקרן.

איך אתה יודע שהוא משקר לפני שראית את תלוש השכר שלו ?

הכי טוב לכתוב "דפי הפורום סובלים הכול".

איזה כייף לי :)

פורסם

בבדיקה מהירה ב-Glassdoor, מפתח במייקרוסופט מקבל כ-29 לחודש לפני בונוסים. לא נשמע סביר שבתמיכה יקבלו מעל 16-18 עם וותק של 8 שנים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם (נערך)

הלפ דסק שמקבל 25 אלף.

אתה אדוני - ****.

לא הבנתי את פשר התגובה וגם התעוזה לקרוא למישהו שקרן.. עוד לפני שבכלל החלפתי איתך מילה אי פעם.

אני חושב שראוי שתערוך את התגובה עם הסרה של הביטוי הפוגעני..

לא, זה לא חרטוט. מדובר בשכר גלובלי. מן הסתם אני לא יכול לעלות חוזה לאינטרנט, בטח ובטח חוזה שהוא לא שלי (וגם אם היה מדובר בחוזה שלי, לא היית מעלה כי אני לא חייב לך דין וחשבון). גם לא תמורת 10K (עם כמה שזה מפתה). אולי אתה שוכח שמדובר במיקרוסופט? גם לא מדובר במיקור חוץ, אלא בעובד מן המניין (זה הבדל גדול מאד בשכר ובתנאים). אני מניח שלא צריך להסביר את זה יותר מדי, אבל HELP DESK זו הגדרה מאד כללית, יש מן הסתם שכבות (TIER) שונות של HELP DESK, כל בעיה מתחילה מרמת בסיסית של תמיכה עם אסקלציה לתמיכה ברמה יותר גבוהה במקרה והבעיה לא נפתרת. ברמות היותר גבוהות, מיקרוסופט נותנים ל HD שם קצת אחר "Senior Support Engineer". על הטייטל הזה מקבלים הרבה כסף. ותגובה למאור ברכה: לא יודע אם לצחוק או לבכות לנוכח התגובה שלך שמבקשת שאפרסם את שמו. נו באמת.

עריכה אחרונה על ידי outtanames
פורסם

עם כל הכבוד זה לא רק שם שונה אלא תפקיד שונה לגמרי.

הלפ דסק זה תפקיד שונה למדי מתמיכה מקצועית בטירים גבוהים.

וגם אז 25 נשמע מאוד יוצא דופן. גם במייקרוסופט. גם עם 8 שנים ניסיון.

אבל בניגוד לתפקיד הלפ דסק עוד איכשהו אפשרי שאחד כזה במחלקה בערך יקבל את השכר הזה.

לגבי הניסיון ברשתות כיתרון למפתח בתחום אחר? לא ממש... לפחות לא בעיני.

אני בוחן על הידע הרלוונטי. אם משהו כתב תחום ידע אחר שלא קשור בכלל? לרוב לא ישנה לי ממש. אם זה קשור בעקיפין - אולי ואז אני אשאל אותו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני מתחייב להעביר לך עוד היום 10,000 ש"ח במזומן (אני מוכר בפורום ורבים מכירים אותי גם מעבר לדפי האינטרנט ויודעים שאני אמין בנושא).

לכמה חברי פורום כבר העברת מזומן ?

בכל מקרה...

שלח לי 10K במזומן, אני כבר אדווח כאן אם אתה אמין או לא

:lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...